Дупе мия като се е омазал с ако.. Памперси сменям на 3 часа и винаги мажа дупето и топките отдолу с кремче. Преди миене на дупе изчиствам крема и мацаницата с кърпички.
Нашата кожичка е много сухичка и все още се борим със сухотата. Олиото не дава голям ефект. Пробвах с лосион за тяло, но май от него получи 3 зачервени пъпчици на корема, като охапано от паяче, та го спрях.
Пишка не забелваме..
Бебо само през деня спи на нашето легло.. кърмя го заспива и аз не го местя.. Вечер като го кърмя винаги го връщам в леглото му. Няма място за всички на нашата спалня

Cvetelinka и моите зърна тъй не загрубяват, все си ме болят ама вече и не ги мажа... стискам зъби и не им обръщам внимание..
bzepic изцяло съм съгласна.. Само дето аз моя рошльо го целувам само по главичката и ушите.. и не давам на другите да го целуват, освен на татко му и майка ми де..
И като за край да споделя: след като изкарах едно запушване на каналите и се оправих с Лецитин и активно сукане от бебо, гърдите ми спряха да текат и са по мекички. Незнам да се радвам ли да плача ли.. дали му стига кърмата да не е намаляла или той най-после започна да суче повече?!! Не мога да разбера кога се е наял.. Защото от както открихме удобствата на кърменето легнал, той може да ръфа зрънчовците и цял ден.. Ама яде ли незнам.. Все си казвам "щом ака често и изглежда добре, активен и енергичен значи му стига.." Чакам с нетърпение консултацията и се моля да ни зарадват най-после с това тегло.