Перилни препарати и омекотители - 77

• 45 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за мненията за ,,Савекс,, от днес в Лидъл е на промо 10кг -30 лв, ще взема една торба...колкото и да е лош, все за ежедневно замърсени дрехи ще стане.

Това е промо цена?
Аз купувам Ариел и Персил за толкова.
Мислех,че Савекс е по- евтин....

Какво ви е мнението за skip и  dash?

# 541
Savex за 100 пранета за цветно взех преди месец-два за 18-19 лв от Лидл на някаква разпродажба, като за слабозамърсени дрехи става.
В Дм приложението има ваучер за 15% на техни марки до 28 май мисля , прахът за бяло излиза 8,50 лв , няма ограничения в броя на продуктите , аз си взех 3 опаковки. В Кауфланд пък Ариел за 100 пранета (40лв , има за бяло и цветно), ако регистрираш бележката ти връщат 10 лв, едно пране излиза 30 стотинки , доста изгодно , та взех и от него.

# 542
Савекс отдавна не е точно евтинийка, то вече кое ли е ама все пак. Не че перат чак зле, според мен си изпират, но повечето хора около мен които купуват Савекс го правят или по навик още от като беше сравнително евтин преди години, или много харесват как им парфюмира прането. Мен ме дразни чак така, но пък някои точно така харесват - прането да мирише силно и за дълго.

# 543
Савекс отдавна не е точно евтинийка, то вече кое ли е ама все пак. Не че перат чак зле, според мен си изпират, но повечето хора около мен които купуват Савекс го правят или по навик още от като беше сравнително евтин преди години, или много харесват как им парфюмира прането. Мен ме дразни чак така, но пък някои точно така харесват - прането да мирише силно и за дълго.
Моето пране почти е без мирис. Пера със Савекс.

# 544
И аз почти усещам аромата на прането, изпрано със Savex. След 1-2 дни изветрява.

# 545
Е та аз за 2 дни повечето неща съм ги метнала отново за пране Grinning Тези които са постоянно в обръщение изобщо не биха имали време да се отмиришат, а поне за мен това си е прекалено.
Зависи кой какво харесва и с какво е свикнал, пък може и вече да не е чак толкова силно наистина, не помня кога вземах последно точно Савекс.

# 546
След два дни и даже някои парфюми са изчезнали от дрехата, от прах изобщо не очаквам такава трайност.

# 547
Благодаря за мненията за ,,Савекс,, от днес в Лидъл е на промо 10кг -30 лв, ще взема една торба...колкото и да е лош, все за ежедневно замърсени дрехи ще стане.

Това е промо цена?
Аз купувам Ариел и Персил за толкова.
Мислех,че Савекс е по- евтин....

Какво ви е мнението за skip и  dash?
Dash не ми харесва ,как се справя с работното ми облекло. За мен това е тест-изпитанието😃 униформата ако излезе,както трябва, значи пере всичко.
Къде има Персил/Ариел 10кг за 30лв🙄 Последно купувах 20кг за 104 лв от ЕМАГ...та за 30 лв не съм виждала незнам от кога

# 548
https://taxta-magazini.com/ariel-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B7 … B0-10%D0%BA%D0%B3

Примерен сайт.

Последно си взех точно него,защото последните партиди Персил ми миришеше на лошо.

Аз съм от провинцията и имаме няколко магазинчета за домашни потреби ,където и Персил и Ариел по 10кг са 30 лв. Но са в пликове,а не в кутия....не знам каква е разликата.

# 549
Това не са ли препаратите, предназначени за турския пазар, които не са компактизирани и се налага да се ползват големи дози за 1 цикъл пране? Чекмеджето на пералнята пълно догоре.
Обикновено за 67 пранета разфасовките препарат са по около 4 - 4,3 кг.

# 550
Това не е възможно според мен🤔 този прах струва почти 90лв в Метро..... И не само там
Направо ми е съмнително

# 551
https://taxta-magazini.com/ariel-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B7 … B0-10%D0%BA%D0%B3

Примерен сайт.

Последно си взех точно него,защото последните партиди Персил ми миришеше на лошо.

Аз съм от провинцията и имаме няколко магазинчета за домашни потреби ,където и Персил и Ариел по 10кг са 30 лв. Но са в пликове,а не в кутия....не знам каква е разликата.
Това е някаъв турски, неконцентриран прах с подозрителен произход (колко тона фалшификати от Турция хванаха!!!  
https://haskovo.live/nad-58-tona-falshivi-perilni-i-pochistvasth … hozhi-mitniczata/
И още: https://news.bg/crime/izgoriha-66-t-prah-za-prane-mente-vero-i-s … eski-kontrol.html).
Не виждам защо трябва да се купува толкова голям чувал за 67 пранета, като същото го има официален внос и тежи около 3.5кг.
Отделно на това неконцентрирано нещо и дозировката му е тройно по-голяма.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 09:20 от petiaivanov

# 552
Какво да гледам когато купувам прах ,за да съм сигурна ,че е качествен?

# 553
Купуване от малки магазинчета при вас явно е рисково. Не съм ползвала савекс, но и той ще е по-добър от съмнителен. Големите и известни вериги дрогерии и хр.магазини продават качествени продукти.

# 554
Какво да гледам когато купувам прах ,за да съм сигурна ,че е качествен?
Първо, да не е турски, защото възможността да е фалшив, е огромна.
Второ, гледате на официалните сайтове на производителите как изглеждат актуалните опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт