Какво ще купя отново - 10

• 90 110
  • 764
  •   1
Отговори
# 435

Доста нелош балсам за коса. Може пак да го купя. И като цена, и като действие е задоволителен.

# 436
  • Пловдив
Този крем за крака, наистина хидратира и омекотява групата кожа на петите.

# 437
Бих купила този крем за ръце, ако все още се предлага в Лидъл:

Приемам предложения за друг подобен крем от дрогериите!🙂 Или да го има в Кауфланд или дрогериите.

# 438
Този интимен гел. Хем хубав, хем добро количество.

# 439
  • Бургас
Doli-откъде е купен пастета?

# 440
  • София-в сърцата на моите деца
Този интимен гел. Хем хубав, хем добро количество.

От къде е купен?

# 441
  • Sofia
Doli-откъде е купен пастета?
Т-маркет

# 442
От аптека (Софармаси).

# 443
Бих купила този крем за ръце, ако все още се предлага в Лидъл:

Приемам предложения за друг подобен крем от дрогериите!🙂 Или да го има в Кауфланд или дрогериите.
В Лидъл и Кауфланд вече го няма. Има нов вариант с маслина. Хубав ли е, ако някой го е пробвал?

# 444
  • до най-прекрасния мъж
Хубав е с маслината, аз ползвам паралелно двата. Този с Q10 вечер, другият с маслина през деня. С маслината е по-лека текстура. Q10 съм го купувала отдавна, доизползвам опаковката.

# 445
Да, и аз съм го купувала отдавна Q10 и го използвам предимно вечер. Не държа на слънзезащитнкя му фактор, но самият крем и ароматът му много ми харесват.
Надявам се някой да сподели, че някъде има подобен крем на друга марка...😊
blue.angel, а как би определила аромата на крема с маслината? Лек и ненатрапчив ли е? Например харесвам аромата на кремовете от Л и К с лайка, ни ме разсънват и не са ми ок за преди лягане.

# 446
  • Mediterraneo
Вчера погледнах в нашия Лидл, верно го няма Sad Любим крем за ръце ми е.

# 447
Дали е възможно да е, защото не е веган (заради пчелния восък)?😂🤔 Не разбирам по каква причина спират толкова приятен продукт...😕

# 448
  • до най-прекрасния мъж
Да, и аз съм го купувала отдавна Q10 и го използвам предимно вечер. Не държа на слънзезащитнкя му фактор, но самият крем и ароматът му много ми харесват.
Надявам се някой да сподели, че някъде има подобен крем на друга марка...😊
blue.angel, а как би определила аромата на крема с маслината? Лек и ненатрапчив ли е? Например харесвам аромата на кремовете от Л и К с лайка, ни ме разсънват и не са ми ок за преди лягане.
За мен е приятен и лек, не е натрапчив.

# 449

Няма остатъчен гаден послевкус и е идеална за сладки печива.

Общи условия

Активация на акаунт