Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 90

• 27 617
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Благоевград
Може ли да се ползва Гинексид за измиване на вагинални Глобули по време на бременност?

# 616
Аз това падане го забелязах по снимките. Имах една дата от месеца, която си бях определила за снимки и когато сравнявах два от месеците забелязах, че коремът ми е по-надолу вече. Към края усещах силно напрежение и тежест в срамната кост, като нерядко го бърках това напрежение и с нужда от тоалетна за пишкане.
Иначе обръщането на бебето го усетих много ясно. Една нощ то просто се обърна и това усещане не мога да го сбъркам с ритниците му например.

# 617
  • Телиш/Плевен
Може ли да се ползва Гинексид за измиване на вагинални Глобули по време на бременност?
Може, тя пяната не е противопоказна по време на бременност. Сестра ми точно тогава я откри и ми я препоръча.

# 618
И на мен АГ ми предписа Гинексид за интимна хигиена. Без вагинални промивки обаче, те като цяло не се препоръчват по време на бременност. Уточнявам понеже във въпроса се конкретизира за глобули.

# 619
  • Благоевград
Нали като изтичат навън и остава мазен слой, който трудно се мие само с вода. Благодаря много!

# 620
Аз ползвам Гинексид пяна от години и продължавам да си я ползвам и през бременността. Гинеколозите ми казаха, че дори е препоръчителна по време на бременност.

# 621
Здравейте, от тази сутрин имам положителен тест за бременност, а от вчера започна да ми се запушва носа. Притеснявам се, че се разболявам в изключително неподходящ момент.
Биозин мама пила ли е някоя в толкова начална бременност, дали може да навреди..

# 622
Здравейте, от тази сутрин имам положителен тест за бременност, а от вчера започна да ми се запушва носа. Притеснявам се, че се разболявам в изключително неподходящ момент.
Биозин мама пила ли е някоя в толкова начална бременност, дали може да навреди..

Приемам Биозин Мама още след първата ми консултация с АГ, по време на която ми потвърди бременността /буквално от самото начало; отидох на преглед след десетина дни закъснение на цикъла/. Вече съм в края на 8-ми месец, продължавам всеки ден да пия по 1 таблетка. Убедена съм, че благодарение на него успях да не се разболея през силно грипните месеци след новогодишните празници, а през февруари, когато съпругът ми беше болен, изкарах буквално "на крак" за 2-3 дни настинка само с много лека хрема, благодарение на Биозина /тогава, по препоръка на АГ приемах по 2 таблетки на ден/.

# 623
Аз започнах с Биозин мама, изписан от АГ, на ок.3 дни закъснение (имах положителен кръвен), защото всички на работа бяха болни, а аз бях започнала да вдигам температура и също да се разболявам.

# 624
Благодаря ви!

# 625
Flower90, честито! Ако имаш възможност пусни и кръвен, за да потвърди теста. Лекаря, така или иначе ще иска да знае стойността.

# 626
Благодаря!
С предната бременност не ми е искал, честно казано не мислех да пускам.
Но може да пусна, чета че повечето бременни си пускат.
Flower90, честито! Ако имаш възможност пусни и кръвен, за да потвърди теста. Лекаря, така или иначе ще иска да знае стойността.

# 627
Кръвният не е задължителен

# 628
Кръвен си пуснах, защото чертичките ми бяха бледи, а се разболявах и да сме сигурни преди АГ да ми изпише нещо + че трябваше да спра прием на медикаменти за аденом за хипофизата при положителен тест. Иначе, ако си имаш положителен уринален, нямаш кървене, някакви медицински показания и т.н., то АГ си изчаква прегледа след 2 седмици да потвърди ехографски, че има бременност и масово не изискват кръвен, освен при съмнения.

# 629
Аз лично съм имала два теста през различен период - положителни, уринарни, а кръвния е бил 0. Двете чертички не бяха супер наситени, но не и много бледи, очевидно фалшиво положителен. За мен кръвния е задължителен, изобщо не разчитам на уринарните. Разбира се, това е за мен. Всеки сам си преценя дали да направи или не.

Общи условия

Активация на акаунт