Какво ще купя отново - 10

• 90 741
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
И на мен са ми любими. Grinning

# 706
Днес във Фантастико си намерих бонбони Амфора. Няма нищо общо с това което си спомням от детството. Даже мъжа ми вика- едно време на погребения ги даваха

# 707
  • Deutschland
Ооо, Амфората ги развалиха. Мъжът ми от българския носеше Амфора и Сезони, но нищо общо с предишния вкус.

# 708
Те всичко развалиха, нито пастите Иглика и Портокалка са като преди, нито Холидейчетата, Родопчетата, Република, суха паста Балкан... Пък преди около 2 години развалиха и вафлите Боровец. Сините си ми бяха любими, още ги харесвам, но не са това, което бяха. Едно време имаше и един течен шоколад на Милка, който също няма общо със сегашния. Само гръцките пурички май държат ниво Caprice май бяха. Любими са ми.

# 709
  • Телиш/Плевен
Има сухи пасти Амфора, които не са лоши, взимам от време на време.
Скрит текст:

# 710
  • Deutschland
Охх, Родопчета. Мили, детски спомени. Как ми се доядоха 😍

# 711
  • София-в сърцата на моите деца
Може ли да споделите името на магазина?
[/quote]
Всичките им сладоледи ми харесват. Правят ги в Монтана и ги има по магазините в този регион. От скоро в София ги намираме в един нов стоп в кв.Слатина.
[/quote]
Кой е този  нов стоп в Слатина?

# 712
С безплатна доставка и минимална сума от 30 лв.са. Освен сладолед имат и млечни продукти, та лесно може да се достигне. Това за София. И в Русе бяха казвали, че доставят. Останалите само ще се облизваме. Simple Smile

# 713
Не знам какво е Родопчета, но Републиката ми липсва. И байкалчето.  Вкусът им де. Иначе като стока съществуват.

# 714
Може ли да споделите името на магазина?
Всичките им сладоледи ми харесват. Правят ги в Монтана и ги има по магазините в този регион. От скоро в София ги намираме в един нов стоп в кв.Слатина.
[/quote]
Кой е този  нов стоп в Слатина?
[/quote]
Намира се в една кооперация близо до спирката на ПЖИ, на пряката на Гео Милев и улица Кривина. До него скоро отвориха офис на Изипей ул.Кривина 12, така може да го намерите на картата, излизат и снимки.

# 715
Не знам какво е Родопчета, но Републиката ми липсва. И байкалчето.  Вкусът им де. Иначе като стока съществуват.

Родопчета и Байкалчета е едно и също, още някога ги наричаха в различните региони с различни имена. Аз си купувам понякога от селския магазин, не ми се вижда много различен вкусът.
Това, което не мога да намеря като автентичен вкус е "Златна есен",    My story се доближава, но не е същото. Много ми липсва и вкусът на някогашните Негърчета от сладкарници те във Варна носех винаги на приятелките си от други градове, кремът им беше неповторим.
По темата-ще купя отново сладолед Черноморец, много е сходен вкусът с този на бонбони те и вафлите.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 10:58 от Светкавица

# 716
Аз пък въздишам по средногорките. Любимо изкушение от училищната лавка.

# 717
Сладолед Черноморец го похвалих аз за първи път миналото лято в темата. Сега развалиха Черномореца в кутия! Няма ни следа от портокалови корички в сладоледа! Frowning1 А другият ми фаворит Черноморец с бисквита в индивидуални опаковки изчезна от магазините...

# 718
  • Телиш/Плевен
Много хубави маслени бисквити от Билла Heart Eyes

# 719

Страхотен. Прави косата обемна ,мека без да я утежнява (с много тънък косъм съм).
Нанасям на влажна коса. Нежен ненатрапчив аромат. Вече ми е любим.

Любима моя серия. След препоръка на съфорумка ,косата ми е много добре хидратирана ,лъскава. Къдриците се оформят още по-лесно. Не утежнява косата. Лек нежен аромат ,който се задържа. Изключително доволна съм.
Определено ,ще пробвам и други неща на Пантен ,но тази серия е вече мой фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт