Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 108 947
  • 1 850
  •   4
Отговори
# 1 845
  • Berlin
Другата фирма е нормално да печели (тя не е (на) Тейлър), нали все пак притежава тези оригинали.

# 1 846
Слушахте ли последното гласово съобщение на Блейк до Джъстин(ако изобщо е до него, защото и това не ми стана ясно)? 4-5 Мин ъкане, мъкане. Аз много не схванах какво точно иска, казваше, че егоистично го моли да започнат снимките по-късно, имала и друг филм с някакъв унгарски режисьор, но не можела да говори с него, така както с теб, т.е Джъстин. Търсели нощна бавачка, искала да влезне във форма, пък трябвало с раян да се разделят за около месец, понеже и той снимал.. някви такива неща. Много объркано беше, защото в началото искаше да започнат по-късно, а на края казваше 2 седмици по-рано. Направо не знам как се разбират тия хора. Та се оказва, че тя сама споменава теглото си като фактор, а иначе го изкарваше другояче. И също няколко месеца след раждане има два филма за снимане, вместо да си седи ма гъза, тя се бута да е под прожекторите. Дали Раян не я е натискал да “работи” толкова скоро след раждането? Ако беше умна, можеше него да обвини в психически тормоз и щеше да си реши проблема.

# 1 847
Тотално неадекватна. И досадна като муха.

# 1 848
Да. И пуснаха нови кадри от сцената с танца - от друг ъгъл. Чува се как Балдони й казва, че като си свали шапката и ще я целуне. Ок? И тя Ок. Признавам си в движение и образ Балдони много ме кефи, как я гледа, как се движи - голям професионалист. Чух обаче, че съдията няма да разглежда като доказателства сцени от филма, та малко се притеснявам какво точно ще стигне до журито.

# 1 849
Слушахте ли последното гласово съобщение на Блейк до Джъстин?
Не само това, прочетох и писмата й, с които моли Бен Афлек и Мат Деймън да отделят време да изгледат нейния вариант на монтажа и да й дадат коментар - абсолютно същият стил на комуникация. Показва модел. И в трите случая моли за голяма услуга, но всячески се опитва да омаловажи и размие това. Вкарва всякакви допълнителни детайли. Намесва лични моменти, споделя излишно, за да напомни мимоходом какви приятелчета са и да й влязат в положение. Задължително в началото я има фразата "no pressure". На финала задължително някакъв майтап. Изобщо всичко е с много хумор и едно такова несериозно и лековато, хихи. А ако имате и най-малка представа как се организират снимки на филм, ви е ясно какво означава промяна на разписанието дори с един ден и колко огромна услуга искат всъщност Блейк и мъжът й от човека, който на теория й се явява шеф.

# 1 850
  • София
Според мен не и е нужен Раян да я бута да работи. Тя си е достатъчно луда.
Сякаш двамата се подклаждат един друг.
То нищо лошо да снима и да е с бебето си - виждали сме и сме чували актриси да го правят. Но първо договаряш в договора-бебето ми ще е с мен в караваната, трябва да е голяма или-искам и малка каравана за детегледачката. Ще бъде с мен на грим и на снимачната площадка, за да го кърмя. Ок са тези неща, договарят се и си решаваш според това какво ти кажат отсреща.
А вече личната и организация си е неин проблем-пари кмат, чак пък толкоз ли не може да намери бавачка…айде моля. Роднини имат, приятели. Вечно са по цели орди на снимките си от кухнята и басейна. Ако е родила онзи ден и наистина има нужда от възстановяване някоя друга седмица-ок е да я изчакат. Но за другото-организацията си е нейна работа. И преди снимките тя е знаела, че е бременна.
Знам, че работят часове наред, някок път снимките са на горещо, на студено. Ама не мъкнат щайги. На два метра от полето на сцената има столче, там може да има количка или бавачката да обикаля и да идва за кърмене на някакво време. Има 158 начина.
Моята сестра-една жена от простолюдието, учеше редовно, ходеше на практика, роди в сесия, отиде след седмица на изпит. И кърмеше-намери си лаборатория за практика до офиса на мъжа си-бебето седеше там и тя ходеше да кърми и се връщаше да работи. Аз съм обикаляла около университета и с количката, да излезе от лекция к да нахрани бебето. Не е било лесно, ама се получи. И то без пари даже и нощни бавачки.
Егати драматургията, ще каже човек, че са били със 100долара в джоба и никой около тях.

Общи условия

Активация на акаунт