Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 29 612
  • 519
  •   2
Отговори
# 330
Погледнах, че Aqua woman се продава ebay обаче почва от 200$ нагоре ....
Така. Така. Веднъж се прежалих втори път - едва ли. 😀 Но да не казвам голяма дума...! 🤣
Пипи имам имитацията на Рефан, оф, 2-3 пъти съм я пръскала! Не е същото! 😊 Но щерката го ошетва...😀

# 331
  • някъде под слънцето...
В една бг група за ретро неща са продали парфюм Джулия за 70 лева. Как не съм видяла по - рано. Безумно ме е яд.

Тя ще да е,
ЮлЕто   на Ицо Тонев от Кючук Париж  Yum
Казвала съм как се паркирах на еди  Коледен базар,  зад пощата в Пловдив оърва пушка  още в 4 сутринта, колежките дойдоха де ме смянят в 6, и от там на лекции.Изкупихме и четирите бройки  Wink  
Голямо щастите беше.После  опразнувахме събитието...Всъщност пишеше  Париж,но беше на Фармахим.

:

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 19:20 от sl

# 332
  • Deutschland
Не. Погледнах, Даниела се казва дамата, продала парфюма.

# 333
  • някъде под слънцето...
Лато заговприхме за Роша, имам доста любимжи от фамилията, но абсолютни фаврити на марка за мен са

Въпреки, че съм фен на  всички концентрации на тези две "бабички" ,

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 17:08 от sl

# 334
Здравейте, мили парфюмни феи.
 Ох, много се радвам, че наистина открих доста стари и позабравени парфмюми, благодарение на вас и ето,  както казват "човек и добре да живее, все  пак застава до огледалото и си слага онзи любим парфюм 🫣. И аз така. Страст ли е, лакомия ли е, не знам. Обожавам аромати. Но..... През далечната 1999 г. имах един парфюм или тоалетна вода, който от близо 4 години търся, и повярвайте ми вие, мили посестрими сте последната ми надежда, да я намеря. Ни име помня, ни марка... Срамота е, ама това е, туй дето ме тормозо от толкова време. Само една бледа снимка от старите ленти имам.
Изчетох всичките публикации в групата. Изкусвения интелект, то бяха търсене, ровене, обработка на снимката, с две думи опрях до вас. Ако не беше сантименталната стойност, надали щях да губя времеро и моето и на вас в групата. А парфюмът не беше кой знае колко уаууу да се каже. Но бях много млада, и някакси искам отново, поне името да открия.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 15:37 от Semua

# 335
  • оттам, откъдето започва България
И аз съм със същите чувства към парфюм Джулия, но ето, стана ясно, че е имало оферта, която съм изтървала. Hushed

# 336
От снимката прилича на Boucheron Boucheron, но едва ли е той, защото се намира и все щяхте да го мернете някъде.
https://www.notino.bg/boucheron/boucheron-toaletna-voda-za-zheni/p-84578/

# 337
От снимката прилича на Boucheron Boucheron, но едва ли е той, защото се намира и все щяхте да го мернете някъде.
https://www.notino.bg/boucheron/boucheron-toaletna-voda-za-zheni/p-84578/
Не прилича на него, флакона е различен. Отгоре виждам черна капачка, която не е слята с флакона, и формата е по-различна.

# 338
Вярно, че има нещо черно отгоре, не го бях забелязала. Снимката е мътна, изображението малко, въобще - абсурд да се разпознае нещо, поне на мен, това шише ми е напълно непознато.

# 339
Така е, и на мен ми е непознато сякаш. А ако парфюмът е изчезнал отдавна, едва ли ще може да се намери някъде. Аз даже не мога да открия някои по-скорошно изчезнали от пазара парфюми.

# 340
В Ибей колекционери продават отдавна изчезнали парфюми!

# 341
Така е. Много е зле качеството. А шилето беше нещо като на Аристеа дийнънд, с мънички ромбчета. А интересното в случая е че капачката пък е същата като на Cassandra на Jeannе artles. Уговорих с един фотограф, и ако той не може, ще пия една студена вода.
Изключително ви благодаря.

# 342
  • София
Помните ли дали е бил скъп? Дизайнерски? Какъв е бил ароматът?

# 343
Помните ли дали е бил скъп? Дизайнерски? Какъв е бил ароматът?
Според мен, не. Щеше да е разпознаваем.

# 344
На мен на това ми прилича:

Sirikit by Gilbert

Общи условия

Активация на акаунт