Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
На котлона разтопявах аз. Да, за сладки я използвам, пека на около 200 градуса. Може би това оказва влияние за печенето? Първият път реших да пека на 180 градуса (нищо че по рецептата беше на 200) и сладките отделиха доста мазнина. На 200 градуса се изпичат много добре.

# 121
Скоро и аз попаднах на много кисело кафе арабика. Купих едно кафе Коста, което за моя вкус е много горчиво и го размесих с киселяка. Стана кафе за чудо и приказ, пак ще купя от киселото при случай.
Здравейте,Аз обичам Кисело кафе.В момента и от 9-10 години пия арабика филтър на Dallmayr-Prodomo.Търсех дълго време кисело кафе.Бихте ли ми казали марката и името на кафето с кисел вкус?

# 122
Скоро и аз попаднах на много кисело кафе арабика. Купих едно кафе Коста, което за моя вкус е много горчиво и го размесих с киселяка. Стана кафе за чудо и приказ, пак ще купя от киселото при случай.
Здравейте,Аз обичам Кисело кафе.В момента и от 9-10 години пия арабика филтър на Dallmayr-Prodomo.Търсех дълго време кисело кафе.Бихте ли ми казали марката и името на кафето с кисел вкус?

За съжаление изхвърлих опаковката. Предполагам, че е в постоянният асортимент на Кауфланд. Предлага се в пакети по половин килограм вакумирано и марката е Mövenpick. За арабика е относително евтино.

https://www.emag.bg/mljano-kafe-movenpick-der-himmlische-500-gr- … 777/pd/D2MXCBBBM/
Мисля, че това е кафето, само че в  Кауфланд беше мляно.

# 123
  • Deutschland
Mövenpick на зърна съм купувала и няма да повторя. Много кисело за моя вкус, аз обичам горчиво кафе.

# 124
Като цяло немските кафета са кисели.

# 125
  • Deutschland
Марката е швейцарска, не немска.

# 126
На мен също не ми хареса. Стана добре, когато го смених с Коста, което ми е много горчиво.

# 127
Няма да купя повече извара "Родопея" - ужасен дъх на вкиснато и престояло мляко, а уж е в срок според маркировката, поради последното не мога да я върна в магазина. Пробвах да я пасирам с кофичка кис.мляко, но пак не се яде и я хвърлих. Ядосвам се, защото непрекъснато се вдигат цените, а качеството пада.

# 128
vita, аз директно я пращам на производителя в подходяща транспортна среда и се свързвам с тях по имейл/телефон. Нека поне си знаят какво произвеждат и какво се налага да купуваме, и в последствие не купуваме повече. При мен обикновено има ефект. С изключение на два производителя, които тотално съм си забранила.

# 129
Няма да купя повече извара "Родопея" - ужасен дъх на вкиснато и престояло мляко, а уж е в срок според маркировката, поради последното не мога да я върна в магазина. Пробвах да я пасирам с кофичка кис.мляко, но пак не се яде и я хвърлих. Ядосвам се, защото непрекъснато се вдигат цените, а качеството пада.
Защо да не може да я върнете ? Аз така върнах един сок в срок. Отварям, отпивам и усетих ужасен вкус на пластмаса, боя и още нещо 🤢. Върнах го в магазина , дадох и на касиерката да помирише. Не че не съм купувала повторно, но сравнително много ограничих тази покупка !

# 130
Аз съм купувала от тези сокове и не ми се сториха лоши, може би е била отделна партида.

# 131
Да, преди купувах всеки ден. Много ги харесвах. Сега просто имам едно наум, дори понякога отварям още в магазина ...

# 132
Аз, ако имам път към Берёзка, предпочитам само от там да купувам извара. Иначе трудно е да се намери добър вариант

# 133
  • София

А дали проблемът не е в съхранението, а не в производителя?

# 134

А дали проблемът не е в съхранението, а не в производителя?
E, това няма как да го знам. Купих я от кварталният магазин и до сега не съм имала проблем с други марки извара. Но в неделя беше останала само на Родопея и за това я купих, друг път купувам на Млечен дар.

Общи условия

Активация на акаунт