Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 421
  • 353
  •   3
Отговори
# 345
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Papa Recipe Noble Rot Lifting Ampoule - Страхотна ампула, много ми хареса! Консистенцията е водниста като на млечен тонер, но в същото време продуктът е силно хидратиращ и много подхранващ. Без да е мазен изобщо, придава сочен вид на кожата, но не сякаш е мазна, а сякаш е озарена отвътре. Задължително ще поръчам отново. Имам и крема от тази серия, но той не е нищо особено.

Fraijour Alchemic Ginsenoside Contour Eye Serum - Добър състав на хартия, на практика се оказа едно голямо нищо. Не че очаквам чудеса, но с този серум или без него - все тая. Леко смъдеше на очите, предполагам от женшена. Не бих повторила.

L'Occitane Shea butter hand cream - Мъча една кутия със седем-осем такива кремчета подарък. Първите няколко, които ползвах, бяха със сходна лека консистенция и мислех, че всички ще са еднакви, но този се оказа доста по-плътен и приятен. Не бих казала, че имат някакво особено действие върху ръцете ми, нито че ароматите са нещо нечувано. Не бих купила.

APLB Collagen EGF Peptide Facial Toner - Купих за допълване на поръчка. Не ми хареса -  не хидратираше, от този вид, който попива изключително бързо и все едно нищо не си си сложил, а кожата стои опъната, така че го ползвах като първи тонер, за да го обутам. Не бих купила отново.

Rovectin Panthenol Body Cream - Чудесен крем - богат и подхранващ, без да е мазен в същото време. Със страхотен състав и много приятен като апликация - като пухкаво суфле. Като беше със старата опаковка се водеше за лице и тяло, така че се е случвало да си мажа и лицето с него по изключение - също ми хареса. Определено бих купила отново.

# 346
  • на последния етаж
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.

# 347
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.
Зашото е Диор. Плаща се не само крема но и бранда.

# 348
  • на последния етаж
Въпросът ми беше риторичен, но благодаря все пак. Joy

# 349
Не съм писала отдавна, само съм снимала та дойде време 😁

Душ геловете на Дав много ги харесвам като цяло, този е с плодов аромат. Гелът за бръснене на Балеа също ми е любим.

Фдт с вит. Ц на Мейбълин в началото много ми хареса, после ми идваше сякаш по-матов и  по-плътно покритие от колкото търся. Издръжлив е.
Loreal infalliable го имам наличен постоянно. Сатенен завършек по-скоро, много добре ми пасва, а и с други фдт като се смеси също много добре се получава.
Коректора infalliable не ми хареса особено. Не ми покриваше така както исках. Не е достатъчно плътен.
Catrice easy wash mascara много ми допадна. Супер лесно сваляне, много хубав естествен ефект, добра цена, не слепва.
Max factor masterpiece mascara в кафяво не знам такава ли си е или попаднах на стара, но беше супер изсъхнала и ронеща и хвърлих.
Lash idole lancome ми е много любима - естествен ефект, не слепва и не се размазва.
Nuxe very rose lip balm, много харесвсм reve de miel, но този ми е по-различен и всъщност по неефективен.
Catrice маска за устни от една лимитирана серия, ами нищо не прави 😁

Oud save the queen страхотен аромат, но за мен много прилича на Oud tobacco Montale който имам и се въздържах

Скраб за тяло cocosolis любими ❤ много мека кожа, единствен минус-банята е за основно миене 😹
Суфле за тяло с аромат на шоколад - страшно цапа и буквално мирише на течен шоколад, няма да го повторя
Душ олиото на Нивеа - много ми хареса. Нежно, с лек приятен аромат.

# 350
  • на последния етаж
- много харесвам този балсам и купувам, щом го видя на промоция. Почиства отлично грима. Ще купя отново.

# 351

Balea Hair Volumen
Този спрей отново поднових, много добре за тънка и слаба коса, бързо придава обем. Колежките ме питаха какво ползвам.

# 352
  • на последния етаж
- доволна съм, ползвах като основа за лака. Бих купила отново.

# 353

Aussie - miracle curls shampoo дрогериен шампоан, който изразходихме (по принцип го купих за круиз, понеже не харесвам техните шампоани) не винаги успявам да свърша шампоан, тъй като купувам много. Доволна съм бих му дала 7ца.
Nivea deodorant fresh comfort - няма талк, не оставя бяло по тялото и дрехите. Добре е, само не знам защо са толкова скъпи в щатите.
Garnier NUTRISSE ultra creme nourishing permanent color -  за тази боя ви писах, този път взех по тъмна, и ми хареса че не станах като гарван. Доволна, ще купя пак.

Bilka cleansing milk hydrating
това мляко си го купувам от България и всяко лято зареждам да си имам. Харесвам на Билка тоалетните млека, интимната грижа, и като цена качество са незаменими. Имам нова опаковка на млякото, ползвам за отстраняване на по силен грим и някои по устойчиви спирали.

Dolce - Blue Jasmine - лек ежедневен парфюм, който за Долче и Габана се оказа и траен.

Balea самобръсначка със резервни глави- тези не знам за какво съм ги купила, като си ползвам Жилет венус от както се помня. Може би съм награбила, както обикновено правя в ДМ когато съм без мъж или дете в мола. Луд с картечница е моята работа в ДМ и Лили.
Не е добра самобръсначката, при намокряне се разлигавя синия слой. Хвърлих я.

Общи условия

Активация на акаунт