Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 95 923
  • 1 622
  •   2
Отговори
# 1 575
Нали е използвала собствения си гардероб - това е нейният избор.

# 1 576
  • Sofia
Браян Фрийдман с изявление в Daily mail. Обяснява, че мисинформацията е достигнала невиждани нива, че не са пропуснали никакъв краен срок и че не са подали коригиран иск, след като съдията прекрати делото им, именно за да запазят правото на Балдони да обжалва решението на съдията (по всичко изглежда, че това планират).
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-15258981/Blake-Liv … tle-not-over.html

# 1 577
Крайно време беше и БФ да се включи Simple Smile

# 1 578
  • Sofia
Съдът в Ню Йорк (Лаймън) окончателно е освободил Джед Уолъс от делото в Ню Йорк. Това след като почти година го влачи в това дело. Можеше доста по-бързо да реши, но...

# 1 579
Ох, Елси ще ме умори от смях. Чете молбите за парични обезщетения на Блейк. Не е истина какви при търсят 😂

https://www.instagram.com/reel/DQssheCjuLW/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 580
  • Sofia
Неделя е, но има две много интересни новини в Youtube:
1. TMZ интервю с Браян Фрийдман. Обяснява защо се чувстват доста сигурни в изхода от делото
https://www.youtube.com/watch?v=vwbI4Te1zrA&t=352s

2. Интервю на Кирсти с друга жертва на Раян - фотографа от Канада, който е съден от Раян и Блейк и тормозен 2 години, обаче точно вечерта преди делото Раян оттегля обвиненията
https://www.youtube.com/watch?v=FY7zYA6-9d0&t=3050s

# 1 581
  • Sofia
Пак съм аз, извинете Simple Smile

Днес се очакват интересни новини, тъй като изтича срокът за подаване на Motion for summary judgement. Това е документ, с който обикновено защитата иска от съдията да отпаднат всички или част от обвиненията, на база това, че за тях не са събрани абсолютно никакви доказателства.
Парадоксално, но Блейк щяла също да подаде искане. Това е разрешено, но почти никога не се случва, защото логиката е, че който се защитава, иска да отпаднат обвинения.
Обаче адвокатът на Блейк намекна на съдията на предното изслушване, че и тя ще подава (което май изненада и съдията).
Официално, Блейк ще подаде искане, за да оспори правото на Балдони да поиска отпадане на обвиненията, а неофициално е ясно, че идеята й е да използва подобен иск като ПР и да натъкми някакво клъцни-срежи в подкрепа на обвиненията си и то после да се разнася по медиите.
Дали Балдони ще подаде искане не е ясно. Той има висящо искане за отпадане на част от обвиненията на база легалната им несъвместимост, та съдията още мисли там

За изненада - тази сутрин първото искане е от Джен Ейбъл, която иска съдията да обяви Стефани Джоунс за финансово отговорна за всички щети, за които Блейк я съди. По законите в Америка, щом е работила за Стефани, когато е извършила действията по кампанията, значи компанията на Стефани трябва да плати всички разноски. Адвокатите в нета коментират искането като брилянтно написано. На практика, Стефани и Блейк играят в един отбор, но може да се окаже, че едната трябва да плати на другата. Естествено, това зависи от отсъждането на съдията, а както знаете на него не може много да се разчита.

Второто интересно и нетът е избухнал там - покрай спорове между Лайвли и Джен за това предадени ли са разни документи или не, въпросните документи се оказаха изтипосани в делото. Така са листнати много съобщения межди Балдони и компания, които са супер шокиращи. Не просто не се вижда конспирация срешу Блейк, а се вижда, че са в потрес от атаките срещу тях и се чудят защо ги прават. Башдони в един момент признава, че е уморен и явно тогава влиза в болница. Говорят си как да стискат зъби и да свърши най-после драмата с излизането на филма. Най-неприятни са комуникациите с Колин Хувър, авторката на романа, която се държи много грубо с Балдони, а той и отвръща любезно и даже и пише че се надява да възстановят сърдечното приятелство, което са имали. В нета е пълно с критики към нея.

# 1 582
  • в сърцето на един мъж...
Аз Хувър след филма я кенсълнах за себе си - няма да дам нито една стотинка за нейна книга или да отида на филм, по нейна книга. Надявам се да има и други, които ще го направят.

# 1 583
Колийн Хувър изгря  у нас  и залезе вече отдавна ,други са модерни, пък и  авторите на  много бройки се повтарят,  има с над 100 книги някои, в миналото дебнех да прочета новата,  то предсказуемо след 3-4-5 книги.
 Та и  тази, даже малко  филми има по нейни книги.  За мен   е назад.  Нещо ново и да не   е чак тухла ,че вече нямам нерви.

# 1 584
Хувър е най-потресаващата неблагодарница в тази сага. Има ли как да се постнат тук някои от нейните съобщения?

Geia, точно попаднах в търсачката и четох ревюто ти за Реката, която помним.

# 1 585
О да, за мен е изключително неблагодарен човек. Без Балдони, нямаше да има такъв успех. О, Аня, да, наскоро писах за тази книга.

# 1 586
О да, за мен е изключително неблагодарен човек. Без Балдони, нямаше да има такъв успех. О, Аня, да, наскоро писах за тази книга.

То се видя по новия й филм, който не се хареса особено, доколкото четох. Сега ври нов скандал след тези смс-и. Явно Атлас (героят на брендан скленар) е бил плануван за цветнокож. Чудно как така е отпаднала тази идея, като знаем колко diversity са им филмите в Щатите. Елсрих е по следите. Ще видим къде ще му излезне края. Според мен Блейк и Раян са си расисити. Нещо в стил Дензъл Уошингтън може да има (той нали отказва да снима интимни сцени с бели жени 😳)

# 1 587
В книгата доколкото помня, няма такива препратки. Какво е било за филма обаче, не знам.

# 1 588
Увйфеър са пуснали техния иск за summary judgment и в момента се дискутира на живо от няколко ютубъри. В Америка още е след полунощ имайте предвид. Много ми е интересно там как така се пускат някви правни документи по нощите, но това е друга тема 😂 Надявам се @NBM да ни направи едни хубаво обобщение отново Wink

# 1 589
  • Sofia
Следя го. Пускат се в онлайн система и се появява в автоматизираните тулове, които ползват ютубърите в края на деня, затова.

Междувременно съдията в Тексас е отхвърлил делото на Джед Уолъс срещу Блейк по същата причина, поради която тя загуби в Ню Йорк срещу него - липса на юрисдикция в щата. Единствената възможност за двамата да се съдят остава Калифорния, ако някой изобщо има желание за това.

Общи условия

Активация на акаунт