Отговори
# 540
Добро утро, момичета!
Нали беше излязла информация, че мъж и жена ще се присъединят към историята.Разбрахме,че мъжът е Карам.Коя е жената според вас?Да не вземат да върнат  кака,при това бременна!!!!Както казват сценаристите-готова съм за линча. Joy

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 09:42 от Sikorski

# 541
Здравейте, сладурки! 🫶
Няма ли фенове на сета в болницата? Така се надявах на “АфРам момент”, а то само две, три соло снимки излязоха! 😂
Дано имаме фраг довечера и дано е хубав! 🙏

# 542
Според мен са станали гаджета след целувката в 13 еп. 🤣 Малко след това имаше някакви снимки с тях.

# 543
Здравейте, момичета!😊

Желая им на тези двамката все така влюбени да бъдат и ако може скоро една сватбичка да спретнат (за ужас на солотата). 😜😄

# 544
От бижутера! ❤🔥
Цитат
Един поглед може да промени всичко....

# 545
Добро утро, момичета!
Нали беше излязла информация, че мъж и жена ще се присъединят към историята.Разбрахме,че мъжът е Карам.Коя е жената според вас?Да не вземат да върнат  кака,при това бременна!!!!Както казват сценаристите-готова съм за линча. Joy

Сикорски, няма да се изненадам,ако върнат бременната кака. Нали е сезонът на паралелите Grinning

# 546
# 547
На Мерт са му пооправили прическата, че вече беше завил едни букли.😄

# 548
# 549
# 550
# 551
# 552
# 553

Едва ли е вярно, сценаристите още не знаят какво да пишат така че едва ли са тръгнали да казват точно на Онур какво ще правят на финала

# 554
Принципно подробностите може да не са ги решили, но би трябвало да са решили как ще завърши историята. Надявам се да не е вярно написаното.

Общи условия

Активация на акаунт