Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 106 888
  • 1 825
  •   2
Отговори
# 1 725
  • в сърцето на един мъж...
Тая малко прекали... Съвсем пресоли манджата вече... Крайно време е да прекратяват всичко и да приключват

# 1 726
  • Sofia
Днес слушах един подкаст, казаха че Блейк не може да си прекрати иска на този етап. Трябвало специално разрешение от съдията.
Т.е единственият шанс циркът да свърши в момента е съдията да прекрати всички обвинения или да разреши на Блейк да си оттегли иска, ако тя отправи такова искане.

# 1 727
Класически MEAN GIRLS Rage

# 1 728
  • Sofia
Майко мила!
Всичко което излиза...Блейк е луда да стигне до дело!
Тейлър е вътре в мазалото. Абсолютни Mean girls. Открито си коментират как ще се наложат над този глупав режисьор. Открито си коментират статията в NY Times, преди да излезе. Открито се вижда как Блейк е говорила да си наложи версията, да завземе филма... всичко е в смс-те.
Дотук всичко потвърждава версията на Балдони.

# 1 729
Те в момента се четат нещата и до колкото разбирам това са от на Блейк страната. Предполагам, че пикантерията ще е от на Балдони разсекретените документи (чувам Браян Фрийдман как вика оо само чакайте 😃). Има много пропуски от Сони също, но не ми се занимава с тях. Интересно ми е, че Блейк е писала и на Бен Афлек - те нали имат история. И има нещо, което не разбирам все още, само е загатнато. Тайлър и Блейк нещо се подиграват на Балдони, че е бил обект на сексуален тормоз. Това, ако е вярно, направо ще му изникне ореол на човека на главата..

# 1 730
  • Sofia
NAG чете писмото, с което Блейк е поискала продуцентски статус. Казва, че е без думи. Такова чудо не е виждала. Да твърдиш цяла година, че си бил тормозен и да си изпратил такова писмо, в което обясняваш как си контролирал целия филм...нечувано даже за адвокат.

Тая амбиция Блейк е завлякла всички, Мат Деймън, Бен Афлек, Брадли Купър...15 човека е тормозила да натискат за нея в този филм.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 23:50 от NBM

# 1 731
Най-накрая доказателство черно на бяло каква змия е Теййлър Суифт

# 1 732
Най-накрая доказателство черно на бяло каква змия е Теййлър Суифт
Да, много грозно изглежда.

# 1 733
  • España
Не грозно , ами направо отвратително …
На тая не “драконите “ , ами и “Седморката на Блейк “ не може да и помогне вече …. Голямо мазало … А ТС и тя “в целия си блясък “ 🤮.

# 1 734
Скандално е как се стигна до тук. Всички са 🤯 Не мога да повярвам, че Блейк и Раян позволиха така да се изложат, че и повлякоха с тях голяма част от “елита”. Много разчитат  на легаси медията да ги спаси, но си мисля, че няма да им мине номера. Тейлър може и да измисли нещо, но те са свършени. Междудругото зачетох се в текста на cancelled  на Тейлър суифт и тя си е за Блейк. Даже там се споменава tiny violin

# 1 735
Големите медии обаче не постват нищо за Тейлър Суифт, според мен адвокатите й са пращали писма, има сериозен медиен чадър над нея. Освен в дейли не видях друга медия (особено американска) да пишат за нея. Добре че постовете на хората в социалните медии стават вайръл

# 1 736
Не знам това дали е вярно, но казват, че Тейлър си е изключила коментарите в инстаграм.

Редактирам. Изключени са, но не знам дали преди са били включени

# 1 737
Отвратителни са. Ясно защо тейлър бягаше като дявол от тамян от БЛ.
Най-накрая излиза наяве какви са гаднярки тия.

# 1 738
Моля, дайте повече преразказ или поне линкове, аз само от тази тема се информирам.

Тейлър Суифт влезна в чата. Нарича Балдони “this bitch”.

https://m.youtube.com/watch?v=nW9uM1sGAag

Чак сега ми хрумна, като гледах горното видео, че всъщност Тейлър Суифт е много по-голямата звезда от Блейк Лайвли. Ха добър ден, ще кажете вие, но наистина не ми беше дошло на ум до момента да стигна до логичния извод - това, че ТС е замесена, е наистина много зле за БЛ, защото всичката информация за изцепките на БЛ се раздухва в много по-голям мащаб.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 11:06 от Ghibli

# 1 739
Излиза, че Блейк е имала много контрол и влияние и е получавала каквото иска. В имейлите към деймън и Афлек се изкарава, че е спасила филма, пренаписала сценария, режисирала, насочвала, едитвала всичко, защото Джъстин бил много зле. В писмото към продуцентската гилдия пак се изкарва велика - отговаряла за логистика, гардероб, актьори, бюджети, човешки ресурси, направила така, че всички да се чувстват сигурни на сета. Това изобщо не е в правомощията на един служител и е точно обратното на това, което една година твърдеше. Така че от тук само и отпадат калифорнийските протекции. Отделно, че е обиждала Балдони, казала на всички че е в някъв култ. Имаше някави смс или имейли с картинка на Аладин от филмчето, явно нещо етническо или расистко е било. Толкова се е оплела в лъжите си, че и тя не знае кое е истина. Пред гилдията завършва писмото с нещо от сорта, дайте ми продуцентски статут, ако не за друго, защото съм жена и го правя за жените 😳 това дето в началото го дъвчеше, че е гласът на жените. Ще съсипе и цялото движение me too. Вече виждам коментари, че амбър Хърд изглежда добра пред нея

Общи условия

Активация на акаунт