Екскурзия в Амстердам

• 2 038
  • 53
  •   2
Отговори
# 45
Предложих го защото са близо, а и в БГ няма такива плажове и за мен поне плажните места бяха впечатлителни - Схевенинген, Зандворт..(или както там се казва защото аз никога не нацелвам правилното произнасяне)
Иначе в Амстердам ще намерят изцяло с какво да уплътняг времето

# 46
Да не казвам, че брат ми преди гидини, когато ни дойде на госто в края на май, не ме взе сериозно като казах "дебели дрехи" 😃Тук бяхме с шалове и ръкавици, той пристигна с бермуди. На плажа бяха пяна и вятър😊
Казвам го, за да умате задължително яке и обувки за силен дъжд и вятър. Чадъри не са подходящи тук.

# 47
  • Варна
Последно преди 2 години ходих в Нидерландия и имах проблем с дебитна карта виза - никъде не работеше. Ни на машинките за билети, ни в магазини, ни в ресторанти... Само с мастъркард (на същата банка) успявах да плащам. Дали още е така?

# 48
Там са с Маестро. На по-туристическите места се плаща с всякакви, извън тях - твърде вероятно да не може.

# 49
  • Варна
Точно в туристическата част на Амстердам имах проблем. И на машинките за билети на летището.

# 50
  • На морето!
А с револют има ли проблеми?

# 51
При всички случаи си имайте кеш.
Революта също е виза/мастъркард в нашия случай, така че ситуацията е същата.

# 52
  • Варна
Тогава все още нямах револют. Имах кеш, но машините за билети работят само с карти и бях изпаднала в ситуация да помоля една девойка да ми закупи билет с нейната карта, като ѝ дам кеш.

# 53
Билети с кеш не могат да се купят. Преди година можеше, но вече не.

Общи условия

Активация на акаунт