Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Редовно пазарувам от Фантастико, но досега нищо FF вкус не ми е харесало. Отдавна спрях да купувам тяхната марка.

# 151
Аз също редовно пазарувам от Фантастико, но и аз избягвам тяхната марка. Купувам от чушките им за пълнене /преди 2 седмици/, взимам по 2 пакета, защото наистина понякога вътре не се знае какво ще става за ползване, но не е редовно това, явно си е въпрос на късмет какво ще ти се падне. Последният път успях да използвам и 2 пакета /готвих и за сем-вото на сина ми/.

# 152
  • София
От ФФ вкус само кашкавала се одобрява у нас.
Чушки за пълнене купувам от пресните - поне си ги избирам една по една и не излизат по-скъпо от замразените.
Пробвах пак от Фантастико конски кюфтета и не бих повторила - имаха някаква подправка, която не харесвам.

# 153
  • на последния етаж
- въобще не ми хареса, не върши никаква работа, а е на много висока цена.

# 154
Лита, какъв плот чистиш с този препарат?
Аз го ползвам от няколко години за индукционни плотове и съм доволна много. Те и не искат кой знае какво почистване, защото нищо не се наслоява и не залепва по тях, но все пак се цапат, особено при пържене и паниране...
За стандартен керамичен може и да е слаб, не съм пробвала на такъв. 

# 155
  • на последния етаж
Стандартен керамичен плот е моят, не е индукционен. Пазя го, но се случва нещо да изкипи (макар и рядко), особено, когато мъжът ми прави нещо. Simple Smile

# 156
Лита, със стъргалка чистя загорялото. Иначе другите петна с един препарат А1 от Кауфлнд, евтин е.

# 157
Стандартен керамичен плот е моят, не е индукционен. Пазя го, но се случва нещо да изкипи (макар и рядко), особено, когато мъжът ми прави нещо. Simple Smile
В такъв случай може и да не върши работа изцяло. Може би по-скоро някой кремообразен (но не абразивен) и стъргалка.

# 158
И моят котлон е стандартен плот и съм много доволна от Roli. Намазвам с гъбичка, чакам 5 минути и изтърквам. Няма нужда от стъргалки или много търкане - загорялото самО пада.

# 159
Този гел за лице. Не че не съм доволна от действието му, напротив, прави кожата на лицето чудесна, но много цапа, нали е черно, и всички бели повърхности в банята се оплескват. Angry Просто, вбесява ме. И по принцип, всякакви такива цапащи субстанции с въглен, вече ги избягвам.

# 160
  • София
Скрит текст:
Този гел за лице. Не че не съм доволна от действието му, напротив, прави кожата на лицето чудесна, но много цапа, нали е черно, и всички бели повърхности в банята се оплескват. Angry Просто, вбесява ме.
И по принцип, всякакви такива цапащи субстанции с въглен, вече ги избягвам.
Скрит текст:
Аз, преди време, какво чудо направих с една паста Colgate Max White Expert не знам си какво. С някакви частици. Всяко миене на зъби водеше до 30мин чистене на мивката в банята. Ама търкате, яко търкане! Една сутрин взех и я метнах право в кофата.

# 161
Оо..да. ужасна е тая паста колгейт със синьото!!!  След детето особено си трябваше яко търкане и миене на мивката. Аз също не ща да я чуя дори...

# 162
  • София
Оо..да. ужасна е тая паста колгейт със синьото!!!  След детето особено си трябваше яко търкане и миене на мивката. Аз също не ща да я чуя дори...
Точно синьо. Това нямаше чистене. Заради нея взех да избягвам марката.

# 163
Освен тази със синьото има и с лилаво. Ужасни са, хич лесно не се изчистваше от моята мивка.

# 164
Никога повече няма да купя замразени пилешки шийки от Лидл! Вчера се изкуших,че много ги обичам,изкиснах,измих и когато ги сварих се оказаха ,че миришат на мърша! Написах "лошо" писмо до Лидл, едва ли им пука,но не стига,че всичко е в пъти повече,ами и развалени!

Общи условия

Активация на акаунт