Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 106 930
  • 1 825
  •   7
Отговори
# 1 680
IMDb са направили списък на Hollywood power couples. Познайте кой не е присъства 😃. Също така Парамаунт са отрязали 3 проекта на Раян, за дедпул 4 също се коментира, че не е на дневен ред. Филмът Animal Friends на Warner Bros, който трябваше да пуснат тази есен, го отложиха за май месец, но сега и делото ще е през май. Дали няма да го отложат пак? Доста голям демидж отнасят. Уейфеър пък са входирали интересен анализ на експерт, който казва, че кризисния ПР на Джъстин Балдони не е черна кампания срещу Блейк, а напълно нормална тактика в тези среди. Това малко ми напомни за процеса на Деб и Хърд, когато бяха наели някакъв експерт да обясни с графики и картинки как Амбър Хърд изобщо не е A-list star. Беше много забавно 😄

Линк към списъка с power couples
https://www.imdb.com/gallery/rg3319700224/?ref_=mv_close

# 1 681
IMDb са направили списък на Hollywood power couples. Познайте кой не е присъства 😃. Също така Парамаунт са отрязали 3 проекта на Раян, за дедпул 4 също се коментира, че не е на дневен ред. Филмът Animal Friends на Warner Bros, който трябваше да пуснат тази есен, го отложиха за май месец, но сега и делото ще е през май. Дали няма да го отложат пак? Доста голям демидж отнасят. Уейфеър пък са входирали интересен анализ на експерт, който казва, че кризисния ПР на Джъстин Балдони не е черна кампания срещу Блейк, а напълно нормална тактика в тези среди. Това малко ми напомни за процеса на Деб и Хърд, когато бяха наели някакъв експерт да обясни с графики и картинки как Амбър Хърд изобщо не е A-list star. Беше много забавно 😄

Линк към списъка с power couples
https://www.imdb.com/gallery/rg3319700224/?ref_=mv_close
Satisfied Че аз повечето въобще не ги разпознавам. Просто няма да начин пропускът да не умишлен.

# 1 682
  • Sofia
И аз чух за проектите на Раян и макар да има спор дали са точно негови, нещата не вървят добре май за него, ако погледнеш IMDB-то му. Не виждам нещо ново да излиза с него скоро. За съжаление, единият от филмите му е с Мария Бакалова и тя също ще страда, заради него. Вече за втори път го отлагат.

ПП. Едни youtube-ри са получили анонимна информация, че Раян е посетил най-добрия бракоразводен адвокат в Ню Йорк преди няколко дни.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 14:11 от NBM

# 1 683
Няма да се разведат официална скоро, според мен. Ще държат фронта за пред хората докато не утихнат нещата около делото

# 1 684
  • в сърцето на един мъж...
Хм, той гледа да минимизира щетите... Ама като е бил глупав да й се върже на акъла... Сега ще се чуди как да изплува...

# 1 685
Ако е вярно, че и той е откраднал Дедпул по подобен начин и че са искали да правят Барбенхаймър, по-скоро е било идея на Раян и той сам си е виновен. Блейк няма акъл за две стотинки. А такива слухове за развод точно за тях е имало и през годините. Не мисля, че сега точно ще се го направят и аз, поне до делото не.

# 1 686
Искате ли да си направим една тема за убий*твото на Роб Рейнер и жена му и последващия процес? Интересна ли ви е темата? Понеже набързо прегледах Звездни компромати и там не се коментирала (или аз поне не видях).

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 09:55 от Alucard

# 1 687
  • Sofia
Коментираха го в копроматите, когато се случи. То май ще излезе банална история, метадонът е изпържил мозъка на сина им.
За мен любопитното е само, че адвокатът, който ще го защитава, наскоро отърва Карън Рийд от затвора в едно скандално дело, свързано с полицейските среди. Там беше доста интересно.

# 1 688
# 1 689
  • До морето
Коментираха го в копроматите, когато се случи. То май ще излезе банална история, метадонът е изпържил мозъка на сина им.
За мен любопитното е само, че адвокатът, който ще го защитава, наскоро отърва Карън Рийд от затвора в едно скандално дело, свързано с полицейските среди. Там беше доста интересно.

Извън темата, но преди време гледах документален филм за случая с Карън Рийд и от него останах с впечатление, че тя е по-скоро невинна.  Имаше извадки от търсенията на колегите му в къщата в Гугъл за колко време замръзва тяло навън и подобни неща. Като цяло филмът насочваше натам, че те са го оставили нарочно или не да умре, а после по колегиална линия разследващите са се опитали да натопят Карън.

Сега обаче,последните дни, не знам защо пак ми излизат постове свързани с този случай и повечето хора в коментарите я сматат за виновна.

# 1 690
  • Sofia
Аз гледах много за делото на Карън по youtube. Мога доста да разкажа, но не е това темата. Моето впечатление от всички доказателства е, че или е невинна, или най-малкото вината й е под огромно съмнение. Толкова полицейско своеволие и неправилни действия са извършили всички замесени полицаи, че с основание журито реши, че не може да я вкара в затвора.

# 1 691
Мина една година от статията в ню корк Таймс и нито едно солидно доказателство по обвиненията на Блейк няма. Само редактирани неща в документите от нейна страна. Това е несериозно. Дали адвокатите й са предполагали как ще се развият нещата, като са поели случая? И те голям срам берат.

# 1 692
Според мен не. Изобщо май не очакваха Балдони да се отбранява. Мисля си, че Блейк е представила на адвокатите точно нейната версия, а в последствие,  когато нещата опират до доказателства....

# 1 693
За много години, момичета! Май нямаше нищо интересно около празниците свързано със случая. Сега гледах в иг Елси казва, че се очакват много интересни неща през януари - unseal-нати разпити, може би нещо свързано с Тейлър Суифт, не знам.

Имам чувството, че планът на Рейнолдс се обърка отвсякъде. Сигурно са си мислели, че бързо ще се стигне до споразумение. Ask2lawyers нали казваха, че до Коледа делото ще е приключило, но колкото повече Уейфеър стискат зъби и държат, толкова повече мърсотия от холивудските канали излиза.

Вие как мислите? Омръзна ли им на хората да се занимават с проблемите на богатите или Раян и Блейк са кенсъл?

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 12:00 от raddish_dim

# 1 694
според мен на хората им омръзна. Делото бе набрало инерция, Джъстин тъкмо бе почнал да събира обществена подкрепа, но Блейк и адвокатите й умело убиха всякаква инерция, хората просто спряха да се интересуват и преместиха вниманието си върху нови драми и скандали.

Всъщност най-големият пик в социалните медии и общественото обсъждане бе, когато бе пусната обвинителната статия към Джъстин. Това е едно петно, което винаги ще му седи лепнато, назависимо какъв ще е изходът на делото.

Общи условия

Активация на акаунт