Severance

• 7 125
  • 200
  •   1
Отговори
# 60
Без да помниш работния процес и стреса - ок, или кофти моментите. Но реално ти прекарваш 8 часа там, с едни хора, които може и да са близки, приятели или добри познати. От тези срещи се учим всеки ден. Дори от интеракцията с кофти клиенти и колеги. Ти като не го помниш това, наистина буквално живота минава. 8 часа е от 12-15 будни си е доста сериозно време, което да изтриеш просто така.

# 61
Така е, твърде много време за изтриване.

Изгледах го - това е епизодът с тиймбилдинга.

# 62
Само аз ли не харесвам новия сезон

# 63
На мен ми харесва, отговарят на въпросите от първи сезон.
Четвърти епизод е странен, но поне има развитие, не е пълнеж.

# 64
Ужасен е,  изобщо не ми се връзва със сериала

# 65
Е, все някога трябва да отговорят на въпроса с какво се занимава Лумен, а и още от първи сезон знаем, че има нещо нередно със света - ползват смартфони, но всички коли са от 90-те и т.н.
Или става дума за паралелна вселена, или всичко е някакъв експеримент (под всичко имам предвид всичко - не само работното място).
Така че в момента не съм сигурна дали Милчик просто така каза, че това, което видяхме, е най-големият водопад в света, или в техния свят наистина това е най-големият водопад.

# 66
  • София
Много странен четвърти епизод.
За мен най-слабия в този сезон, най-кринджавия, на моменти най-откачения, но пък в него се случиха важни неща

Скрит текст:
Този Дитер Кигън май го споменават за първи път. Брат-близнак на основателя, Киър?! :о
И после тази страховита история, която разказа Милчек.
Това някаква съвременна притча за Каин и Авел ли беше?

Най-високия водопад в света??? Вие шегувате ли се? Това нещо??? Grinning
Тези на каква дрога са? WTF, хора???!!!

Най-зловещи в епизода бяха 3D клонингите (за мен точно клонирани без да имат някаква осъзнатост, като машини само) на нашите герои. Тръпки ме побиха.

Ървинг беше звездата на епизода. Вече ми е любимец.

Много съм разочарован от Марк, как забрави за жена си и поддаде на тази к*чка Хелена. А той си мислеше, че е Хели. Все тая. Целия този секс беше абсурден и изобщо не стои добре в такъв сериал. Безсмислено и глупаво.

Изкефих се на макс когато Ървинг разкри къртицата Хелена (познах за нея) и за да я спасят от удавяне върнаха Хели.

Но сега идва и големия въпрос, ще видим ли отново Ини Ървинг, защото сякаш неговата история приключи.
Едва ли ще направят ново изключение, дори и Марк да ги помоли, защото Лумен няма да имат тежест върху тях ако върнат отново Ървинг.

# 67
Предполагам, че
Скрит текст:
няма да видим повече ини Ървинг, но сигурно ще видим повече от аутито му. Дали пък Марк няма да го открие, както Пити откри него, след реинтеграцията?
А какво ще стане с Хели - ще се върне ли на работа, или просто ще изтеглят Хелена и вътре ще останат само Марк и Дилън с нови колеги?
Дитер е бил споменат веднъж - видях във видео анализ в Ю туб, че на улицата, когато Милчик си кара мотора, има билборд на който пише "Братът на Дитер".

Впрочем, сънят на Ървинг -
Скрит текст:
той така се досети, че Хелена е Иган. На компютърния екран излизат цифри, които се разбъркват и се превръщат в букви и образи - сред буквите се откроява фамилията й. Освен това се вижда око и след това очертания на лицето на Хелена.
Сега в Редит някои хора се опитват да дешифрират цифрите от екраните, превръщайки ги в букви, не съм сигурна, че има смисъл.

Марк и Хели (!) мислеха да се целунат след срещата с козите. Така че не съм изненадана от случката.

П.п. Книгата на Рикен съществува като истинска книга (официално, не фенско издание) и се продава в Амазон.

# 68
  • София
Да, точно така.
Ървинг подозираше Хели, че не е инито и, но нямаше доказателство, а го намери в цифрите на монитора и ликът и там за малко.
Иначе според мен бяха наблизо, в горичката зад сградата на Лумен.

# 69
В крайна сметка експеримента какъв е, с инита и аутита или нещо друго. Защо се напъват да правят кеф на Марк да вършат неговите хора, да ги извеждат?

# 70
Сега се сетих за края на новото интро -
Скрит текст:
Марк седи на леглото, а пред него пълзи бебе с главата на Киър Confounded
Дали Хелена не е решила нарочно да забременее от него?

А иначе, може би целта е просто да ги извеждат от време на време - Милчек каза, че не иска да бъде тъмничар. А жената от първи епизод каза, че ако някога излезе навън, първо иска да види небето (и Дилън коментира липсата на таван).
Тиймбилдингът по начало е безсмислен.

# 71
  • Berlin
Марк им е важен, да завърши Колд Харбър, каквото и да означава това (завършване). Затова и изобщо върнаха екипа му.

# 72
А за двойниците помислих, че са хора, които са маскирани като тях. Но може и да са клонинги.

И друго - защо някой ще сложи мъртъв тюлен до река? Дали цялото място е фалшиво, като снимачна площадка - сетинг, специално за тиймбилдинга?

# 73
  • Berlin
Аз мисля, че са в Аляска вече.😀 Постоянно е студено, тюлен… само това с водопада издава, че светът им не е нормален. Чий свят обаче, на инитата или като цяло света, в който е ситуиран сериалът? Най-големият на планетата, Милчик дали си вярва.😂
Марк защо се държеше този епизод като пълно ини, нали обединиха двете му съзнания в предния епизод? Сега нито дума за това. Би трябвало да си спомня жена си. Това премигване в палатката само, нооо може би ще отнеме време, докато приключи обединението.🤷🏻♀
Хели само са тийм билдинга ли беше Хелена или изцяло досега? Май изцяло, защото може би нямаше да излъже за градинаря иначе, хм.
И какво… няма как Дитер да го е убила природата, Киър ли е бил? Много странен език използват в тия приказки, отварям вече речника да си превеждам думи. Книгата, тази 4та глава, забранена е за инитата или не, не разбрах добре, но май да, ама им прочетоха малко от нея все пак.

# 74
  • София
На мен двойниците ми се видяха някак мъгляви и неясни, вероятно нарочен ефект, но поради това не допуснах да са клонинги, а по-скоро нещо като проекции.

Иначе, много почна да ме дразни този похват, точно в най-интересния момент, след като обединиха Марк, да сменят тотално посоката на разказа, и цяла серия изобщо да не върнат там, където ни е най-интересно. Може би затова не успях да оценя серията, даже мега много ме подразни.

Общи условия

Активация на акаунт