Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 29 123
  • 515
  •   1
Отговори
# 495
Дааа Heart Eyes, ама ми е съмнителен тоя сайт, някой поръчвал ли от него?
Сайтът е точен. Поръчвала съм много пъти от него, и не само аз. Продуктите са оригинални. Ако влезете в темата за Изпитани сайтове за оригинални парфюми, ще видите че сайта фигурира като един от надеждните. Какво Ви е толкова съмнително?
Пълни глупости!
Сайта изобщо не е надежден.
Щом от него купих парфюм, който го няма в портфолиото на производителя, преценявайте си за какво става дума!

# 496

Съвсем коректен си е сайта, много неща съм си поръчвала от там, включително и парфюми, последният беше Dior Hypnotic poison EDP, абсолютно оригинален, както и всичко останало..

# 497
  • оттам, откъдето започва България

Това е темата за изпитани сайтове за парфюми: https://www.bg-mamma.com/?topic=1834709
В нея е посочено, че този сайт е с положителни отзиви.
В крайна сметка ти решаваш. Simple Smile

# 498
# 499
  • някъде под слънцето...
Първия

# 500
В една бг група за ретро неща са продали парфюм Джулия за 70 лева. Как не съм видяла по - рано. Безумно ме е яд.

Здравейте, не познавам лично парфюма Джулия, но майка ми постоянно ми говори за него и общо взето цял живот слушам за този парфюм. Имам спомен от дете как изглежда флакона и сега като го видях на снимка ми стана много мило.
Ако го намеря някъде ще го купя на майка ми, задължително.
А сега е време и аз да се похваля с една част от моята колекция. Липсва ми Ейнджъл, който съм го сложила в гардероба някъде и сега не ми се занимава да го търся и едно розово Каролина Херера.
Няма само винтейдж на снимките, но има доста старички. Съжалявам, че доста съм изхвърлила при местенията си.
Това е само една част от парфюмите, които имам, другата са при майка ми. А ако ги съберем и двете, може и една количка да напълним, хахахаха. При нея са тези Опиум, Джой на Жан Пату, носът на Салвадор Дали, имаше някаква Румба си спомням, Мажи Ноар и тн.
От нея съм наследила тази страст и това е факт.

Искам да питам откъде мога да си купя Silences на Jacomo и Евазион ?
Някой да е чувал за парфюм, който се казваше Шипи, някъде към 1997 -98 го помирисах на една приятелка и от тогава си го търся.
Търся и този Very Irrestible тъмно лилавия на Givenchy , който и той изчезна.....
Ето и моите съкровища
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:00 от BlackCat12

# 501
И Сайлънс, и Евазион нямат нищо общо с това, което бяха. Още от 90-те години. По едно време гледах Евазион в листовките на супермаркетите, брше на някаква цена от рода на 5-10 лв., прецених, че е излишно да го купувам. Скоро от носталгия купих носа на Дали - нещо е променен, няма онази свежест от едно време, има някаква нотка на арабски парфюм.

# 502
  • някъде под слънцето...
Имам, всъщност имах, защото го свърших  миналата седмица  но остана едно мини при дъщеря ми

Свеж  никога не ми е бил.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 17:29 от sl

# 503
Както и Clin D'Oeil. Много го харесвах. Малко преди да избухне  демокрацията една колежка се беше снабдила с него. Като влезех в учителската стая, знаех, че тя е там, навсякъде ухаеше. По-късно и аз се сдобих с него.
Сега го гледам в амазон и му се чудя...

https://www.amazon.de/BOURJOIS-Paris-d%C2%B4Oeil-Passionn%C3%A9e … U41BD8-&hvexpln=0

# 504
  • някъде под слънцето...
Ако тирсиш, "онези" с лилава или синьозалена   капачка, недей, нямат нищо общ0
о

# 505
Имам, всъщност имах, защото го свърших  миналата седмица  но остана рдно мини при дъщеря ми

Свеж  никига не ми е бил.

Този го купих преди няколко години и наистина няма нищо свежо, доста е тежичък. Става въпрос за синьозеления нос. Някъде през лятото се появи във доста сайтове, но е преправен към по-лоша версия. Намирам в него лека катранена нотка, която усещам във всеки арабски парфюм.

# 506
  • Deutschland
Евазион е в асортимента на Кауфланд Сандански, за други градове не знам. Вероятно яко реформулиран, то и няма как иначе.

# 507
Ако тирсиш, "онези" с лилава или синьозалена   капачка, недей, нямат нищо общ0
о

Не, червения търся. Обаче, парфюма струва 15,90, а доставката е 9,67 евро. Айде, нема нужда! Laughing

# 508
Търся не само Сайлънс на Джакомо и Евазион, но и Promesse на Cacharel.

# 509
  • някъде под слънцето...
Трудна задачаа

Общи условия

Активация на акаунт