Екскурзия в Амстердам

• 1 500
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
На мен ми срава лошо само като мина покрай някои хора. Ще видиш. Навсякъде са.
Единствения плюс на това е, че детето същи не може да ги понася:)
Тя знае, че съм пробвала навремето и не. е моето Живеем в центъра на Хага, на чудесна уличка с много ресторанти. До нас има тату студио. Имаме един вход с тях. Понякога е замайващо само да минеш от там 😊. На много места из центъра също. В Амстердам е ище повече. Но ще видите графити и табели , които казват, че пиенето на обществени места е забранено и продажбата на дрога също.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 18:26 от red soul

# 16
  • София
Не пуша. Пробвала съм кексчетата. Доспа ми се зверски. Толкова. 😃

# 17
  • Варна
Те кексчетата не са само едни. Има най-различни. Пакетинари, пресни, евтини, скъпи, с различно съдържание и сила.

# 18
  • София
Здравейте и от мен!
Как най-лесно и бюджетно се пътува до Амстердам? Нискобюджетните компании летят до Айндховен от София, а цените почти никога не са бюджетни, а напротив - приближават се до тези на България Еър. Има ли друг начин? Голяма мечта ми е Амстердам, та се чудя как да се добера дотам.

# 19
Преди имаше полети и на Тransavia, сега не съм проверявала...

# 20
Айндховен, после с влак, дебнене на ниски цени, резервиране отрано ...
То и хотелите не са евтини в Амстердам.
Може и до някое немско летище или Шарлероа, ама е малко вероятно да излезе изгодно...

# 21
  • София
До преди 2-3 години Айндховен беше много бюджетен вариант. Не знам какво се случи оттогава, но е почти невъзможно да хванеш евтин билет. Все пак с дебнене може да се получи.

Редактирам се, току що видях ниски цени на Уиз, просто трябва да е извън сезон, февруари-март, има по 20Е в посока. 😃

За нощувки преди години сме ползвали хостел в квартала на Червените фенери, който имаше опция за двойна стая със самостоятелна баня. После почти навсякъде пеша ходехме. Другият вариант е Ибис, но като цяло градът е скъп.

# 22
  • София
Настаняването е ясно, че не е евтино, но на мен ми прави впечатление вече няколко години, че не мога да намеря изгодни самолетни билети. Ако в едната посока са евтини, в другата са направо безбожни цени.
Трансавиа и сега летят до Амстердам, но цените са като БГ Еър.

# 23
Ваканциите на тамошните студенти рязко променят потока пътуващи и затова едната посока е с висока цена.. да не казвам предколедните и следновогодишните цени, както и тия през август какви нива стигат

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 12:12 от second

# 24
След Ковид цените се вдигнаха, да. Но ние така или инапе оътуваме, съобразено с ваканцията на детето, та все е скъпо. То зависи и колко се очаква да е билета, де. Пуснах да видя, в края на февруари на бг еър от София са около 135 евро.Не е кой знае колко за тях.

# 25
135 Евро в посока ли са на БГ ер?

# 26
Да, така ми излезе вчера.

# 27
  • Sofia
Някой тук пробвал ли е широкоразпространения в Амстердам basque burnt cheesecake? Simple Smile Можете ли да опишете вкуса му? Четох ревюта, ама нещо не мога да си обясня дали би ни допаднал, а трябва да купувам цяла торта... Simple Smile

www.madamecharlie.nl/products/basque-burnt-cheesecake-whole

# 28
  • Пловдив
Black Cat, върна ли се от Амстердам? Хапна ли чийзкейк? А весело кексче? Simple Smile

В петък отивам на гости на приятелка. И вече нямам търпение! Букнали сме Ван Гог, друго не сме планирали. Времето се разваля, но пък съм сигурна че ще си изкараме много добре.

# 29
От понеделник е 10 градуса. Щом не вали е чудно. Вече се усеща пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт