Приложения за запознанства - вашият опит

• 4 679
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
На всеки един въпрос може да се излъже. Всеки средно интелигентен знае защо го питат и как до отговори за да направи добро впечатление.

Забелязал съм, че хората нямат тенденцията да лъжат в самото начало, защото още нямат база към какво да се нагаждат. Може да спестят нещо или да украсят, но само психопат би лъгал на всеки един въпрос. Хората в дейтинг апповете обикновено имат вече няколко връзки зад гърба си и имат желанието да започнат на чисто.

# 31
  • София
Съгласна съм. Премълчават, но не лъжат.

Освен това, много малко хора умеят да задават въпроси и да слушат отговора.

# 32
Зя какъв успех става въпрос?
Там всички мъже имат една основна цел и това, че някакъв нищожен процент стигат до връзка и брак на фона на цялото, не говори много добре.

Ако ми какжеш как се вкарва мъж, който не иска секс в брак и връзка ще ти изградя паметник на центъра на София Simple Smile
Те брак не искат, даже връзка те искат.
Не тръгват с идеята да се запознават с жени, за да срещнат някоя,  която евентуално може да си допадат като възгледи и характери.
Привличането е нещо естествено.
Но идеята на тиндър не отива по-далеч.

# 33
Все пак, по време на гаджилъка си ходите на гости и си опознавате домашните навици.
Но докато се стигне до този етап от етапа "приложение", има време.
Впрочем, мен лично ме дразни твърде бързото минаване на "гости". "Хващай метрото и идвай в нас". Колко удобно, а?
Когато бях в такива сайтове, вке получавах такива покани. Веднага го изтривах. Как може един мъж да покани една жена в дома си? Не разсъждава.ли, че тя ще го помисли, че е психопат?!
Тези сайтове не стават. Пълни са с всякакви идиоти. Има.мн мн малко свестни мъже. Срещала.съм 1-2-ма, но те искаха секс. Поне бяха откровени, честни и директни. Тези сайтове са пълна загуба на време.
Да добовя: последно преди 1 година па си направих профил в един сайт за запознанства. Исках да видя дали не бяха се променили нещата. Писах си с един мъж на 38 години. И той заяви,.че никога не беше имал.сериозна връзка. Какво трябваше да помисля след.това откровение. Мъж на 38 години, кажи -речи, че добре изглеждаше според снимките, които ми изпрати, да.нямал.сериозна връзка. Изтрих го. Имах усещането, че.в тези сайтове са се събрали почи всички неудачници.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 14:42 от Анонимен_7

# 34
  • Out of the Mix
Анонимна7, не е ли нормално да се коментира и "иска" секс, който между другото не се "иска", а се случва спонтанно, докато сме на дивана, легнали сме си, пипнем се, правиш майсторски омлет на котлона, и т.н. 1 000 сценария, врътнеш се по някакво рокле Wear Dress, дойде му мерака, както и да е.

Или искаш да кажеш, че са семейни, не изцяло свободни, и не искат друго "обвързване", освен "първични ласки с краски", а ти да си "втора цигулка," изкаща ексклузивност и единственост? Rolling Eyes

Относно въпросите - всичко може да се задава, и не е "странно", въпросът е, че се случват непринудено и в контекст, не "лексиконно", "по учебник", предварително написан план и текст.

Роксана, защо постоянно не се задържат тия мъже, и какво ги спира?
Доколкото си споделяла си руса, привлекателна?

# 35
Щом си в сайт за запознанства, търсиш нещо сериозно, а не секс. Има такива сайтове за секс. Там да търсят, а не в нормалните сайтове.

# 36
  • Out of the Mix
Е, сега, това е в "тесния" смисъл - търсиш запознанства само в сайт за запознанства.
Както знаем има всякакви навсякъде, не можеш да влияеш на това.
Запознанствата могат да са за всичко. Ти решаваш за какво.

# 37
  • Столичанин ама не в повече :D
Човек може да срещне любовта навсякъде стига да е здраво стъпил на земята. Това което виждам при много голяма част от днешните жени обаче, не е така, не са здраво стъпили на земята и затова и не им се получават нещата. Но и привидно големия избор затруднява. Се едно да отидеш у една сладкарница дето има сума ти видове торти и само на вид да решиш, коя точно ще ти хареса. Дори и да си купиш от всички по едно парче пак няма да може да се прецени, защото след 3тото парче всички други на вкус ще са са почти еднакви, дори и ще почнат вече да нагарчат (и пак не е достатъчно добър пример, защото за човек да се прецени дали би бил/а подходящ/а за връзка е нужно много повече от една среща и един секс).  Има го и това, че защото за жените има голяма конкуренция всъщност им вреди на самите тях, защото заради това пък мъжете искат нещата да се случват по-бързо. Примерно ако някой ден се регистрирам в подобен сайт (дано не ми се налага), въпреки желанието ми за сериозна връзка ще искам нещата да се случват бързо, макс седмица писане и макс до трета среща секс, което е напълно естествено, защото ако жената не го иска значи не ме харесва достатъчно и тогава е безмислено да се занимавам с нея, защото е ясно, че тя си пише с още десетки мъже освен с мен, и въпреки че може примерно само аз да искам сериозна връзка, а останалите единствено да искат да я праснат по веднъж или няколко пъти, това да не означава, че тя въпреки, че също иска сериозна връзка, ще се насочи към мен. Заради и това, голямата част от хората все още влизат в по-стабилни връзки с хора от реалността, дали от приятелски кръг, дали от работата и т.н., защото там човек може да си позволи да кара нещата малко по-бавно.
Щом си в сайт за запознанства, търсиш нещо сериозно, а не секс. Има такива сайтове за секс. Там да търсят, а не в нормалните сайтове.
Ахаа разбрах, значи в сериозни връзки, хората не правят секс. Ако правят секс значи връзката не е сериозна. Sunglasses

# 38
  • Out of the Mix
Да се върнем отново на дефинициите - сексът е естествено продължение на привличането между мъж и жена, и физически израз на любовта и чувствата им, чрез който и душичките им се сливат, а не разменна монета.

Втора дефиниция - акт за размножаване.

Джерко, не винаги може първата седмица да се видите, случва се на 2-ра, може на 3-тата, няма "срокове", но не и месеци, оки.
По същия начин и сексът.
То си личи, когато имате химия, кога ще е "мъка", и кога просто няма да го има и да е фактор.

Това, че ще се запознаеш с жена на улицата, в банката, на приятелски Рожден ден, не значи, че не си, и че няма да продължи да си пише с още 10.
Всеки пише някъде с някакви хора, дори във връзка, като си, както и ти дори сега, както и сегашната ти.
Въпросът е да не се правите на глупаци, да няма драми, и да не си изневерявате, да няма ревност, "опресии" и детинщини, да има волни пеперуди и танцьорки с крила. Smirk

# 39
Моята я намерих в сайт или по точно тя ме намери. Така че случват се нещата и там, не вярвам до толкова да се е променило всичко за тези години. Обаче си има тънкости и начин на употреба. Първо пишат и са най активни серийните свалячи, тези които търсят да боднат нещо максимално бързо и без много усилия. Съответно новорегистриран женски профил бива налазен моментално от цяла армия такива. Ако се научиш да ги отсяваш може да попаднеш и на нормални мъже. Другото е въпреки женските предразсъдъци жената да си избира и да пише първа на мъже, които и допадат по някакъв начин.
Като цяло иска се повече търпение и да не се отказваш лесно, интернет ти дава огромни възможности за контакти с хора,с които иначе нямаш допирни точки и няма къде да срещнеш другаде, но успеваемостта също е много по ниска.

# 40
Моя съпруг го намерих в Тиндър , а вече имаме дъщеричка и новородено. Искам да отбележа, обаче, че аз имах Тиндър от близо две години с паузи. Иска се търпение и много добре изградена система за филтриране на боклуците . Масово хората там използват приложението с една друга цел .

# 41
  • Сф
Напротив, дава ти друга гледна точка, ама явно нямаш очи да я видиш

# 42
Значи смятате, че е нормално да напада и обижда всички потребителки в този раздел... Аха, ясно. Благодаря, че споделихте ВАШАТА гледна точка! Вземете си го у вас направо!

# 43
  • Сф
Къде обижда, че аз не виждам?
Защо сте толкова натопорчена?

# 44
Да нарича Анонимна_7 "планктон " е нормално? И не само в тази тема, всяка тема с неговото присъствие е само обиди и грубиянщина.

Четете си го по темите, вземете си го у вас, заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт