Severance

• 6 406
  • 200
  •   1
Отговори
# 30
Не се - нали в първи сезон имаше жена, която е разделена, само за да не преживява ражданията на децата си (доста гадно - особено за втората личност, която съществува само в този период и после никога не вижда децата).

# 31
Аа да, да вярно. Тя не беше ли с мъжа си сенатор в края на сезон 1? Говореха с Хелена/Хели?

# 32
Да, даже й каза, че благодарение на процедурата има три деца.

# 33
Не можах да се включа в теориите през изминалата седмица за съжаление, та ще наваксам със следващия епизод Wink Към вашите разсъждения ще добавя две чуденки - първо, защо не показват жената на Дилан? Показаха сина му, но нея не, тя е само глас по телефона или човек вкъщи. И другото - струва ми се, че сестрата на Марк може да е някак свързана с цялото това нещо с Лумен, твърде много упорстваше Марк да разнищи "тя е жива".

# 34
Може да я покажат, не са имали възможност до сега.
За мен най-подозрителен е Ървин. Всичко в него е подозрително.

Утре ще е епизод с кози (има промо).

# 35
  • Berlin
Ървин, да… Картините в дома му са някаква огромна подсказка, че има нещо. Или подсъзнателно има спомени/сънища за тяхното място, или знае нещо повече. Не мога да си обясня иначе как ще изрисува точно асансьора, с който изпратиха мис Кейси някъде. Така завърши предният сезон, нали?
Според мен сестрата на Марк се опитва да му помогне и сигурно има своите подозрения за метода заради жената, която срещна и която не си спомняше, че се познават от родилното. Все пак да избухнеш така с “тя е жива” не се връзва със ситуацията с бебето. Обаче пък Марк е ходил да разпознава жена си… Значи подозирам клониране в случая, какво друго може да е?🤔
За Хели не знам коя точно е долу, т.е. засега нямам съмнения.

Сега пускам новия еп.

# 36
Аз към обед ще мога да го гледам.
Ървин имаше и някакъв списък, също май и карта (с надраскани неща по нея) - трябва да погледна финала на първи сезон, за да си припомня. Освен това определено познава Бърт отвън, но май не са в добри отношения.

# 37
Да, Ървин имаше списък със служителите. Така Ини-то му видя къде живее Бърт. И статии имаше също в онзи съндък. Според мен ще се окаже, че Ървин е познавал някой разделен, станала е някоя авария и е започнал работа там, за да разследва. Отделно тези картини може да показват, че може да има бъг в чипа му и да има някакви проблясъци отвътре.

Защо Ървин и Бърт да не се разбират навън?

# 38
Защото Бърт го следеше в предния епизод и го гледаше много лошо (когато Ървин говореше по уличния телефон).

# 39
  • Berlin
Това съм забравила, за нещата в дома му.
А какво ще кажете за картината от 2ри еп., която беше окачена срещу асансьора, когато се върнаха нашите хора? “Kier Pardons His Betrayers” - Киър помилва своите предателите.

pppqqq, може би е заради каквото е станало преди това. Ние още не знаем, но последно innie Ървин удряше по вратата му и викаше. Не са показали какво е станало след това.

# 40
И аз мисля, че Бърт го следеше и гледаше лошо, защото го е забелязал като Инито ходи да му чука на вратата. Може би се е усетил, че се познават отвътре.

Отделно Бърт също ми е странен и може и той да е някой скрит агент. Даже сега ми хрумна, че може наистина да са усетили, че Ървин нещо разследва или си спомня навън и Бърт да е пратен да го "съблазни" и да го наблюдава. Общо взето варианти бол.

# 41
  • Berlin
Гледайте, гледайте и ще пишем пак. Без да искаме сме уцелили някои от темите на новия епизод. Simple Smile

# 42
Да, Ървин имаше списък със служителите. Така Ини-то му видя къде живее Бърт. И статии имаше също в онзи съндък. Според мен ще се окаже, че Ървин е познавал някой разделен, станала е някоя авария и е започнал работа там, за да разследва. Отделно тези картини може да показват, че може да има бъг в чипа му и да има някакви проблясъци отвътре.
Според мен идеята тук е, че се оказва, че никога не си разделен напълно и двете ти страни на подсъзнателно ниво имат някакви спомени, които се предават. Затова аутито на Ървин рисува каквото инито може би е преживяло в оня коридор  и затова инито на Марк направи дървото, където е станала катастрофата с жена му.

Уф, отивам след малко да гледам, че не се издържа, пазя се от някой спойлер хахахха

# 43
Изгледах го.
Скрит текст:
Реинтегрираха Марк! Flushed Тази жена преди беше казала, че Пити сам е направил нещо да се прецака, нали така? Т.е. това, което стана с него, няма да се случи с Марк?
И сега той ще се върне на работа с неработещ чип??

За козарите трябва да кажа, че изглеждаха плашещи - Гуендолин е най-нормалната от всички, а и тя самата изглежда доста странно...

# 44
  • София
Вчера бях на кино вълна, сега изгледах епизода и бързам да пиша.
Много ми хареса. Всеки епизод този сезон е по-добър от предния. 😊
Тук вече играта мина на цял един нов етап, защото Марк беше реинтегриран от Асал Регаби и вече имаме втори такъв случай след Пити. Вярвам обаче, че Марк няма последва съдбата му... Марк вече е едно! Двете му вълни в мозъка са на една 'честота' Но това няма как да бъде уловено от Лумен. Въпросът е самият Марк да не се издаде по някакъв начин. Тази Хелена е троянски кон и е влязла с ясната цел да измие срама пред баща си, така че Марк трябва да внимава с нея. Макар че ако Хел е изпитвала увлечение или чувства към Марк, то това няма как да не се поддаде по някакъв начин и на аутитото - Хелена. Не изключвам на финала дори и да е истинската Хелена влезнала с мисията да ги следи и саботира (освен когато трябва да си вършат професионалната работа свързана с Колд Харбър), бунтарската същност в нея да се прояви и тя да застане на страната на Марк и останалите, търсещи истината...
Това с козите беше зловещо и яко кринджаво. Две в едно. Не знам как да тълкувам всичко това. Беше меко казано откачено. Но в началото имаше ясен намек, че визират дявола, а щом е дявола, значи тези козички се използват за експерименти с клониране или нещо друго. Не са там просто защото са сладички и да успокояват пейзажа. За дявола визирам, защото за кратко дадоха един в черен костюм и с големите черни рога, които символизират дявола. Сцената трая няколко секунди.
Твърде много препратки има към ада. Дори и името на Хелена идва от тем. HELL/HELENA?!
Хармъни Кобел първо искаше да се самоубие, после се върна, после пък се уплаши за живота си и побягна. Тази жена сама за себе си е цял ребус от противоречия.
Жената на Дилън според мен не го уважава. Мисля, че не го и обича. Най-вероятно му изневерява, няма да се учудя ако е с някой от Лумен и за това и Дилън да е на работа всъщност... Просто видях с какво снизхождение говореше с него. А после в реалния живот се държеше с него със студено отегчение и някак си дистанцирано.
И последното за което се сещам, че е от значение. Картините-портрети, които подариха на Милчек бяха зловещи. Забелязахте ли, че очите на Милчек са черни или тъмно кафяви. А на портрета бяха сини, като на основателя Киър Игън. Тотално неуважение към неговата личност и същност. Мисля, че и Милчек видя това, за това и се отърва от тези картини. А Натали горката е супер актриса, защото под широката и раболепна усмивка виждам един ужасяващ страх...

9

Общи условия

Активация на акаунт