Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 608
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Червена киноа

Накиснах я за цяла нощ,трудно се сварява и изобщо не сгъстява както бялата.

# 46
Купувала съм микс и е още по-голям ужас. Едната каша, другата несварена.

# 47
Ще пробвам конеца от ДМ.

# 48
  • София
Аз повече няма да купя един конец за междузъбия от Лидл.  Обаче не защото не ми хареса, чудесен беше, направо страхотен. В аптеките и дрогериите има само едни много тънки, дето ще ти срежат венеца. Обаче го спряха и вече няма да го купя повече, защото не се предлага...

Ако правилно се сещам за кой говориш - на Денталукс - пробвай този на ДМ, не е тънък, остър и също се води набъбващ.

Edit: Сега продължих темата и видях, че Тета ме е изпреварила и го е препоръчала и даже вече си го купила. Явно нашата мила агитка със зъбните проблеми ползва еднакви неща г/д. Bowtie

В същата гама - повече няма да купя интерденталните четки на ДМ, бях с големи очаквания, тъй като са им хубави нещата, включително пастата, но просто не са като Tepe или Gum.
Няма да купя повече от кремовете на Алверде, тежки  и мазни са ми, без да хидратират реално.
Няма да купя повече гречка на Крина. Много неприятен дъх имаше. В срок си е.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 17:24 от The Catcher in the Rye

# 49
Доста неприятен вкус за мен. Виждам, че имат различни видове, дано те са по-читави.

# 50
Да ми припомните защо не купуваме сирене Саяна, щото оня ден взех на промо и е доста читаво. Не много солено, твърдо, но мазничко, стърже се без проблем. Изобщо отговаря на всички изисквания. Салатата стана супер.

# 51
Да ми припомните защо не купуваме сирене Саяна, щото оня ден взех на промо и е доста читаво. Не много солено, твърдо, но мазничко, стърже се без проблем. Изобщо отговаря на всички изисквания. Салатата стана супер.
Май е до партида.И аз съм попадала на много хубаво сирене -Саяна

# 52
Масова истерия.

# 53
  • Sofia
Държите ли го във вода?
За мен тестът за хубаво сирене е като постои няколко дни накиснато.

# 54
Както нищо не купувам от Наше село - не разбирам как Лидл си позволяват да търгуват с такива долнопробни производители.
Попадна вкъщи един кашкавал-недоразумение на Наше село (опаковка около 2 кг), трошлив, прилича на сгъстено топено сирене на вкус, при запичане върху филийки бухва и заприличва на пуканки...

# 55
Вносен чай от лайка. Купувам и си правя когато ме заболи гърло. Последния път купих без да гледам не български, ами вносен - бледо подобие на нашенския. Лайката е много ситно смляна, като прах и изобщо няма вкус и плътност.

# 56
Както нищо не купувам от Наше село - не разбирам как Лидл си позволяват да търгуват с такива долнопробни производители.
Попадна вкъщи един кашкавал-недоразумение на Наше село (опаковка около 2 кг), трошлив, прилича на сгъстено топено сирене на вкус, при запичане върху филийки бухва и заприличва на пуканки...

Да, много кашкавали са така. Бухнала изгоряла суха коричка с въздух под нея. Или печеш, печеш, не се зачервява изобщо, мумифицира се, не се разпъва, все едно дъвчеш гума. Детето ми много обичаше принцеси с кашкавал, след няколко такива опита с подобни кашкавали, спря да яде кашкавал. И вносните, тип гауда и пр. , също не стават за принцеси.

# 57
Възможно е, ние не купуваме много марки кашкавал. На такъв трошлив при рязане не бях попадала.

# 58
  • Sofia
Обърках опаковката с един гръцки 🧐

Дизайна-идентичен,но разликата в качеството на продукта -драстичен 😠
Уж от едно и също направени,а качамака стана меко казано отвратителен 😡

“Немското”масло става все по-маргариново 🤨
Няма твърдост,цвят и вкус на масло 😖
А цената все по-нагоре върви 🤬
Започнах да купувам мандраджийско/Наслада,Ракево/
За 1 седмица и него вдигнали с 5-6лв 😡

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:21 от Doli

# 59
  • София
По спомен от тук, май тоя който го произвежда е най -големия вносител на палма.

Общи условия

Активация на акаунт