Какво повече НЯМА да купя - 27

  • 79 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 2 030
Не знам дали е за тая тема - цедено мляко "Добротица". Не е лошо, но аз лично не бих повторила. Далече ми е като вкус от цеденото  мляко.

# 166
  • софия
  • Мнения: 30 830
Кое му е далеч?
Не се заяждам. В момента имам в хладилника поредното, което вкисна. Пътувахме и не успяхме да го оползотворим.

# 167
  • Мнения: 4 323
Аз не посмях да попитам. От както го открих мляко не съм цедила, но вкусове различни.

# 168
  • Мнения: 10 740
На Добротица съм пробвала киселото мляко, не ми хареса въобще.

# 169
  • Мнения: 4 323
Кое, имат няколко вида?

# 170
  • Мнения: 10 740
Въобще не помня, рядко купувам кисело мляко и беше наистина отдавна. едва ли има драматична разлика между видовете. И въобще не беше кисело.

# 171
  • Мнения: 2 030
Кое му е далеч?
Не се заяждам. В момента имам в хладилника поредното, което вкисна. Пътувахме и не успяхме да го оползотворим.

Докарва ми повече на майонеза. По същата причина спрях да купувам млечна на "Денито". По личните ми критерии "Олимпус" 10% най се доближава до млякото, което собственоръчно се цеди вкъщи. Ако почна да цедя, ще излезе златно. Не задължавам никого да мисли като мен. След хвалбите във форума имах съвсем други очаквания.

# 172
  • Мнения: 4 323
Има разлика дали е драматична не мога да кажа.
Различни хора различни вкусове, просто ми беше интересно какво не ви хареса.

# 173
  • Мнения: 3 172
Има хора на които е трудно да се угоди Simple Smile! За мен едно от най добрите цедени млека, които се предлагат на пазара е на Добротица! През 3-4 дни правя салата Снежанка с него и е страхотна, няма нищо общо като вкуса на майонезата!

# 174
  • Мнения: 16 689
Хайде сега, не задавайте тон на хорския вкус. Не се е харесало Добротица цедено, ами ок, вкусове разни. Аз пък харесвам цеденото на Ситово, че е цена-качество много удачно. На Ралица цеденото също бива, но е по скъпо.

# 175
  • Deutschland
  • Мнения: 7 797
Брашно от спелта на която и да е марка. Тестото оформям в хлебопекарната и абсолютно винаги става лепкаво. Рецепти търся във ФБ, Youtube, спазвам пропорции и накрая лепило. Одеве така се измъчих с един тутманик, че ми идваше да хвърля всичко в кофата за боклук. Едвам го оформих, вярно после се изяде до последната троха, но от тук нататък ще си купувам други брашна.

# 176
  • Мнения: 369
Замразен  зелен грах WELL DONE от Т Маркет отвратителен ! 2 часа ври и още "тропа" месото се свари,граха не!

# 177
  • Мнения: 1 237
Замразен  зелен грах WELL DONE от Т Маркет отвратителен ! 2 часа ври и още "тропа" месото се свари,граха не!

Споделям мнението. До сега на такова чудо не съм попадала. Веднага го изхвърлих в кофата за боклук.

# 178
  • Мнения: 4 236
Една малка "хитринка" при приготвянето на грах, ако е "дървен" - той, ако е такъв и 1 ч. да се вари, пак си е така. Аз прибавям малко сода за хляб, може и 2-3 пъти да го правя. В първия момент леко може да се усеща вкусът на содата, но ако граха се готви като яхния, а не за гарнитура, изчезва след малко време.

# 179
  • Мнения: 3 266
Аз затова предпочитам грах в консерва.

Общи условия

Активация на акаунт