Записвам се и аз при вас. За сега е спокойно у дома, седмокласничката (уж) има ясна идея какво иска. Аз не я притискам и не говоря колко е важно да изкара високи резултати. Има записани 3 пробни матури по математика и още толкова по БЕЛ към Регалия.

Гледаме базово да е подготвен. На школа е от тази година, около нас масово децата са от 7 клас записани и за него решихме, че ще е по- добре да не прегрява 2 години. Зависи от детето- определено. Щеше да остане и допълнителния му английски, но групата се реорганизира в неудобен за нас ден и отпадна като ангажимент за тази година. Аз се старая да му говоря, че е важно да даде максимума и да постигне максимален резултат за него си, за да има избор. Говоря много и да е спокоен, това ни е най- важното...Живи и здрави, че сме в матрицата е ясно, но някак от миналата година е брутално всичко, което се случва. За мен вече е борба срещу системата, ако аз притискам детето, значи съм заедно с МОН-ци срещу него, така го усещам. Те се гаврят с децата и с родителите, ще опитам поне като родител да го подкрепям...Споделих си... Препоръчани теми