Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 596
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм почитател на Елби и купувам от техен магазин, но в темите "Какво повече няма да купя" много често съм чела, че се оплакват от Саяна и по тази причина не съм имала и желание да опитвам техни продукти.

# 61
Като цяло продуктите на саяна не мисля,че са качествени. Веднъж бях купила краве масло и докато се прибера се беше разтопил и го сложих в хладилник,но така и не стегна. Остана си меко и лесно за намазване

# 62
Маслото им(на Саяна) и аз не го купувам, беше ми омирисало една баница и се наложи да я изхвърля, миришеше на ацетон(споделяла съм из темите), луда работа, и повече не рискувам с него.
Сиренето им обаче, което купих наскоро, се оказа много добро и теста във вода е успешен, имам още и си стои в саламурата без да се топи, лигави или разкашква.

# 63
Какъв е този тест?

# 64

Държите ли го във вода?
За мен тестът за хубаво сирене е като постои няколко дни накиснато.

# 65
The Catcher in the Rye, благодаря че сподели за конците от ДМ. Вчера и аз си купих и наистина са страхотни!

И аз съм уцелила от гадната партида на кашкавала Наше село. Бsл, мек и с консистенция на топено сирене. Smirk
Предишният който купих беше тъмно жълт, твърд и узрял - разкошен. Даже имаше щупла пълна с масло.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 14:09 от Sysly

# 66
Е, добре де като имат провалена партида защо я пускат на пазара? Знам, че се повтарям с въпроса, но това е редовна практика от години. Какво печелят по тозш начин? Не вярвам всеки път да е случайно и да са пропуснали да забележат.

# 67
  • гр.Пловдив
Прецакаха ме жестоко с поръчка на течен прах от ОЛХ ,направо съм бясна !😡
Подлъгах се по цената ,с доставката ми излезе 35лв ,но нямах време и го взех без да направя преглед....Като се прибрах и го отворих щях да припадна ви казвам,така се ядосах -няма нищо общо с оригинала,който си го ползвам от години ☹️

Изрода ми е налял долнопробно веро или течен сапун ,тази гад долна ,кой знае колко народ е запалил ,докладвах го веднага,не си вдига телефона ,естествено...Казах му да си купи свещи и че ще го пусна по групите в мрежата..Frowning1

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 15:31 от teddynm

# 68
Поне ще знаеш откъде НЕ се купуват каквито и да било незапечатани препарати. Те в магазините вкарват менте с камиони от Турция, ти от OLX чакаш качество, а нищо чудно и да е точно от партидите, които са и в магазинната мрежа - последното лято или есента имаше и някои задържани товари, но кой знае колко са влезли в оборот преди това.
Все пак провери, ако има как да не би и на оригиналния препарат цветът вече да е различен - както сменят опаковки, така могат да сменят и оцветители. Но пак не може да си сигурна, това е проблемът на течните с неясен произход, вероятността да са фалшиви е голяма.  
Много пъти съм мислила защо, аджеба, не ги запечатват тези препарати, не вярвам да няма начин.

# 69
В интернет измамници всякакви

# 70
И аз съм уцелила от гадната партида на кашкавала Наше село. Бsл, мек и с консистенция на топено сирене. Smirk
Предишният който купих беше тъмно жълт, твърд и узрял - разкошен. Даже имаше щупла пълна с масло.
Хм, значи е имало и хубава партида?🤔

# 71
Пуснах едни кънки в олх. Рускиня с бг номер ме убеждаваше да минем през доставка с олх. Казах и ако иска със стандартните доставчици. Ако не, да не се занимава. След което кореспонденцията ни рязко се прекрати. Тъй, че преглед.

# 72
teddynm
няма да коментирам доставчика, измамник е.
Но твоите клетви са лоши и много неприятни дори и за четене. Пропускаш преглед, после клетви. Лошо е подобно изказване.

# 73
  • София
Пуснах едни кънки в олх. Рускиня с бг номер ме убеждаваше да минем през доставка с олх. Казах и ако иска със стандартните доставчици. Ако не, да не се занимава. След което кореспонденцията ни рязко се прекрати. Тъй, че преглед.

Ако не бъркам, доставка през олх означава да подготвите товарителницата за Спиди или Еконт в сайта на олх, за да има 10 %  намаление на куриерските. Иначе си е стандартна доставка със стандартните доставчици.

# 74
Не бих купила от ОЛХ нещо, което го има по магазините, колкото и да изглежда изгодно

Общи условия

Активация на акаунт