Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 362
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Грозев автоматично ми стана анти с този въпрос, а и след като каза кои от жените са му “дъщери“ - ЕлизабетА и Мартина /девойката с Наполеон/.

# 496
Той толкова е от София, колкото Станислав (дето спечели) е от Перник.  Диалектът ги издава.

# 497
Грозев от онзи ден ми е неприятен. Взел се е за новият шеф Ангелов, защото са набори и е работил години наред в Германия. След излагацията на Марина, реших да я подпита в къщата, дали наистина ни знае кой е Наполеон. Намекна й и за други имена, за да натърти, че тя няма елементарни познания. Сега пък му била дъщеря...
Този въпрос към Радо беше много неуместен. Видимо беше, че майката не е там, защото е починала. Нужно ли беше да натъжава цялото семейство с този въпрос?

# 498
  • Телиш/Плевен
Той толкова е от София, колкото Станислав (дето спечели) е от Перник.  Диалектът ги издава.
Добре, де, моя грешка, трябваше да го напиша така: във визитката си казва, че е от София. Joy

# 499
Лидия също ли е била в МШ?

# 500
  • София
Шкембе и чесън за амюз буш?? 

Лидия също ли е била в МШ?
Да, беше

# 501
Лидия е Бетя Бу от Червените. Тази вечер води Сините...

# 502
  • София
Оу, тази Елизабет е тооолкова неприятна, и като маниери, и като изказ. Пълен отврат.

# 503
Ако намерите рецептата за сърмите, моля да я споделите.

# 504
Обичам Италия,обичам Тоскана ,как да не заобичам Патрицио. Изглежда толкова мил и добродушен.
 Радо е голяма душичка със сърдечно семейство.
 Още ли мислите ,че Елизабет е страхотна ?!
 Грозев май е застинал в комунизма.Адски ми е неприятен.

# 505
Лидия-другарката. Точно като учителка е.

# 506
Това за Грозев е много точно. Лъха ми на онези морални господа на средна възраст от соца.

# 507
Тези сарми може да са си чисто ромска разновидност Grinning
И при тях си има популярни, традиционни вкусове предавани между тях си

# 508
  • София
Аз не мога да повярвам тази Елизабет на какво отгоре има самочувствие? Биеше се в гърдите, че щяла да вземе предимство, ама все нещо друго ѝ пречи, държи сметка на другите, взима решения еднолично... вИьечи шъ съ иьдоса... Нелицеприятна мьекаща и арогантна женичка.

Радослав ми се струва много добродушен.

# 509
  • София
Надя не блести с много акъл и не е отборен играч.. Може да й трябва повече време за сработване, но досега нищо интересно. Може да е добър готвач, но е лош организатор.

Общи условия

Активация на акаунт