Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 823
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Няма да купя сухият шампоан на лидълската марка Cien.  Досега никога не съм била разочарована от нищо от Лидл, все си мисля, че, като се има предвид разликата в качеството между нас и Западна Европа, точно Лидл все пак ни предлагат добри неща. Но този сух шампоан е пълен боклук. Само ароматът го бива, мога да си ароматизирам с него тоалетната чиния...

# 271
Кой вид сух шампоан Cien по-точно? Аз съм доволна от варианта за блондинки.
Аз рядко съм недоволна от продукти, защото не експериментирам особено често с нещо ниво и купувам обичайни и проверени неща. Последно обаче взех един салам с кауфландска марка, отвън е с неядивна обвивка, а отгоре посипан с нещо като брашно. Саламът вътре ми мирише на нещо като плесен, не мога да го определя точно, но ми е много, много странна миризмата...Може и това да е замисълът, но аз не очаквах. Отделно и тази бяла посипка върху неядивната обвивка си е голямо предизвикателство и цапа навсякъде, докато режа.🤪

# 272
  • софия
Аз от години ползвам всички продукти на Сиен, шампоанът за боядисана коса при мен има страхотен ефект, но все пак козметиката  си е е строго идивидуална

# 273
Някои стават неща на Сиен, други не. Поради тази причина им купувам от козметиката само, ако съм в настроение за експериментиране. Харесвах един шампоан и балсам с кератин в тубичка, обаче имам чувството, че направих някаква алергия на скалпа, иначе косата ми ставаше хубава. Ролон против изпотяване- става. Маска за коса с маслина/зехтин в пластмасова зелена кръгла кутийка, с надпис за био/еко/веган (не помня) никаква работа не върши и на сравнително висока цена за собствена марка. На тази цена има много наистина козметични марки, не собствени на супермаркета, които са по-добри. Ако търся евтина паста за зъби, ще избера собствената марка на Кауфланд пред Сиен.

# 274
  • Sofia
👎🏻👎🏻👎🏻

Никакъв шампоан не е и не прави пяна.
Гъста цапаща каша,но не и боядисваща косата…белите коси не ги покри изобщо 😤
Държах я 45мин,трудно се отми и косата стана много твърда и суха,добре,че имах останали балсами от други бои та малко да я омекоти.

# 275
В темата за косите четох, че бели  коси с такъв тип оцветители и шампоанчета - не става!
Боя си трябва.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:46 от teta75

# 276
Масло Родна стряха от Лидл мирише ми на грънясало масло и се маже като маргарин..Вие какво масло препоръчвате ? И как се казва форума за какво Да купим ?

# 277
# 278
На бели коси такива шампоанчета не хващат. Боя е спасението. Евентуално - къна, ако целиш лисичо-рижаво.

Маслото на РС и на мен ми миришеше на тежко. Не знам дали по принцип си е такова или само промоционалните пакети, но вече го избягам.

# 279
Аз в продължение на доста години ползвах посочения оцветител за коса, но имах малко бели косми. При мен не ги боядисваше, а матираше и те не стояха като бели и не си личаха, но сигурно има значение и естественият цвят на косата.Като ми побеля повече косата-боя.

# 280
Доста са влошили телешката кайма лидл.Днес правих кебапчета без да слагам сол или олио...Ами като пробвах пълни със сол не се ядат и мас тече.съотношението на мас е 2/3 и кой знае какво друго..провал.

# 281
Каймата на Лидл е потрес! След като веднъж напълних половин тава с мазнина, повече не повторих. Дали и не пишеше стандарт "Стара планина" отгоре.

# 282
Лошото е, че освен във веригите, в локалния месарски магазин последния път кебапчета също бяха много гадни. И от тях няма да купя вече, преди не бяха лоши. Кайма отдавна не купувам от веригите. Като цяло за свинско ходим до Дропла, засега само от там ми харесва.

# 283
  • София
Аз още преди 3-4 години се отвратих от каймата на Лидл и повече никога не съм купила, както и суровите им суджуци!

# 284
Лошото е, че освен във веригите, в локалния месарски магазин последния път кебапчета също бяха много гадни. И от тях няма да купя вече, преди не бяха лоши. Кайма отдавна не купувам от веригите. Като цяло за свинско ходим до Дропла, засега само от там ми харесва.

Вчера вечеряхме кебапчета от младо телешко от Лидл. Супер са си. Понеже ги пека върху хартиена кошничка в Еърфрайера мога да видя колко мазнина изтича - ми 5 грама може би? О карначетата от младо телешко са супер. Наскоро взех и един биволски суджук - също беше екстра.

Общи условия

Активация на акаунт