Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 28 745
  • 500
  •   3
Отговори
# 495
Дааа Heart Eyes, ама ми е съмнителен тоя сайт, някой поръчвал ли от него?
Сайтът е точен. Поръчвала съм много пъти от него, и не само аз. Продуктите са оригинални. Ако влезете в темата за Изпитани сайтове за оригинални парфюми, ще видите че сайта фигурира като един от надеждните. Какво Ви е толкова съмнително?
Пълни глупости!
Сайта изобщо не е надежден.
Щом от него купих парфюм, който го няма в портфолиото на производителя, преценявайте си за какво става дума!

# 496

Съвсем коректен си е сайта, много неща съм си поръчвала от там, включително и парфюми, последният беше Dior Hypnotic poison EDP, абсолютно оригинален, както и всичко останало..

# 497
  • оттам, откъдето започва България

Това е темата за изпитани сайтове за парфюми: https://www.bg-mamma.com/?topic=1834709
В нея е посочено, че този сайт е с положителни отзиви.
В крайна сметка ти решаваш. Simple Smile

# 498
# 499
  • някъде под слънцето...
Първия

# 500
В една бг група за ретро неща са продали парфюм Джулия за 70 лева. Как не съм видяла по - рано. Безумно ме е яд.

Здравейте, не познавам лично парфюма Джулия, но майка ми постоянно ми говори за него и общо взето цял живот слушам за този парфюм. Имам спомен от дете как изглежда флакона и сега като го видях на снимка ми стана много мило.
Ако го намеря някъде ще гу купя на майка ми, задължително.
А сега е време и аз да се похваля с една част от моята колекция. Липсва ми Ейнджъл, който съм го сложила в гардероба някъде и сега не ми се занимава да го търся и едно розово Каролина Херера.
Няма само винтейдж на снимките, но има доста старички. Съжалявам, че доста съм изхвърлила при местенията си.
Това е само една част от парфюмите, които имам, другата са при майка ми. А ако ги съберем и двете, може и една количка да напълним, хахахаха. При нея са тези Опиум, Джой на Жан Пату, носът на Салвадор Дали, имаше някаква Румба си спомням, Мажи Ноар и тн.
От нея съм наследила тази страст и това е факт.

Искам да питам откъде мога да си купя Silences на Jacomo и Евазион ?
Някой да е чувал за парфюм, който се казваше Шипи, някъде към 1997 -98 го помирисах на една приятелка и от тогава си го търся.
Търся и този Very Irrestible тъмно лилавия на Givenchy , който и той изчезна.....
Ето и моите съкровища
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт