Перилни препарати и омекотители - 77

• 47 659
  • 745
  •   2
Отговори
# 450
  • оттам, откъдето започва България
Мнения за този прах Ариел, днес го видях в ДМ и е отбелязан като нов продукт.
Скрит текст:

Май последните ми постове са само въпроси, но които до момента нямам отговори. Smirk

# 451
Мнения за този прах Ариел, днес го видях в ДМ и е отбелязан като нов продукт.
Скрит текст:

Май последните ми постове са само въпроси, но които до момента нямам отговори. Smirk
Аз видях постовете ти, но като не знам, няма как да кажа.
Този Ариел пък хептен не съм го виждала. Не мога добре да разчета, но сякаш на румънски пише....
Купувам за цветно само в картонени кутии.

Ето тук пише, че е румънски. Би трябвало да е същото качество като официалния внос...
https://ttmarket.bg/product/ariel-instant-dissolution-mountain-s … umansko-kachestvo

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 21:09 от petiaivanov

# 452
Здравейте, Има ли някой мнение за перилните кърпички на Ecowave. Изпират ли добре?

https://www.ecowavebg.com/products/ecowave-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D … D0%B5%D1%82%D0%B8

# 453
  • на дъното
Здравейте 🙂
Има ли кърпички за сушилня, които да оставят наистина аромат по дрехите и кои?
В момента съм със спрея на Сано,но това с отварянето и пръскането малко преди края на програмата го забравям 🫣 особено вечер😂😴😉Малко ангажиращо ми идва😉
Благодаря ви предварително 😃

# 454
Пробвала съм с тези два вида кърпички, почти нищо не се усеща, понякога влизаха и във филтъра. Не бих повторила.
Скрит текст:

Взех на скоро и това, ароматизатор за пране се води, пише за сушилня да се капне върху памучна кърпа и да се сложи при прането, но не съм го отворила все още.
Скрит текст:
Ако някой го е пробвал вече, може да сподели мнение.
Една приятелка слага етерични масла върху вълнените топки, нещо не смея, да не би да остане някакво петно после.
От омекотителите на Тезори има остатъчен аромат след сушилнята при мен, както и от тези два
Скрит текст:

# 455
Здравейте, Има ли някой мнение за перилните кърпички на Ecowave. Изпират ли добре?

https://www.ecowavebg.com/products/ecowave-%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D … D0%B5%D1%82%D0%B8

Аз ползвам перилните кърпички на Ecowave от около месец и съм приятно изненадана.
Пералнята е при мен почти всеки ден и честно казано, бях доста скептична в началото. Но перат си съвсем нормално – дори спортните дрехи и тениските на сина ми, които винаги миришеха странно след пране, сега са си чисти и без натрапчив аромат.

# 456

Ако някой го е пробвал вече, може да сподели мнение.
Това съм го ползвала в топка за сушилня на д-р Бекмън. Приятно ароматизира дрехите. При мен аромата е лек.

# 457
  • София
Аз го ползвах в пералнята. Толкова е силно, че щяхме да се издушим (простирам вътре). И ароматът за мен хич не е приятен. Доста евтин.
Подарих го.

# 458
Здравейте 🙂
Има ли кърпички за сушилня, които да оставят наистина аромат по дрехите и кои?
В момента съм със спрея на Сано,но това с отварянето и пръскането малко преди края на програмата го забравям 🫣 особено вечер😂😴😉Малко ангажиращо ми идва😉
Благодаря ви предварително 😃
Кърпички не съм ползвала, но силен аромат ми остава след перлите на Ленор в пералнята.
Аз и друг път съм писала, че след сушилня от всички омекотители си остава аромата, но от перлите е най- силен.

# 459
  • на дъното
Благодаря за отговорите,но с новата пералня и сушилня не използвам омекотители по препоръка в инструкциите на сушилнята.
Иначе съм си намерила омекотител,който ще ползвам лятото само понеже смятам да пусна в отпуска Сашка(сушилнята 😂)Това е на Ленор професионалн с лавандула 😉
Лек и слънчев ден ви желая🤗🍀❤️

# 460
Като стана въпрос за кърпички, използвали ли сте кърпички за пране на Ecowave и доволни ли сте от тях?

# 461
Ecowave не, но имам на dr.Beckmann Magic Leaves. Добре изпират нормално замърсени дрехи, ако има петна винаги ги третирам, независимо с какъв перилен препарат ще ги пусна после.
Бях забравила за Ленор перли, при мен също оставят аромат след сушилнята.

# 462
Голяма реклама на кърпичките еконещо си

# 463
Да, много реклама тече за тях, затова питам дали стават.
Иначе в кварталния магазин видях и на Ариел кърпички. Може да пробвам първо тях, бяха и на промоция тъкмо

# 464
  • оттам, откъдето започва България
Да споделя, че пробвах Ариела в новата опаковка. Пере хубаво, както Ариела в картонената кутия. 😊 Производител Чехия.
Скрит текст:
  .     
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт