Отговори
# 600
Ени, само че, в Истанбулска невеста имаха сценарист и режисьoр, не като нашите марионетки.

# 601
Ени, само че, в Истанбулска невеста имаха сценарист и режисьoр, не като нашите марионетки.

Каква ирония, пак е по история на Гюлса...и пак променена.

# 602
Абсурд е да се напусне имението според мен ,Вал. Та то е в “центъра” на сериала.  Трябва да се покаже как Сейран и Ферит ще се справят с фалита и Ялъто ще се спаси. То това е разковничето СейФер да се обединят.
Направи ми впечатлението в епизода как мйсторите казаха “съпругата на г-н Ферит” ,а не бившата съпруга на господин Ферит. Видяхме една Сейран ,която просто не се дава лесно ,подкрепи Ферит ,подкрепи семейството. Отиде изслуша майсторите. И не каза”да обещавам ви” ами си каза всичко точно  и ясно. Сега е ред на СейФер да спасят Ялъто и да се измъкнат от тази депресия фалит.

# 603
Да не ги натикат в някоя гарсониерка.😂

# 604
Предполагат,че новия може да е бившия на Есме!!!!Кой лягал,кой ставал в тоя сериал,не може да му се хване края.Който и да е, дано не е само гадняр,че нещо много взеха превес.

# 605
  • София
Е, винаги могат да отидат да живеят в "къщата на греха".

Да не ги натикат в някоя гарсониерка.😂

Новия ще е пак някой отмъстител, сигурно той ще ги изгони от имението.

# 606
Оп, красивото ни момиче! ❤🔥
Афито! 👑

# 607
А защо не,новия да е бащата на Абидин..

# 608
Само на Сейран друг баща не се е появил още в този сериал
Албена,дано си права:hibiscus:

# 609
Дано да не е вярно, че новият е бивш или поредния главорез. Ако наистина пак ще имаме ново попълнение, така за разнообразие, хайде да е приятел на Халис или на Казъм. Дадоха ни майката на Аби. После се сдобихме и с брат му. Те си имат цяла тумба от горили, които умеят да карат лодки и да стрелят. Аби също напълно мина от тъмната страна. Стига толкова ...
А Афра си е на първо място не само в нашите сърца. Утре и Рамо ще е първи. 🧿

# 610
Момичета, не знам дали тук е мястото да питам, но ми се гледа някой друг хубав турски сериал, може ли да ми препоръчате?

# 611
Само на Сейран друг баща не се е появил още в този сериал
Албена,дано си права:hibiscus:

Ще се изненадаме ли, нееее 😀

# 612
Момичета, не знам дали тук е мястото да питам, но ми се гледа някой друг хубав турски сериал, може ли да ми препоръчате?

"Дъщерите на Гюнеш"
"Мерием"
"Навсякъде ти"

# 613
Аз не мога да разбера защо все трябва да влизат нови актьори през няколко серии. Те с наличното не могат да измислят смислена история, а нон стоп с нови образи съвсем само някакъв пълнеж става.
Аз не съм гледала много турски сериали, този ми е пръв с такава страст и да стана толкова голям фен.
Гледала съм само Перла и Забраненият плод, на мен и двата ми харесаха. Перла е повече романтичен сериал, а Забраненият плод е повече драма и е тежък.

# 614
Боровинков сироп Далечен град Моя прекрасен живот

Общи условия

Активация на акаунт