Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Не съм голям фен на поничките, понякога купувах от Дънкин донатс, докато съществуваха, не бяха лоши, съжалявам, че вече не са в Бг

# 541
В чужбина обожавах поничките на Криспи крийм.
Бяха едни такива леки и въздушни и можеше да излапаш няколко, без да ти стане лошо.
Поничките от пекарните на супермаркетите за нищо не стават.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 08:37 от Дидичка

# 542
  • София
Така и не харесах прехвалените френски макарони. Донесох си от Страсбург този път и пак греда. Преди от Лидл от френската седмица купувах веднъж. Не е моето.

Обожавам ги. Изпращай ми ги. Ще им видя сметката за 3 минути Joy

# 543
  • някъде другаде
Фрау С , аз също не харесвам френски макарони.
Донътите на ЛИДЛ ги ям , но не са ми любими.

# 544
Е, не всеки харесва едно и също. Нормално е и не всеки да харесва макарони. Аз също не особено, макар да ги хапвам с кеф, все пак.
Иначе аз супер обичам каноли, ама хубави съм яла само в Италия и в едно малко ресторантче до парка Заимов. Останалото е бледо подобие.

# 545
Макароните от Лидл отидоха директно в кофата, но правя често и ям домашни макарони, нямат нищо общо на вкус и текстура. Ако бях опитала само купени (особено от Лидл), щях и аз да откажа изобщо да ям.

# 546
  • софия
Да мислиш, че макарони от супермаркет са такива, каквито трябва да са, е все едно да мислиш, че замразената баница има вкуса на баницата, която ти ще направиш.
Вкусовете нямат нищо общо.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 09:03 от zvаnchе

# 547
Да мислеш, че макарони от супермаркет са такива, каквито трябва да са е все едно да мислиш, че замразената баница има вкуса на баницата, която ти ще направиш.
Вкусовете нямат нищо общо.
То е ясно, пояснявам за тези, които биха опитали само такива и биха спрели до там - демек, да не се отказват  Simple Smile

# 548
  • Deutschland
За от Лидл съм съгласна, но тези, които донесох от Франция са от пекарна, в която ги правят на място.
Иначе баница ям с удоволствие, без значение у нас ли съм правила или от магазина. Единствено баклава не ми харесва.

# 549
Не съм опитвала досега "макарони". Добре де, това не са ли просто вафли с кръгла форма, с цветна глазура? Joy

# 550
Нямат нищо общо с вафлите. Може да се каже, че са далечни братовчеди на целувките, но изключително крехки и нежни.

# 551
Аз ги определям по-скоро на далечни братовчеди на ореховките, но изключително крехки и нежни Yum
Аз съм от феновете им. От Лидл съм купувала Baileys макарони. И те ми харесаха, както всички останали, които съм пробвала.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 12:09 от Вени Ев

# 552
Макароните са целувки с добавено фино смляно бадемово брашно и слепени с крем.

# 553
Бюрек чушки от била. Стари и мерише на стара панировка а на витрината питах кога са направени най долно излъга от тади сутрин.5 и нещо лв за чушка в боклука

# 554
Най-хубавите местни, които съм яла са от 100 грама сладки.
Лидълските са просто приятен сладкиш, били тематични /френска седмица или бейлис вкусове/ или от постоянен асортимент.
И никога не се лъжете да купувате от кутиите, които може да приготвите вкъщи - тотален провал, дори и за забавление.

Общи условия

Активация на акаунт