Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 106 269
  • 1 811
  •   1
Отговори
# 1 800
Напротив. Отзовал се е на поканата и е отишъл с жена си да гледа нейната версия (поне така се твърди на някои места, въпреки че освен с Колийн Хувър май няма снимки от въпросната вечер с други от споменатите).
Но дори и да не е бил в салона, уж е гледал нейния монтаж. Също така, предлага не само подкрепа, но и сътрудничество чрез неговата компания Artists Equity.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 19:20 от Аня

# 1 801
Скрит текст:
Сега на фокус са безумните писания с Джени Еди Коя Си, взела се за дива… онази в ролята на сестрата от филма и същата, на която Джейми дава 15 хиляди, за да не се притеснява, че е с малкото си дете в наетия от нея апартамент, от където иска да се премести, защото не бил удобен.
Тогава тя се била обидила, че ѝ влиза в положение и си позволил да изтъкне, че майчинството е важно и т.н., каквото там е казал, за да прояви разбиране. Обаче парите е прибрала…
А сега става ясно, че е искала да се мести не заради удобството на малкото, а защото леглото ѝ не било задоволително като размер и едва ли не тясно… за секс?!!
Безумно нагла.
И всички тези ужасни глупости, изписани между нея и БЛ... Съобщения, дълги като есета, пълни с отвратителни интрижки…
Ще кажеш, че БЛ няма 4 деца, 10/20 кг за сваляне, книга за четене (по която е поела да снима), роля за репетиране и т.н. Ако се беше съсредоточила върху работата си, а не върху сплетните със сто човека… не знам. Просто е невероятно всичко.

Надявам се и ТФ, и Мат Деймън да го отнесат. Чудесни са коментарите в ютюб под парчето ѝ Canceled.
Браво на Бен Афлек, че ги е игнорирал. Знае той от личен опит, че БЛ е като зараза.
Малко статистика - красноречива е: от 122 произволно избрани коментара отрицателни са 117  - обвиняват я в лицемерие , отнася подигравки за „малката цигулка“ ,  а в най-щадящите е споделено разочарование от нея;
неутралните са 5 - хора, които пишат, че са тук само за да четат коментарите с пуканки LaughingLaughingLaughing , или сравняват песента с други стилове, без да заемат страна; положителни - няма - в тази конкретна извадка няма нито един коментар, който да защитава Тейлър Суифт или да изразява одобрение за действията ѝ спрямо Балдони. Още нещо - почти всички коментари са с много висок брой харесвания, като някои достигат до над 1400 лайка.
Суифтитата или са в ступор, или са станали бивши:
Скрит текст:
Цитат
MEAN TOO ( игра на думи между #MeToo и нейната песен Mean).
Цитат
„Обожавам как Тейлър бива отменена в коментарите на песента си 'Cancelled'! Това е почти поетично.“
Цитат
„Ироничното е, че тази песен вече може да се приложи към самата нея.“
Цитат
„Радвам се да видя, че те разобличават. Не мога да повярвам, че би направила това на някого, след всичките години плач как хората са се отнасяли лошо с теб.“
Цитат
„Кой си спомня кога Кейти Пери нарече Тейлър 'Реджина Джордж в овча кожа' лол... тя не излъга.(злодейката от Mean Girls)
Цитат
„Донеси си малката цигулка... Ще ти трябва.“
Цитат
„С гордост и радост коментирам, че изтрих всички песни на Тейлър от плейлистите си. Сега можеш да си слушаш малката цигулка сама! Вече си сама, Суифт.“
Цитат
„Трябва да напишеш песен от неговата перспектива... малката цигулка е само за теб.“
Цитат
„Това, което те мислеха за малка цигулка, се оказа боен чук. Надиграха ги.“
Цитат
„Направихте толкова голям въпрос от това как са ви откраднали изкуството... а след това манипулирахте и помогнахте на една егоманиакална приятелка-чудовище да открадне нечие чуждо изкуство, само защото тя не е харесвала атмосферата му или религията му.“
Цитат
„Това, което направи на Джъстин, е отвъд 'злобно момиче'. Ужасяващо е. Сигурно си много горда със себе си. Фалшива.“
Цитат
„Не мога да повярвам, че те подкрепях да си върнеш музиката, само за да науча, че си помогнала да откраднат изкуството на един човек и си го съсипала едновременно с това. Срам.“
Цитат
„Едно е да изслушаш приятел, но активно да помогнеш за съсипването на кариерата на друг човек? Още по-отвратително е, че тя се подигра на Джъстин, че е жертва на SA.“
Цитат
„Подигра се на жертва на сексуално насилие. Да, приключих с теб.“
Цитат
„Ти си върховното 'злобно момиче'. Справедливост за Джъстин!“
Цитат
„Толкова за това да поддържаш твоята страна на улицата чиста...“ (Препратка към песента Karma, където тя пее "I keep my side of the street clean").
Цитат
„Защо трябва да си толкова зла, Тейлър?“ (Цитат от хита ѝ Mean).
Цитат
„Никога не бъди толкова умна, че да забравиш да бъдеш добра. Никога не размахвай такава власт, че да забравиш да бъдеш възпитана.“ (Цитат от песента ѝ Marjorie).
Цитат
„Кармата още ли ти е гадже, Тейлър? Май не си си чистила твоята страна на улицата...“
Цитат
'И скоро ще научиш изкуството никога да не те хванат' – Е, и двете ви хванаха обаче.“
Цитат
„Професионална жертва, която никога не е завършила гимназия, но пък се е дипломирала като 'злобно момиче' – надявам се, че си е струвало.“
Цитат
„Тази песен е толкова детинска. Тейлър е почти на 40 и още пише песни за това как я 'отменят'. Момиче, порасни.“
Цитат
„Бележка до себе си: Никога не бъди приятел с нарцисист. О, чакай... ти самата може да си такава. Нищо, забрави. Всъщност ти ни измами. Вината е наша!“
Цитат
„Изненадана съм, че феновете на Суифт се оказаха не тази 'секта', за която ги мислеха, и че се застъпват за това, което е правилно... Отменете Тейлър. СЕГА. – бивша Суифти.“
Цитат
„Бях фен. Подкрепях те да си върнеш музиката... Оказа се фалшива през цялото време. Пълно разочарование.“
Цитат
„Идолизирах те години наред, само за да разбера, че не се противопоставяш на насилниците... ти се подигра на истински жертви.“
Цитат
„Не мога да повярвам, че ходих на Eras Tour два пъти и купих толкова плочи... Спирам да слушам музиката ѝ.“
Цитат
„Никога не си била човекът, когото продаваше, нали? Сърцето ми е разбито!“
Цитат
„Суифтитата бързо напускат кораба!“
Цитат
„Секцията с коментари вече мина 'vibe check'-а. Кариерата на Тейлър приключи.“
Цитат
„Тук съм заради коментарите, но спрях песента на пауза, защото е ужасна.“
Цитат
„Разликата между коментарите в Instagram и тези в YouTube е дива“. (В Instagram екипът на Тейлър модерира или трие негативните коментари по-бързо)
Не знам, не знам. Пиарката ѝ трябва да е извънземна, а тепърва ще се развонява още по-силно.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 20:50 от Ирена_

# 1 802
Аз следя Блейк и Раян от известно време в иг, без да съм ги follow някога. Та ми се струва в последно време, че не губят чак толкова много последователни. Раян последно загуби 100 000 преди разсекретяването. Не съм гледала статистки, само където се изписва. Знам, че като цяло са загубили доста, но ми се струва, че и те и повечето известни са с купени последователи.

# 1 803
Ирена, четох ги, чудни има, но си направила супер извадка.
Имаше някои много добри, заявяващи: краят на една ера; в морето от звезди ние нямаме нужда от теб, ти имаш нужда от нас; надявам се да те викнат на разпит в деня преди сватбата ти и т.н.

Разочаровани са феновете ѝ. И от злобата, и от това, че се е подиграла на човек, който е споделил, че е жертва на насилие.
Екипът ѝ към момента стратегически мълчи. Не вярвам да излязат с коментари и позиция. Побързаха да пуснат албума преди да се даде лупа на документите.
Не мисля, че досега ТС се е сблъсквала с такъв хейт. Помните как беше освиркана на стадиона и колко беше шокирана.

# 1 804
Много ми е била винаги неприятна ТС. Като се направи на невидяла Селин Дион, връчваща й наградата, още повече ми затвърди мнението. Пък като отмениха концерта във Виена и тя не си направи труда да каже и една дума на многобройните разочаровани фенове, съвсем.

# 1 805
Много ми е била винаги неприятна ТС. Като се направи на невидяла Селин Дион, връчваща й наградата, още повече ми затвърди мнението. Пък като отмениха концерта във Виена и тя не си направи труда да каже и една дума на многобройните разочаровани фенове, съвсем.
Сигурно си спомняте как, когато целият свят беше обхванат от конспирации защо принцесата на Уелс е изчезнала от публичното пространство, Блейк Лайвли, публикува очевидно лошо обработена снимка, за да рекламира своята марка напитки Betty Buzz, и написа: „Толкова съм развълнувана да споделя тази нова снимка, която току-що направих днес... Сега знаете защо бях в неизвестност“. Когато се разбра, че Катрин се бори с рак, Блейк се "извини" ето така: „Сигурна съм, че на никого не му пука днес, но чувствам, че трябва да призная, че направих глупав пост около „фотошоп провалите“ и, о, човече, този пост ме остави втрещена днес. Съжалявам.“ Не само че не  споменава името на Катрин, а и омаловажава отвратителната си постъпка. И добрата бяла невинна Тейлър е приятелка с такъв човек. Само няколко месеца по-късно Тейлър Суифт се снима с принц Уилям, Шарлот и Джордж в Лондон. Това не е брутално лицемерие!? Явно винаги е била гадна, а това, че не е завършила гимназия по нормалния начин, я застопорява емоционално в тийнвъзрастта.

# 1 806
И аз си спомням, че тогава изяде бая голям хейт и скоро след това започнаха и драмите около филма. Явно се е самозабравила последните години. Между другото WME - агенцията за таланти, в която са Блейк и Раян, представлява и Мегън Маркъл. Те уволниха Джъстин Балдони без да им мигне окото. Дано и от тях да има отлив сега, като се вижда колко са неадекватни.

# 1 807
И аз си спомням, че тогава изяде бая голям хейт и скоро след това започнаха и драмите около филма. Явно се е самозабравила последните години. Между другото WME - агенцията за таланти, в която са Блейк и Раян, представлява и Мегън Маркъл. Те уволниха Джъстин Балдони без да им мигне окото. Дано и от тях да има отлив сега, като се вижда колко са неадекватни.
Същата агенция представлява и кланът Кардашиян. Ким Кардашиан дори беше качила и пост за Кейт - "On my way to go find Kate". Според мен си беше координирана атака от много клиенти на агенцията срещу Катрин. Тогава се размина на агенцията, сега също ще им се размине.

Реално тази агенция си представлява булита, самите създатели на агенцията също са булита. Но явно с връзки и подкрепа, щом са още в бизнеса и със силни позиции

# 1 808
  • Sofia
Ще я спасят Тейлър и все пак доста се размириса.
Вадят се старите истории с Ким и Кание, със Скутър Бронкс...започват въпросите кой е бил лошият в случая.
Ще гледаме висш пилотаж в ПР-а след няколко месеца. Една ПР-ка вече прогнозира - ще има затишие още месец-два, ще се появи в някоя болница, ще даде малко за благотворителност, после ще ни баламосат със сватбата...

# 1 809
Или раздяла, или сватба. Връзката й със спортиста винаги е била съмнителна, те все още не живеят заедно. Малко като Кайли и Тимъти, виждат се за някакви събития, папарашки снимки.

# 1 810
  • Sofia
Нали уж беше при него. Помните ли този, който беше опитал да й носи призовка и го арестуваха в неговата къща? Нищо не се разбра там. Сега може и да излезе, че се е укривала от призовката все пак.

# 1 811
Тази агенция още ли представлява Маркъл?
Тогава те с Хари нито една добра дума не казаха в подкрепа на Катрин от кумова срама. Толкова беше лесно да спечелят света. Просто трябваше да се правят на добри или най-малкото да приказват по-обрано. Щяха да ни заблудят. Какво им е харесал толкова Бруклин, та от тях баш съвет да търси?
Блейк наистина тогава й пролича що за свестен човек е.

Общи условия

Активация на акаунт