Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 266
  • 757
  •   2
Отговори
# 615
Асен, синът на Клавдия, стигна до черна куртка и отпадна, оставайки на 5-то място.

# 616
  • Другата България
Сещам се за Клаудия, майката на Васил от сезона, който Станислав спечели. Към нея имаше едно такова уважение от шеф Ангелов като към по-възрастна. Май добута до черна куртка и след това я изгони с много сълзи и почести.
На мен обаче Клаудия ми беше много, много симпатична. Лидия за момента ме губи с поведението си.
Това ме подведе, помня, че един от тях стигна до черна куртка, то бил Асен /не Васил/.
Значи Клавдия е напуснала преди него, а и тя не беше около 50, а 60+ мисля.
Както и да е, продължавам да смятам, че ако си интересен за шоуто, имаш шанс да се задържиш повече.
Асен, синът на Клавдия, стигна до черна куртка и отпадна, оставайки на 5-то място.
Благодаря.

Едит - погледнах в уики, 13та е напуснала Клавдия.
Точно по средата на формата.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 16:10 от Merri_An

# 617
За стария ерген ли става въпрос?

# 618
За него. Участваше и в Черешката и се накъркваше без пропуск, а в една от вечерите отприщи женомразството си и се стигна до скандал с една от участничките, която го нарече пияница.

# 619
Моя грешка, не беше Васил синът на Клавдия, а Асен. Да, той стигна по-напред от нея и никак не ми беше симпатичен. Клавдия обаче беше симпатична.
В случая не знам колко Лидия ще се задържи. Сравнението на шеф Ангелов с майка му беше смешно. Шефът и Лидия са почни набори, просто тя изглежда много по-възрастна.

# 620
  • София-Младост
Голяма кокошкарник е и при червените ипри звездите...
Бях в Трявна, когато снимаха епизода, който ще дават довечера...но не съм ги гледала на място.
Доста разнородни характери са се събрали. Жените сякаш са ги тествали колко им трябва, за да създадат скандал и щом могат да запалят от четвърт, айде влизай във формата.

# 621
Днес ще ги пропусна от 9, за да гледам сериала по БНТ "Всичко за сина ми". Ще догледам утре в нова плей. В интрото се заформя скандал при мъжете с главно действащо лице Лидия.

# 622
За него. Участваше и в Черешката и се накъркваше без пропуск, а в една от вечерите отприщи женомразството си и се стигна до скандал с една от участничките, която го нарече пияница.
Да,да гледах го напи се и се изказа много грозно за семейното положение се присмя....като толкова разбира да си седи сам с майка си...тази не е достойна,онази не е достойна,голямо избиране накрая сам...д..рт алкохолик

# 623
Не съм гледала епизодите на Черешката с участниците от ХК, но Асен и по време на предаването имаше такива просташки прояви, след като си пийне.

# 624
Имам чувството че тази година са по-злобни някак си...тая Елизабет,Едуард май беше

# 625
Едуард ми е антипатичен още от визитката си.
Уж голямата работа, ама май е повече на приказки и агресия.
Имам чувството че тази година са по-злобни някак си...тая Елизабет,Едуард май беше

# 626
Споделям мнението
Ами тази Елизабет ще е нсй-дразнещия женски образ

# 627
Странно е да гледам Хелса в неделя, но ще го приема щом се налага. Laughing

# 628
Марина ако знаеше кой е Пенчо Славейков откровено щеше да ме изненада. Тя добре каза, че е дошла за готвенето, но съм сигурна, че и там няма никакви познания.

# 629
  • Телиш/Плевен
Братовчеди... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт