Приложения за запознанства - вашият опит

• 4 681
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Ако ми какжеш как се вкарва мъж, който не иска секс в брак и връзка ще ти изградя паметник на центъра на София Simple Smile

Един бик като прави секс с една крава 3 пъти и вече не му става от същата крава. Обаче за първият път като прави секс бикът е готов да прескочи оградата ! В някой отношения хората не сме много по-различни от животните Simple Smile

Значи виж сега - питаш за връзка, а не за безразборен секс - седят си тези мъже в тая връзка и не излизат от нея, и огради не прескачат да ходят при чуждо, само на дивана лежат с телефона и никакъв секс не им трябва въобще, ни със своята крава, ни със чуждите.

# 16
  • Out of the Mix
Ужас.
Абсурд да правя 8 срещи на ден.

(Толкова не съм правил и служебни, като "копах като бик" Animal Ox 3-4 макс, един път имах 5, след което оптизимизирах до 1-2 дневно, умно с минимални усилия, макс резултат)

След скобата за "разсейване и разчупване", никой няма такова време, дори и аз, подчертавам, а аз имам и мога да си позволя всичко.

Такова "разкъсване и рулетка" показва "отчаяност", ще прегориш и ще ти писне сигура.

Какво е това вкопчване във връзка на всяка цена, щото така ми се чини.
Общуваш, срещаш хора, имаш периоди не искаш никого, презареждаш батерии, изведнъж "хоп" и приятна изненада на хоризонта, оставяш се на течението и каквото стане.

Imsolost
,
Горното не беше лично към теб. Simple Smile
А ти си много млада, бих казал малка още.
Тепърва ще срещаш много момчета и мъже, я си живей живота, бре.
Иначе добре си направила, пробваш тук, там, ослушваш се.
Мога да ти кажа и аз да си отворена, точно давай шансове, излизай, придобивай опит, не режи, разбира се спрямо твои си някакви критерии, ясно е че лумпени и тъпанари неграмотни "zdr, ko pr" се самодисквалифицират, отсяват от само себе си, но излизай с всякакви - наборчета, по-големи също, за да правиш сравнение, и изградиш точно какъв човек искаш до себе си.
Не на последно място се наслаждавай на процеса. Relieved

# 17
Моят опит - позитивен, няколко дълги връзки и дузина кратички. Вече не съм в аповете, защото имам алтернатива, а и самите жени в аповете спряха да ми допадат.

За нас мъжете това е просто игра и забавление. Но много мъже не разбират затрудненията на една жена да ползва дейтинг апове. Дори не говоря за това, че може да застрашат здравето и живота си, като излизат с напълно непознат човек. Но за жената си има една психологическа граница да е сложиш "на обява" някъде - независимо дали в дейтинг апп или сайт за компаньонки. Хуук-ъп културата е увреждаща женската психика, ако се поеме по този път трудно става завръщане към себе си. Да не говорим за повредената репутация - "онази от Тиндър". Ако нямаш късмета да срещнеш подходящ човек и да се обвържеш с някой от първите 3-4 кандидати, има голяма вероятност да останеш във въртележката на дейтинг аповете завинаги.

Давам личен пример: излизаме с жена от дейтинг апп > дълго време всичко е мед и масло > заживяваме заедно > първи скандал между нас > на следващия ден мой приятел я засича в дейтинг апп > гейм овър. Предполагам, че тя и занапред ще разрешава по подобен начин конфликтите си, защото не е прецедент.

# 18
  • Out of the Mix
Годзе, преди "заживяването" не е ли имало сдърпвания, спречквания за напасване на характерите?

Съответно опознаване и яснота преди битовизмите? Rolling Eyes

Респективно, ако не сте си паснали, не заживявате заедно.

Или, то може и след 1-2 г. ненадейно да стане спречкване и пак конят у ряката? Animal RacehorseSurferSwimmer

# 19
  • София
Ревоукър, няма как предварително да си сигурен как ще си паснеш с някого на битово ниво. Приказките са едно, представите второ, реалността може да е съвсем различна. Много от конфликтите възникват точно в битова онстановка и няма как да се разиграят преди заживяването заедно. Затова и то е едно от най-сериозните сита.

# 20
  • Out of the Mix
Да.
Не става въпрос за приказки, които знаем се припокриват с действия.
Но не си "прехвърляте бумагите от при него в нея, и обратно", а прекарвате време във всякакви ситуации, преди да "влезете с двата крака".
Преценяват се тези неща.
Не се бърза, и после "ама ние не си пасваме".
Лекичко, нежничко и умно.
А има ли химия и сговор, другото си идва от само себе си, и не пита "пасваме ли си". Smile

# 21
  • София
Все пак, по време на гаджилъка си ходите на гости и си опознавате домашните навици.
Но докато се стигне до този етап от етапа "приложение", има време.
Впрочем, мен лично ме дразни твърде бързото минаване на "гости". "Хващай метрото и идвай в нас". Колко удобно, а?

# 22
  • Out of the Mix
Да.
Но това с "гостуването" е относително.
Има хора, с които не искаш, с други заедно не искате все още, дори да се харесвате.
С трети няма какво да "натъманявате" и примерно след 3-та, 4-та среща, особено зрели индивиди на по 30-40+ години, не виждам причина, ако им е супер, какво да отлагат толкова, освен ако единият няма някакви притеснения, но тези неща тряба да се изговарят; честност, откритост, искреност, иначе не става, защото залъгваш себе си.

# 23
Няма да влизам в детайли, защото не искам да отвличам темата към частния случай.
Само дадох пример от живота как с дейтинг апповете ставаш мързелив да работиш по сериозни отношения, защото свиквай ги да ги ползваш, е въпрос на час-два да селектираш нов човек, с който нямаш да разрешаваш конфликт. Трябва ти само телефон в ръка и малко време насаме. Аз не бях убеден, че тази въртележка може да се превърне в модел на поведение, но вече съм сигурен. Затова не е зле да си има човек едно на ум дали отсрещния има дисциплината да зареже дейтинг апповете завинаги.

# 24
  • Out of the Mix
Искаш да кажеш срещам Фея, The One, след което, ако се сгаджосаме, трябва да я "следя" и внимавам да не си чати, лафи с още 10 мъжчета? JoySmile

Не знам как спиш и не ти се е сварила главата. Grinning

P.S. Айде Hands Wave, че вече на лиготия ме избива.

# 25
Не, не искам да кажа това. Нямам идея защо за пореден не разбираш това, което пиша. Не знам как да съм по-ясен.

# 26
  • София
Ами сядате и се уговаряте да спрете аповете като зрели хора.
Само дето никой мъж до сега не ми го е казвал. И знам защо. Това означава да признае ексклузивна връзка. А това е голяма крачка.

# 27
  • SF

1. Колко време ти е била най-дългата връзка?
2. Защо приключи ?

Някой ви е излъгал вас мъжете, че това са много умни и хитри въпроси. Повръща ми се от тях.
Колко време ти е била най-дългата връзка? - 5 години - много ли са, малко ли са, тамън ли са?
Защо приключи? - 1. защото единият трябваше да замине в чужбина по работа, а на другия работата му не позволяваше да го придружи. Или 2. защото се появи трети човек във връзката. Или 3. Защото се скарахме. Или 4. защото започна да пие, а устата да му мирише гадно.

И??? Каква информация ти/ми носи това? Става или не става този/тази, към когото са въпросите?

Или си ги задаваме тези въпроси, подобно на "коя зодия си" - чисто и просто любопитство и от неумение да се води интересен разговор.
Като те е ударила в хормоните и русата й коса ти е все пред очите, и гласчето й е мелодия за ушите ти, а жестовете - неповторими, най-приятната мелодия на телефона е тази, когато тя ти звъни, ще спреш ли да я мислиш заради зодията или заради 3-годишната й връзка от миналото?

Тази кратка анкетка е едно голямо тинтири-минтири. И да си вреш носа, там където не ти е работата. Лично аз, давам отговори, каквито си измисля на момента. Нека ходи да проверява колко ми е била връзката и как е приключила.

# 28
  • София
На всеки един въпрос може да се излъже. Всеки средно интелигентен знае защо го питат и как до отговори за да направи добро впечатление.

# 29
  • София
На мен ми носи информация. Човек, който не може да задържи връзка, е особен случай. Като почнат да ми мрънкат - "ами година - две, ами аз не съм имал връзка от години, много съм зает" - започват да ми светят лампичките.
Мъжете не умеят да лъжат. Жените си запушват ушите или бърборят. Слушане трябва!
/И аз не го правя достатъчно/

Общи условия

Активация на акаунт