Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 760
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
А моята хитрост е да си купя читав замразен фин грах от Лидъл или Кауфланд, който да не се налага да чакам дълго или да му добавям нещо, за да омекне.
Конкретно грахът от Т-маркет на няколко пъти за малко щях да го купя, добре че споделихте.🙂

# 181
Преди и аз купувах от Лидл замразен грах, но няколко пъти беше твърд и затова започнах да купувам или консерва и по-рядко в буркан /предимно млечен/. Може да е било на късмет с Лидълския.

# 182
В Лидл има супер грах в буркан

# 183
От Лидъл купувам замразен грах с тяхна марка (май сега е Freshоna), не купувам другия замразен грах (има нещо като часовник на опаковката).

# 184
В Лидл имаше 2 вида замразен грах и веднъж попаднах на такъв, който нямаше сваряване - имаше рисунка с часовник и пишеше сваряване за 15 мин. Не знам още дали е в асортимента им.
Другият на Freshona не ме е издънвал.

# 185
Да, точно този замразен грах с часовника не бих купила пак.😂

# 186
  • София
Грах купувам само в буркан. Гледам да пише "junge Erbsen" или "Garten Erbsen".

# 187
Грах купувам от години в тенекиените кутии на "Сторко" и проблеми не съм имала никога.

# 188
Грах купувам от години в тенекиените кутии на "Сторко" и проблеми не съм имала никога.

И аз много го  харесвам  този грах на "Сторко".
Преди време съм купувача и замразени зеленчукови миксове на същия производител и бяха страхотни.
Сега дали все още правят замразени миксове?

# 189
Попадала съм на не много добър техен микс, но аз и не купувам замразени често, та може да е било инцидентно, приготвям си домашни. Грахът обаче купувам редовно и го харесвам, точно тази вечер е в менюто - с телешко.

# 190
Всякакви замразени неща има, но Бондюел са най-хубави, макар и по-скъпи. Особено си личи при броколите.

# 191
За съжаление замразените зеленчуци обикновено са в плътна, непрозрачна опаковка, та да не се вижда какво има вътре.
На Кауфланд замразеният грах също е хубав.

# 192
Още едно "За" Storko и Bonduelle. Само от тях готвя грах и зелен боб за семейството. Само от консерви обаче, замразени миксове не съм купувала.
Да не е спам - мъжът ми купил топчета за супа на Сами М. Смърдят ужасно и заминаха директно в кофата.

# 193
Абе, тия "Сами М" дали няма да се окажат най-коментирани в темата? Откакто преди много години купих един техен продукт, съм ги зачеркнала завинаги.  Даже се чудя как изобщо са още на пазара, нищо тяхно не се яде.

# 194
Аз съм купувала много пъти от замразените топчета на Сами-М и никога не съм имала проблем с тях по отношение на миризма. Само супата става доста мазна, дори спрях да запържвам морковите за цвят, за да я намаля, но пак накрая "минавам" с лъжица отгоре, за да я обера. Но, готовите топчета /много на брой - около 60/ са голямо улеснение.
На тези закупените, дали не е изтекъл срока на годност?

Общи условия

Активация на акаунт