Severance

• 7 140
  • 200
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
Дам, има щат Делауер, но няма онзи град, за който видяхме табелата на пътя. Едно време се изпитвах дали знам всички щати в САЩ, но така и не запомних колко на брой са.😂
….са различни хора, но не са - просто мисловният им процес е разделен и нямат достъп до цялото си познание (за собствения си живот и за света).
….
Много добре казано, аз все си мисля как да определя състоянието им и това е много точно. Липсва им контекста на аутито.

# 91
Какво мислите за Бърт - според мен, се прави? Ървинг имаше адреса и името му, т.е. знае кой е той.
Освен това ми се струва странно да кажеш на някого - "уволниха ме, защото явно съм имал еротична връзка с колега - мисля, че може да си ти?". Как пък това му е първото предположение?

# 92
  • Вестерос
Сигурно са му казали

# 93
Странно е, мислех, че Лумен обикновено лъжат за причината за уволнението. 

# 94
В Гугъл пише, че момичето, което играе мис Хуанг, е на 19 години. Младолика е, мислех, че е на 11-12.

Допълвам с малка новина - Severance вече официално е най-гледаният сериал на Епъл:
https://deadline.com/2025/02/severance-ratings-season-2-apple-mo … eries-1236294760/

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 13:30 от pppqqq

# 95
  • София
Това си е типично за азиатците и по-специално китайци, японци и корейци.
Наистина, изобщо не изглежда да е на 19 г. Давам и максимум 14 години.

Изгледах епизод 6 и не ми хареса. Нещо лека-полека започвам да губя интерес. Разтягане на локуми и на час по лъжичка. И пак супер досадната за мен линия между Марк и Хели/Хелена ми я тикат на преден план. За втори път дават как правят секс, добре че този път беше за по-кратко. Искрено се надявам да беше това и да няма трети път. Този път Марк заби инито, така че е 2 от 2, бляк. А Хелена, която явно не е изпитвала чувства и емоции отдадена на работата и на каузата на баща си истински ревнува и завижда на своето ини за чувствата между нея и инито на Марк и ето, че се домогва до него във външния свят. Не харесвам всичко това, виждам накъде ни водят и ми е банално. Накрая тя ще стане 'добра' и ще се обърне срещу баща си заради Марк. Не я харесвам. Сега следва и да забременее, за да има какво да се дискутира и в сезон 3.
Около Бърт има нещо зловещо. Съдя по изражението на Кристофър Уокън. Има нещо лошо и гнило и това е свързано с Лумен.
Кой писа, че жената на Дилън се влюбва в... инито му... Аз си мислех, че има афера с друг мъж. Може все още да е така, но вече ме съмнява. Очевидно тя харесва Дилън 2.0, а не Дилън у дома си... Пете май беше ти, сори, не помня. 😊
Най-интересното в епизода ми беше когато дадоха Сет Милчек да се упражнява пред огледалото как да се изразява по-кратко. От едно 'сложно и завъртяно изречение', накрая остана само една дума, 'Порасни' хахаха. Яко.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 10:24 от Diavolo

# 96
На мен ми е интересно - най-после изясниха, че макар и реинтегриран, Марк все още няма идея какво се случва, докато е на работа. Пити като че ли беше по-наясно, а и при него е станало по-бързо - буквално ден-два след изчезването му от работата.

Да, още когато се появи жената на Дилън, в Редит се коментираше, че тя сигурно ще хареса инито му повече и ще има нещо там.

Бърт сякаш искаше да проучи Ървинг, а и самият Ървинг е толкова достъпен, вероятно защото е шпионин, а не че е влюбен, като инито си. Мъжът му (Джон Нобъл - Уолтър Бишъп от Експеримента) спомена нещо за "партньорът му в Лумен", т.е. той сигурно е високопоставен, въпреки че се прави на обикновен служител.

# 97
  • София
Допълвам с малка новина - Severance вече официално е най-гледаният сериал на Епъл:
https://deadline.com/2025/02/severance-ratings-season-2-apple-mo … eries-1236294760/

Супер.
Ами напълно заслужено. А и да биеш Тед Ласо (комедия и изобщо супер поредица) е доста трудоемка работа.
А няма ли някаква класация за всички времена, т.е. да се вкарат всички сериали и сезони на Епъл?

# 98
Май не - виждала съм само класации за определен период от време.

# 99
  • София
Дам. И аз така и то за всички платформи. Знаех, че това ще напишеш ама да си питам, пък може и да не съм намерил инфо просто...
Крият се... Не е като едно време, когато всичко беше в броукаста Simple Smile

# 100
Историята на Дилън и жена му ми звучи сякаш покрай тревогите с работата, парите, заетостта с децата, са изгубили романтиката и времето един за друг. И сега жена му преоткрива всичко това като се среща с иннито му, все едно са на първа среща - искри, вълнение, т.н.
Учудиха ме допълнителните коментари "зад сцената" в края на последния епизод - не мисля, че им се получава добре да предадат конфликта между любовта на Бърт-иннито и Бърт-аутито. Вечерята на тройката ме държеше в напрежение сякаш всеки момент някой ще се окаже сериен убиец, определено не остави у мен усещане за романтична триада. Някъде се споменаваше май, че Ървинг е започнал работа в Лумен за да разбере защо сънува черния коридор, не е случаен работник, така че може и наистина да го играе шпионин.

# 101
  • Berlin
На мен ми беше малко като в небрано лозе Ървинг на вечерята, никакъв конфликт не видях и аз. Той не знае, че инито му е бил влюбен в Бърт, е, сега го разбра, де. Инито му не знае/ше обаче за черния коридор или? Защото ако и двамата не знаят за него, то откъде идват тези сънища за него.Thinking
А кой беше у дома му, докато той беше у Бърт? Онзи, който водеше ревюто на Милчик ли? Значи са знаели, че той няма да си е у тях. На листите, които той разгледа тогава, имаше имена, адреси, възраст и една от годините беше 482, другите бяха нормални -30 и нещо, 40 и нещо... надявам се да е било печатна грешка.Laughing
Иначе Милчик очаквам да им тегли една по някое време.Laughing Започва да му писва ми се струва, а Натали, Натали, нямам думи там, хаха, не знам прави ли се, или какво, но така си представям едно прокси, предава и това е, нищо собствено няма.

# 102
Ини Ървинг виждаше само стичащия се катран, което се оказа, че е потиснат спомен от черната боя, която използва аутито му. Той видя картините, когато се събуди в апартамента му и  после прерисува мястото в тефтера си. Колежката на Бърт го видя и му каза, че това е този коридор.
Т.е. аутито трябва да познава мястото отнякъде.

Мисля, че Дръмънд беше в дома му - онзи със странната прическа, който говори с Хелена и Милкшейк. Според мен, неговото посещение беше координирано с вечерята, защото аути Бърт работи с тях и е предупредил в кои часове домът ще е празен.

# 103
  • Berlin
Да, така е и според мен, но тогава откъде Ървинг знае/има спомени за този коридор, ако не от инито, това ми е чуденката. Защото ако знае за него нещо конкретно, защо рисува картините? Освен ако наистина знае за коридора и е обсебен от него (толкова, че да рисува само него) и инито му е там със задача, свързана с коридора. Освен това той на кого се обажда от онази телефонна кабина, не иска да ползва телефон от вкъщи или мобилен...
Също така много очевидно не искаха да покажат лицето на човек, който дойде за материалите и замина с тях по този коридор. Това бяха май инструменти за операция.

# 104
Сигурно някой му го е описал - явно е част от някакъв заговор.

Сега си мисля, че го рисува непрекъснато не защото е обсебен, а поради същата причина, поради която Марк гледаше в лампата - за да може аутито да изпрати съобщение на инито (което и стана донякъде - халюцинациите с черния катран).

Общи условия

Активация на акаунт