На море в Обзор 2025 г.

• 11 580
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Хотела е на 10 мин от плажа. Стаите са удобни, храната е на средно ниво.Анимация има вечер и в хотела, и на плажа - забавно е !!
Като минус мога да кажа, че сме отдалечени от центъра , но има шатъл срещу 2 лв в определени часове.
Като цяло комплекса е на добро ниво, чисто и приятно навсякъде.

Благодаря . и само последно , водата в басейните как е , да не е и тя ледено студена.

# 136
Честно казано и в басейните е студено. Днес вятъра намаля значително и се надявам да се затопли.

# 137
Днес водата е супер. Само има вълни, но много се забавлявахме.

# 138
Да, днес вече водата е супер.

# 139
Здравейте, някой ходил ли е в Moreto Seaside  в Обзор? Виждам че се намира в района на базата на Булмаг, как е плажа и брегът там? Има ли го това"стъпало" във водата, както по нагоре към Обзор ?
А мнения за храната в хотела?

# 140
В момента сме в хотела.
Вчера пристигнахме.За първи път сме в Обзор,не мога да сравня с останалата плажна ивица.
За мен плажа е добре,не е стръмен на влизане.Имаше малко вълни следобед, но водата е топла,гората хвърля сянка и беше много приятно и спокойно.
Храната не е кой знае какво- но има достатъчно,не стават опашки.Готвено 2,3 вида и с месо и постни ястия,също толкова салати. Десерт - засега само курабийки някакви,но пък има плодове - праскови и диня.
Аз предполагах,че храната ще е компромисна от части,избрах хотела заради мястото и това,че има собствен плаж с чадъри и шезлонги.
Апартамента,в който сме също е страхотен - много просторен и чист,с голяма тераса.Гледката е уникална,морето е непрекъснато пред очите.Засега съм доволна.
Ако имаш други въпроси,насреща съм.

# 141
Здравейте и приятна почивка на всички! Nature Sunny
От 33 години почиваме в един къмпинг "Чайка" около Обзор и в този ред на мисли искам да Ви похваля плажа, който има възможност да го посети, много е спокоен и приятен през седмицата - намира се на около 4 км след Обзор.
Искам да питам дали някой знае можем ли някъде в Обзор да ползваме басейн срещу заплащане?  Малко да се разнообразим, а и децата искат.
Знам, че има аквапарк, но той не ни върши работа, не търсим пързалки.
Бях чула, че има в базата на Булмаг,но май вече не пускат външни лица.
Моля някой ако знае да сподели.

# 142
Да ме насочите към някой приятен открит бар с хубави коктейли и готина музика за вечер?

# 143
Влизам да дам цялостен отзив за Сънрайз Ол Суитс, тъй като почивката ни приключва.
Базата е добра, красиво , чисто. Перфектни басейни. Има и езеро с лилии.
Стаите са големи, удобни, може би леко амортизирани.
Аниматорите много се стараят.
Персонала е 90% от Киргизстан и си вършат работата перфектно.
Храната обаче е изключително посредствена. Почти всичко е полу фабрикат , няма разнообразие, не готвят вкусно. Ако не са дюнерите и пиците, понякога може и да умреш от глад. За пример ще дам една вечер с миди… хем солени, хем дават по 7-8 миди на човек само в пластмасова чиния.
Плажа също не ми хареса. На 10 мин от хотела, трета линия , наблъскани шезлонги…
Лошото е, че хотела е далеч от центъра и макар да има шатъл / срещу 2 лв/ нямаше как да прекарвам повечето от времето си извън хотела… Иначе бих го направила …
Като цяло престоя ми беше приятен, но не бих повторила нито в този хотел, нито в Обзор.
Повечето от дните водата беше студена, големи вълни, от вчера и червен флаг…

# 144
  • На плажа
Ако бяхте избрали нощувка в Обзор,може би щяхте да сте с друго мнение,издърпали сте късата клечка и сте уцелили студеното течение,което беше за два дни точно.Друго е спокойно да излезеш и да се разходиш из града.
Препоръчам хотел Хелиос Бей за олинклузив.
Мелани посетете плажен бар Оро или The Wave Beach Restaurant

# 145
Ако бяхте избрали нощувка в Обзор,може би щяхте да сте с друго мнение,издърпали сте късата клечка и сте уцелили студеното течение,което беше за два дни точно.Друго е спокойно да излезеш и да се разходиш из града.
Препоръчам хотел Хелиос Бей за олинклузив.
Мелани посетете плажен бар Оро или The Wave Beach Restaurant
Пробвах веднъж плаж в центъра и действително ми хареса повече.Седнахме и в няколко заведения / вкл и вечер/, по- добър вариант е. Но нямаше как да тичаме постоянно….

# 146
Здравейте! За първи път ще почиваме в Обзор в Сол Луна Бей Ризорт- резервирахме през Съни Турс. Някой има ли отзиви за там, някакви съвети?Гледах,че имат тематични ресторанти с предварителна резервация.

# 147
Здравейте! За първи път ще почиваме в Обзор в Сол Луна Бей Ризорт- резервирахме през Съни Турс. Някой има ли отзиви за там, някакви съвети?Гледах,че имат тематични ресторанти с предварителна резервация.
Ето ви отзив от 13.07.2025 г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1688817.msg49962511#msg49962511

# 148
  • Асеновград
Влизам да дам цялостен отзив за Сънрайз Ол Суитс, тъй като почивката ни приключва.
Базата е добра, красиво , чисто. Перфектни басейни. Има и езеро с лилии.
Стаите са големи, удобни, може би леко амортизирани.
Аниматорите много се стараят.
Персонала е 90% от Киргизстан и си вършат работата перфектно.
Храната обаче е изключително посредствена. Почти всичко е полу фабрикат , няма разнообразие, не готвят вкусно. Ако не са дюнерите и пиците, понякога може и да умреш от глад. За пример ще дам една вечер с миди… хем солени, хем дават по 7-8 миди на човек само в пластмасова чиния.
Плажа също не ми хареса. На 10 мин от хотела, трета линия , наблъскани шезлонги…
Лошото е, че хотела е далеч от центъра и макар да има шатъл / срещу 2 лв/ нямаше как да прекарвам повечето от времето си извън хотела… Иначе бих го направила …
Като цяло престоя ми беше приятен, но не бих повторила нито в този хотел, нито в Обзор.
Повечето от дните водата беше студена, големи вълни, от вчера и червен флаг…

Напълно покрива и моето мнение.
Само ще добавя , ,,Биич бара,,  на плажа , пълна пародия. Освен Наливна бира и наливно безалкохолно няма нищо друго включено  в пакета.
Скоро не бях ходила на толкова мръсен плаж , то имах чувството , че фасовете бяха повече от пясъка.

# 149
  • Свищов
Централен плаж преди 10-тина дни беше изключително чист, водата прозрачна...даже рачета ловяха ММ и малката. Имаше вълни и миналата неделя червен флаг, но това не ни попречи, даже беше по-забавно.

Общи условия

Активация на акаунт