[/quote]
jas.min какво кенгуру ????
[/quote]
В кенгуру може още от 1 месец.Много ортпопеди го препоръчват заради това че държи крачетата разкрачени като на жабче и е добре за ставичките.

: понеже за секса вече говорихме, кажете, моля, как е при вас с лохиите и циклите? Аз изкарах две седмици на лохии, но още не съм се зациклила (и не бързам, ако трябва да съм откровена). Сестра ми пък (която също роди с цезарово сечение) ме изуми като каза, че имала 40-дневни лохии, а М-то й дошло чак след шести месец... Е тва е -- който иска, може да се запише тука!
, който е вече в топ 10 на актуалните теми, аз си имам стройна теория, която ще споделя с вас: според мен и някои педиатри, за кърмените бебета си е съвсем нормално да акат веднъж на два дни (това се среща по-често при момиченцата). Кърмата е сравнително еднообразна храна и не води до кой знае какви движения на перисталтиката (ВНИМАНИЕ:не съм казала, че не е най-доброто за бебето). В началото (първите 20 дни, да речем) бебчето още не е свикнало с този вид храна и хранене, което води до по-често изхождане. После обаче се установява един по-стегнат ритъм, като напр. веднъж дневно или веднъж двудневно... Вероятно след захранването всичко идва на мястото си. Горе-долу тва е. Точка. 
Даже взех да се чудя не спи ли много, но явно си наваксва за предните 2-3 дни. Само да не си обърне деня във нощ а ноща във ден, че тогава дупе да ни е яко.
Не е като фонтан а просто си изтича.
Не е като фонтан а просто си изтича.
. Бая сте писали. Ние пък общо взето спахме нощес и затова цял ден будуваме и си мрънкаме нещичко. Бебешки му работи
. Това със сигурност е, защото в неделя ще правим погача и мама беше решила от днес да започне с чистенето, та да и е по-леко. Е, познайте дали свърших нещо ...
Та сега е мир в кочината. Поне ще им дам повод за разговори поне един месец след неделя ...
май ще продължа така.
ама още се ослушвам,малееееее сигурно съм зарастнала
За така горещата тема с коликите,аз давам вече по 5 капки еспумизан и да ви кажа разлика няма от тогава когато давах по 10 капки.За храненето,облягам се на спалнята на две възглавници,слагам Пепи на сгънат крак и отдолу възглавница,много ми е удобно.Лека ви вечер от мен и да спинкате чаааак до утре сутринта,цункайте бебовци от мен
Забравих да ви кажа: Много си обичам бебенцето,направо съм луда по него 
и облегната на леглото. Легнала още не мога да осъществя контакт, но за това вероятно има значение размера на гърдите