Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 255
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Шампоанът на Олаплекс №4 ми е супер любим. В момента го ползвам и косата ми е ....не мога да й се нарадвам, като след терапия е на всяко миене.

# 286
Здравейте,
показвам набързо малко изхабени опаковки от последните месеци.
Продукти за лице + един за коса.
Скрит текст:
Dr. PawPaw Your Gorgeous Skin. От серията ми харесаха всички продукти. Дневният крем е лек със слаба хидратация, приятен, много добра основа за грим. Нощният ми хареса най-много. Има ретинол, обновява леко кожата, същевременно подхранва, много добре ми се отрази. От околоочният крем съм изхабила два, просто защото бях забравила, че съм го купила. Хареса ми, лек, подхранващ, добре се отразява на околоочната зона. Като цяло останах приятно изненадана и бих ги купила отново, след като поизхабя наличностите.
Bumble and Bumble Heat Shield Protection Mist. Не лоша термозащита за коса, върши си работата, косата ми се усещаше добре с нея. Засега не бих я повторила, имам много други.
Маски на Balea купувам редовно. Ексфолиращите много ги харесвам и ще продължа да ги купувам. Шийт маските им не са нещо особено и ги взимам за разнообразие.
Консумативи.
Скрит текст:
Пастите за зъби са хубави, тази на Ajona ползвам редовно, харесвам я и вече е подновена. Другата е за разнообразие, не беше лоша, очаквах да е сладка, но не беше и това ми хареса.
Памучетата и интерданталните четки за зъби ползвам редовно и много ги харесвам. Вече са подновени.

# 287
  • При децата ми
Малко празни опаковки.

Bioten Skin Moisture Мицеларна вода. Почиства нежно и деликатно кожата. Лесно премахва грим и не дразни. Бих купила отново.

NIVEA BLACK and WHITE INVISIBLE Fresh рол-он. Винаги имам рол-он на "Нивеа" под ръка. Доволна съм и ще продължавам да купувам.

Eucerin UreaRepair Plus Възстановяващ крем за ръце с 5% Urea. С противоречиви чувства съм към крема. Усещах го по-скоро силно силиконов на кожата. Бързо попива и има хубав аромат.

CeraVe PM Хидратиращ крем за лице за нормална към суха кожа. Хареса ми. Лек и бързо попиващ. Много добра хидратация.

# 288
  • Mediterraneo

Тоник за укрепване на косата. Миришеше зле, едва го изхабихме. Не видях да е помогнал срещу косопад.
Пяна за баня, страхотна, мъжки аромат.

И тази пяна за баня се оказа много хубава, пенеща се и с чудесен аромат. Шампоанът е против косопад, но, естествено, без да прави чудеса. Дори прекалено ми изсушаваше косата на мен, децата по- доволни бяха.

Балсам за обем, наистина работещ. Оставя косата страхотна, мека, лъскава и обемна.
Душ гелът не изсушава кожата, приятен, свеж аромат.

# 289
  • на последния етаж
- много приятен душ гел с много мек аромат. Бих купила отново.

# 290
  • Sofia

Парфюм - ZADIG & VOLTAIRE This Is Her! - Любим парфюм, приятен аромат и издържа дълго време.
Alverde Масло за тяло против целулит с био лимон и био розмарин - Не беше лошо, хареса ми, взех си ново, само че с лавандула.
La Roche-Posay Lipikar AP+М Light - Много ми харесва този крем. По-голяма част от него ползвах за лицето по време на хормонална терапия за инвитро процедури, че много ми изсъхваше и сърбеше. Ами успокоява кожата и е невероятен. Понеже срока на годност тръгна да изтича измазах остатъка по тялото, ами хидратира и кожата на тялото отлично. Бих взела отново.
SOAPFACTORY Слънчев сапун - Използвам го за тялото. Не се къпя с душ гелове. Не изсушава кожата и има приятен аромат. Харесва ми. Заредих се с няколко аромата.
Ikarov Био Кокосово масло - Използвам го за хидратация на кожата по тялото. Харесва ми.

GUM Ortho Вода за уста - Не е лоша, но има и по-добри.
Colgate Triple Action - Върши си работата като за всекидневна употреба.
Colgate Total Mini - Винаги държа в чантата някакви минита за в движение и офиса.
Vitis Orthodontic Ортодонтски восък - Много съм доволна. Не пада и не се отлепя, а имах период в който дъгата ми драскаше по бузата.

SolarTea Слънцезащитен крем SPF 50 - Ползвах го основно за лице. Не ми раздразни кожата, не се появи акне (попринцип имам сериозно кистозно акне), но е доста силно ароматизиран на кокос. Бих купила отново през лятото, но по-скоро за тялото. Не беше никак лош като изключим аромата.
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ - Също кремче, което използвах за лицето при много силно раздразнение, че дори и акне. Успокоява кожата и е доста приятно.
Balea Маска за лице с минерали от Мъртво море - Използвах само едната половинка от маската. За първи път пробвах тяхна маска. Тази беше приятна и добре почисти кожата. Хареса ми.

Baba’s Soapery Твърд шампоан с масло от арган - ММ го ползва и е много доволен, успокоява се себорейният дерматит при него. Поръчваме го насипно от Station Zero, затова няма и опаковка.

Baba’s Soapery Сапун SENSITIVE с невен, овес и каолин - Също го използваме за тяло. Не пресуши кожата и няма силен аромат. Харесва ни и на двамата. Също го купуваме от Station Zero без опаковка.

# 291
  • на последния етаж
- много ми допадна тази маска. Моментално хидратира, подхранва, освежава кожата. Със сигурност ще купя отново.

# 292
Ще оспамя много, но съм събрала много продукти..
- Caudalie Vinotherapist Крем за ръце и нокти - Многоо хубав крем е. Попива изключително бързо, прави ръцете ми много мекички. Много го харесвам...
- поредна опаковка ми е, доволна съм. Мирише хубаво, попива добре, кожата ми е мека след употреба.
- Torriden Ceramide Lip Essence - изхабих си го, но не си допаднахме кой знае колко . Хидратиращ е, но ми е неприятно лепкав.
- душ гел , приятна консистенция , ароматът му е хубав. Доволна съм.
- почистващо мляко за лице - мисля, че ми е втора опаковка. Премахва добре грима, кожата ми е мека след него.
- И от това ми е втора или трета опаковка. Доволна съм. Не е най-добрият продукт, но е приемлив. Не ми е лепкав, не е с лош аромат, попива лесно на кожата ми.
- mixa ceramide protect - използвах го за тяло - Не е лош продукт. Попива добре, но при мен остава един филм, който не ми е много приятен.
- Ето този продукт ми е в пъти по-любим от предния - попива добре на моята кожа, оставя много приятен аромат часове наред.
- the ritual of namaste conscious skincare - Приятен продукт , измива кожата на лицето добре. Има блестящи частици. Ароматът му е нежен и ненатрапчив.
- pyunkang yul peeling gel - Измива кожата ми много добре, оставя я мека и ми изглежда по-чиста; Усеща се "порцеланова" .  Ароматът ...усещам сякаш мирис на мастика LaughingFlushed . Не знам дали бих го повторила.
- прекрасно червило , усеща се меко на устните. Ароматът му е много "вкусен" . Не се изтрива почти цял ден от устните ми, не ги и изсушава.
- Paese Glow Morning Brightening - води се изсветляващ и подмладяващ крем за лице - не го използвах в тази му функция Joy   - Използвах го лятото за тяло - има блестящи частици в съдържанието си ; беше прекрасен за лятото. Попива добре, но все пак частичките остават цял ден. Единственият му недостатък е, че оставяше петна.
- мноооого го харесах. Ароматът му е прекрасен, много "вкусен" Laughing Хидратира устните ми много добре. Остава с часове на устните ми.
- и 4-те са използвани , не са лоши продукти, но не бих си ги купила отново. Наистина ексфолират кожата, но оставят банята в покъртително състояние Smiley  Ароматът им е много, много хубав и остава с часове по кожата ми.
Съжалявам за дългия пост!

# 293
  • Някъде по Дунава
За последния продукт съм съгласна. Много повече харесвам скрабовете на  Nature of agiva.

# 294
Кадиева, и аз съм със същото мнение за тези скрабове. След тях банята е за основно миене 😹 много добре ексфолират и омекотяват, но са доста мазни така да го кажа. Свалям го трудно и от банята също..
Моя любим скраб е на Дав.

# 295
  • При децата ми

Много хубав душ гел. Частиците са фини и ексфолират кожата много добре. Аромата е страхотен. Харесвам и купувам душ геловете на "Palmolive".
Гела за коса на "Балеа" го ползва дъщеря ми. Хареса и. Вече е подновен.
Рол-она на "Нивеа" е пореден. Ще продължавам да ги купувам.
Купувала съм и преди тази паста. Харесва ми свежия дъх. Мека и приятна.

# 296
Доста опаковки ми се събраха този месец:
За коса:

Шампоан със зеолит и чаено дърво - очаквах по-дълбоко почистване на скалпа, но не съм доволна. А дължините адски ми ги изсушаваше, не препоръчвам.
Хидратиращ балсам Garnier Hydra bomb - купих го спешно, използвала съм и преди тази серия. Много добра работа ми свърши този път, хидратира и разплита чудесно. Ще го подновя след време.
Олио Elseve - купувам го от време на време, но напоследък съм доста разочарована от продуктите на марката. Мисля, че и при това олио има промяна в качеството, нищо особено, но е бюджетно и икономично.
За тяло:

Дезодоранти Дав - само такива купуваме, но тези двата не ми допаднаха като аромати. Зеленият си е същия като варианта с краставицата. Скоро заредих от любимия ми зелен чай, който отдавна изчезна, все още успявам да го намеря на едно място.
Крем с невен Веледа - поддържам го постоянно наличен вече 3 години. Използвам го като универсален, за всичко.
Душ гел Палмолив - напоследък ги купувам почти постоянно, харесват ми като аромат и ефект. От този също съм доволна.
Хидратиращ крем за крака Арома - голяма изненада, не мислих, че ще попадна на нещо толкова добро. Хидратира, без да омазнява, попива веднага, не лепне. Определено ще го повторя. Цената е около 2 лв.
За лице

Ексфолиант и маска Uriage Hyseac - грабнах я от кош с намаление в една аптека, използвахме с тийнката заедно. Частиците са фини като сода, като маска е тип глинена. Почиства добре, без дразнене и зачервяване. За ежедневна употреба може би не е много подходяща.
Биотен околоочен крем с хиалурон - използвам го сутрин като основа под коректор, защото е лек и хидратира. За вечер предпочитам нещо по-мазно и плътно.
Слънцезащита Авен - от 2 години не се разделям с нея, но може би няма да я подновявам. Писала съм и преди, няма да се повтарям, супер е като защита и цвета се адаптира, озарява чудесно. Но имам съмнения, че ми задръсти порите по контура на лицето и още не мога да се оправя. Затова временно ще я спра и се надявам да не е от нея, защото много ще ми липсва този продукт.
Мицеларна вода Нивея за чувствителна кожа- често я купувам, доволна съм.
Серум с колаген Лореал - много приятен, бюджетен серум. Освежава лицето, използвам го под слънцезащита. Заслужава си да се пробва.
Почистващо олио Anua - от кутия с мини корейчета, хареса ми много. Не люти, разтваря фдт и спирала отлично. Бих го купила отново.
Маски за лице Евелин - различни видове, с глина, със серамиди. От всички съм доволна и често купувам.
Мострата на Ла рош много ми хареса, като поизпразня запасите ще го купя определено.

Този сбирщайн не знам какво да го правя, това са продукти, които не харесах, но са почти пълни. Все още не съм решила дали да ги подаря или да ги хвърля.

# 297
  • на дъното
Хелия ,от тези не харесващите мммм с голямо удоволствие си изхабих околоочния 🙂 а да не казавам колко дълго време се ползва.Аз обичам мазгочи под очите 🙂.Даже съм го хвалила из форума😉

# 298
Хелия ,от тези не харесващите мммм с голямо удоволствие си изхабих околоочния 🙂 а да не казавам колко дълго време се ползва.Аз обичам мазгочи под очите 🙂.Даже съм го хвалила из форума😉
Миризмата не ми допада особено, а мъжът ми направо ми забрани да го ползвам, той съвсем не я понася 😀

# 299

Лосионът на Вазелин ми е любим. Много приятно ухае, бързо попива и много добре хидратира.
Душ гелът на Фа също ми е любим като аромат за края на лятото.
Скрабът на Дав, точно този не ни допадна. С много ситни частици е и не прави нещо съществено.

Пяната за лице на Pyunkang yul ми е любима, много нежна към кожата, почиства добре.
Водата на Кодали и двата крема са ми сутришната грижа. Водата освежава много добре, а после използвам или матиращата емулсия през лятото или Cream sorbet през другите сезони. Не утежняват, а хидратират добре.
Тонер падовете на Anua също много ги харесвам. Свалят остатъци ако има от грим и хидратират добре. Кремът на Pyunkang yul го ползвам лятото за вечерната рутина. Дава необходимата хидратация, но не утежнява кожата.
Ампулата на Skin 1004 probio-cica също много ми харесва за студените месеци. Гъста е като консистенция и хидратира добре.

Shiseido zen е страхотен цитрусов аромат, който ми е най-любим в слънчевите и топли есенни дни.

Общи условия

Активация на акаунт