Бална рокля

• 565
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Предстои ми бал и избор на рокля. Все още никъде не сме ходили да разглеждаме, затова ще се радвам за предложения за магазини ( Асеновград, Пловдив ). Доста съм капризна, но в главата ми имам горе-долу някаква идея какво да представлява. Не смятам да налитам на нещо скъпо, тъй като ще я облека точно 2 пъти и после ще събира прах в гардероба.

# 1
Хвърли едно оЧо на тази тема, разгледай, пък може да ти дойде идея

https://www.bg-mamma.com/?topic=1631267.975

# 2
Няма нужда от препоръки. Като отидеш в Асеновград на място ще си харесаш. Магазини и рокли - бол, на всяка улица.

# 3
Закъснявла си!
Побързай с подготовката на бала. Колекциите бяха извадени и разграбени.
Хубаво не искаш нещо скъпо но под 1100 трудно ще паднеш. Шивачките и модните салони живеят за бала и сватбата и не шият евтинко.
А и още нещо - да намериш вече ушита роклята, която е в главата ти според мен е невъзможно. Ако държиш на модел побързай и си търси шивачка, макар и те да са напълно заети вече.

# 4
За какво е закъсняла?? Рокли - бол. И всяка година са едни и същи. Отива, обикаля два уикенда, избира си рокличка и я оставя за поправка по размерите ѝ, ако е необходимо. Чак пък колекции, ще кажеш, че сме в Милано...

# 5
За какво е закъсняла?? Рокли - бол. И всяка година са едни и същи. Отива, обикаля два уикенда, избира си рокличка и я оставя за поправка по размерите ѝ, ако е необходимо. Чак пък колекции, ще кажеш, че сме в Милано...

Хех, е явно сте наясно само с Миланската мода, защото И У НАс има доста добри дизайнери, които вадят колекции и се разграбват като топъл хляб.
Да има "роклички" и на Илиенци, почти същите са като в бутичетата.

# 6
Спокойно и аз още не съм си купила Simple Smile
Много харесвам роклите на Радичев, но имам чувството, че не си струва за един ден.

Общи условия

Активация на акаунт