Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 358
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
М да...написали от Лондон Stuck Out Tongue Winking Eye  кой знае и той от де е...

# 481
  • Другата България
Изключително симпатични хора, много емоционална среща, непринудена селска обстановка, домашна храна....и роми да са, на мен ми стана мило.
Мед ми капе на душата като слушам този северозападен говор....Heart
За съжаление смятам, че щом първо на него отидоха на гости, ще си тръгне скоро.

# 482
  • Буркина Фасо
Силве, това картинг пистата във Враца ли е?
не казаха ли в Бенковски ? - кв.Бенковски, София

# 483
Дано се задържи Радослав, защото е много добро момче. Отново мъжете са по-приятни от жените в сезона.
В сезонът на Цвети не отидоха ли първо при нея на гости от жените? А тя стоя до финала.

# 484
М да...написали от Лондон Stuck Out Tongue Winking Eye  кой знае и той от де е...
И на другия селчо писали Ибиса отдолу (даже той вика "ИбиЗа"), а кой знае и той откъде е Grinning

# 485
  • Телиш/Плевен
Много ми е симпатичен Радослав, много хубаво семейство има. Heart Eyes Много приятна за гледане среща.

За Елизабет някои писаха, че много им харесва, аз тогава още нямах големи впечатления, но от това, което видях сега, ме подразни много. Едуард също не ми е особено симпатичен...
Червеният отбор и тази година ще е кокошарник...

# 486
Супер меню направиха, огладнях! Много мило посрещане.

# 487
  • Другата България
Силве, това картинг пистата във Враца ли е?
не казаха ли в Бенковски ? - кв.Бенковски, София
А, ако са казали - моя грешка.
Не съм чула.
Много прилича.
Благодаря.

# 488
  • Телиш/Плевен
И на другия селчо писали Ибиса отдолу (даже той вика "ИбиЗа"), а кой знае и той откъде е Grinning
Янко е от София, а Железчев - от Сливен. Написано е в първия пост, на база визитките им.

# 489
Може би в предаването пишат градовете, в които работят. Макар, че ето на Радослав са написали Галиче. Сигурно, за да звучи по-интересно. Той каза, че работи в ресторант в София.

# 490
Тези врачански сарми с топено сирене така да ми се приядоха, издирвам рецепта в момента Grinning

# 491
  • София
И на мен много ми хареса семейството на Радослав. Мили и топли хора, не ми пречи, че са роми.
Ей ги жените уж са чисти българки, а се държат като циганки на пазара. Викане, крякане, истерии, всяка се кара с всички останали... Имам чувството, че червените ще са най-зле и ще правят най-големите циркове от всички сезони до момента.

# 492
Грозев ме издразни за пореден път. Защо трябва да натъжава момчето????

# 493
Майка ми е от Враца, а никога не сме яли такива сарми, когато сме били на гости на роднините ни. Много ми се иска и аз да ги опитам, ще потърся рецепта.

# 494
  • Телиш/Плевен
Тези врачански сарми с топено сирене така да ми се приядоха, издирвам рецепта в момента Grinning
И аз за това ровя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт