Severance

• 6 428
  • 200
  •   1
Отговори
# 45
Не съм съгласна за жената на Дилън - нормално е да не знае как да говори с него, след като той не я помни и не я разпознава. Видях теориии, че ще има любовен триъгълник между нея и аутито и инито на Дилън и ми изглежда много възможно.

Картините бяха отвратителни и ми се стори, че Милчек не ги хареса много, даже може би очакваше някаква по-човешка реакция от Натали, когато бордът се изключи, но такава нямаше. Впрочем, не знам как бялата, зеленоока Натали минава за цветнокожа...

А онзи с черния пръч на главата беше същият мъж, който сподели, че мис Кейси му е казала, че неговото аути обича да наблюдава звездите. Нежна душа...

# 46
  • София
Мхм, ами сцената в реалния живот, когато тя тръгна на някъде и му занарежда какво да прави, все едно говори на бавноразвиващ се? Тя някъде тръгна? На работа или към любовника? 🤔
Не знам аз просто съм мнителен към всичко...

Да, от картините лъхаше на нещо зловещо, студено и не знам още какво. Тръпки ме побиха.
Натали според мен изпитва голям страх. Твърде много преиграва. И ако наистина е така и това трябва да ни се внуши, значи актрисата се справя. 🙂

# 47
Мисля, че беше нощна смяна, защото каза на децата, че ще се върне сутринта.

# 48
  • София
Дам, може.
Дано да си права и поне те да са си една нормална, дори и скучна, но просто средностатистическа двойка. Simple Smile

Още нещо.
Дадоха ни отново Фелиша. От сезон 1.
Какво експортират през експортния коридор??? Картините? За какво, за къде? Нещо друго?

# 49
Честно казано си мислех, че Лумон плащат повече. Едва ли жена с три малки деца иска да работи през нощта.

Сигурно коридорът е свързан с нещо по-сериозно, иначе нямаше да акцентират толкова върху него.

# 50
  • Berlin
И аз мисля, че жената просто отиваше на работа. В болница или полицията? Изглеждаше много мила, когато беше в Лумен. После у тях си личеше една досада като че ли към Дилън (различен от другия, но все пак Дилън). Ще видим как ще се развият нещата там. Аз не одобрявам, че той не казва на другите, че вижда жена си. Защо всъщност той получава тази възможност??

Картините, които подариха на Милчик, са в стилистката на Киър, картини, в които е бил Киър, сега са сложили Милчик, затова и очите му бяха с друг цвят. Добре го каза Натали, но не си спомням точните думи. Обаче това си е много creepy и какво трябва да означава… този подарък. 😂 Добре, че на Милчик не му хареса.
Мис Кобел не разбрах какво прави в тоя епизод… Защо тръбата на майка й (както видях някъде) от болницата беше с нея в колата? После този знак с името на града на 230 мили от тях, тя натам се е насочи, но се върна. А накрая си помислих, че познава шофьора на Хели и затова си обърна и тръгна, ахаха, нещо не ми е убедителна. Не Патриша Аркет, ами мис Кобел.
Ървин рисува коридори от етажа на разделените, обаче innie Ървин не знае за тях? Тука още по-голям шах.
А козичките и другите хора изобщо не знам как да ги коментирам… някакви много древни изглеждаха, съвсем не от нашето време.
И накрая реинтегриране! Хаха, да видим как ще се чувства Марк след това, предполагам, че ще е успешно и ще може да съчетае innie и outie.
Не си спомням обаче тази жена, Асал, тя също ли е реинтегрирана или не, забравила съм нейния случай.

# 51
Не е Милчек на картините, а е Киър в афро вариант - някаква версия на black face. Подигравка на режисьора със съвременните разбирания за репрезентация, за щастие американските зрители няма да го възприемат така и да създадат проблем.

Кобел наистина беше неориентирана, но сигурно накрая ще има някакъв план за действие.

Жената, която направи операцията на Марк е лекар и е направила същото за Пити, но не помня защо според нея той сам е виновен, че се побърка (и умря). Впрочем, тя уби шефа на охраната и заедно с Марк скриха трупа му - все в някакъв момент трябва да се върнат към този въпрос - не е нещо незначително.

# 52
  • Вестерос
Записвам се. Остава ми последната излязла серия. Много съм доволна от втори сезон за сега.

# 53
Отново силен епизод, много се кефя как си изпипват епизодите.

Събирането на Марк - УАУ! Много ми е интересно да му видя реакциите отсега нататък и действията изобщо. Едно на ръка Хейли, която не разбрах в този епизод с профито ли беше вътре или с аутито, ами сега и Марк.
Като стана дума за Хейли, се сетих за друго. Да, може да има препратка към Hell - Аф, но Хейли е всъщност Хелън (това й е името), а Хелън идва от Хелиос и значи светлина. А в същото време Лумен е единица мярка за светлина. Така че и в тази посока може да има заигравка.
За козите и хората, които ги гледаха - чудех се да не би те да са предишни клонинги или това, което правят от Джема, просто да са неуспешни или стари версии? Адски странно се държаха, не като нормални хора с профи и аути съзнание.
На Дилън жена му май се влюби в профито. Изобщо срещата беше интересна и ме караше за пореден път да си мисля как тези хора са се подложили на разделяне, без да мислят за това профи вътре в Лумен - има ли чувства, има ли емоции? Ами ако то има различни желания от аутито (за справка Хели), ами ако то не хареса аутито (както ни намекнаха за Дилън, той беше разочарован от това, което е навън). Абе любопитно е.
Нещо, което си мисля сега, в началото на разговора Дилън попита жена си "Кой е Сет?" и детето (азиатчето) ги спря да говорят за това, а после стана ясно, че малкото име на. Милчек е Сет. Дали има общо?
Милчек от своя стана много ме забавляваше в тоя епизод - значи пуска на служителите HR-ски похвати за сплотяване на колектива - в миналия сезон с неговата фейк усмивка пусна музика и накара нашите хора да танцуват, ама като му приложат това на него (подаръка с картините, за да се почувства част от семейството) - айде не на мен тези аххахахах Joy
И туй то, надявам се Ървин да ни покаже какво има в този коридор и също Бърт защо вече не работи там? Всъщност имате ли спомен за това последното? Уф, трябва да изгледам пак първи сезон.

# 54
  • Berlin
Бърт го пенсионираха един вид.

# 55
Май никой не коментира сцената при козите, където ги караха да си покажат коремите. "Без торба са", "Това не доказва нищо". WTF??!?! Сещам се за кенгуру, те имат такива торби. Да не правят кръстоски между кенгуру и хора? Grinning някакви опити човешките деца да се износват в торби? Също се сещам за болни хора, дето имат онези торби извън тялото, за да им се събират разните течности. Лекуват хора там? Или болни работят там? ОМГ... това не ми дава мира сега..

И от  цялата работа само не разбрах Кобел какво го играе иди ми-дойди ми... До кога ще ни занимават с тази жена? Явно ролята й още не е приключила, кой я знае.. накрая ще се съюзи с Марк да се борят срещу Лумън.

# 56
Сцената при козите - в предишния сезон Бърт каза на Ървин, че имало слух за техния отдел, че не са истински хора - не си спомням точно, защото беше много извратено. Нещо, че са се излюпили като ларви и са приели човешки вид, но имат торбички, а не нормален пъп, като някой, който е роден, а не излюпен.
Интересно кой е разпространил този слух в другите отдели...

А малката в момента е на длъжността на Милчек - странно ми е като си я представя да им организира партита с диня и да танцува с тях Flushed

# 57
В Редит (в темата на сериала) хората си споделят, че не си харесват работата и искат чип Simple Smile

# 58
Абсурд да се подложа на такова нещо. Супер страшно изглежда

# 59
По принцип не е лошо да ходиш на работа и да се прибираш, без да помниш нищо и без да си ангажиран с работата. Но нямам доверие на хората - в Лумен има стая за мъчения...
А и сигурно разделянето е вредно в дългосрочен план. Освен това и да не е, няма ли в някакъв момент човек да се почувства все едно е изгубил половината си живот...

Общи условия

Активация на акаунт