Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А тази жена какво е постигнала толкова, че така я величаят? Аз знам 1 нейна песен, при това досадна, и до там. Сакън да не ѝ кажат нещо на въпреки. И не, не се обръщат на "Вие" заради възрастта. Какво я канят навсякъде, след като тя не се развива в нищо?

# 571
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Напрегнах се последния епизод. Как може жени над 15 години и то с големи претенции да са такива неконтролируеми истерички и нервачки. Тези нямат ли мъже, деца, близки хора около тях. На такова примитивно кроманьонско ниво ли си общуват? Ангелов като го видя, че преиграва и се вживява на големия страшен шеВ /нарочно с голямо В, а не ф/ и ми призлява. Първо е недопустимо да унижаваш и потъпкваш така човешкото достойнство независимо какво шоу се води,  че е, второ при толкова бедни и гладни хора и галопиращи цени на продуктите ти да ги хвърляш като бясна истеричка от сезон 7 на Хелса е жалко и малоумно.

# 572
Вчера шеф Ангелов направи голям панаир за някакви гъби, които един от Сините изхвърли. Развика му се как може да ги изхвърли. Не мога да схвана логиката. Когато шефът излива сосове и храна върху участниците е окей, но ако той им каже, че нещо не става, не дава да го изхвърлят?!

# 573
Вчера шеф Ангелов направи голям панаир за някакви гъби, които един от Сините изхвърли. Развика му се как може да ги изхвърли. Не мога да схвана логиката. Когато шефът излива сосове и храна върху участниците е окей, но ако той им каже, че нещо не става, не дава да го изхвърлят?!

Защото това е НЕГОВАТА кухня и участниците нямат право да хвърлят храна. Снощи му го натърти. 😃
Спомням си преди години изрита един Мартин, защото изхвърли загорял тиган.

# 574
  • София
С една дума само той може да хвърля и излива храна и сосове. Демокрация. 😀😛

Аз съм един от тези, които харесаха от визитките варненската автомонтьорка и дрифтерка, ама още след епизод 2 писах, че е потенциалния топ скандалджия на сезона. А след снощния епизод вече ми е под чертата. Не обичам жени, които непрекъснато крещят и истерясват. Обичам спокойствието.

Наистина не мога да проумея как е възможно да се познават от буквално два дена и да виждаме чак такива скандали и дори клетви? И това го има само в продукциите на Тупарев. Запазената им марка така да се каже. 100% много от нещата са режисирани и преекспонирани за сеира а.к.а. рейтинга.

Лидия далеч ще стигне, изобщо не съм съгласен, че скоро ще си тръгне. Шеф Ангелов вижда майка си в нея (дори и да е само заради имената, но я прегърна свойски в началото и в очите му личи, че я харесва), така че само това трябва да ви говори нещо. И изобщо не е случайно, че я прати в мъжкия отбор.

Разочарован съм и от Петя. От Надя също. И двете не знаят къде се намират, но явно шеф Ангелов вижда някакъв потенциал в тях и им дава още един шанс. Не знам. Но реално и двете си бяха за гонене снощи.

Радослав отново много ми хареса. Братята му, атмосаферата, всичко. Стискам палци на това момче. А и аз обичам най-вече предимно такава храна в каквато той е майстор.
Да има яко месо, скари, салати, бобец. Отделно си обичам мусака, баница, гювеч, шкембе и т.н. Тъп балканец, какво да ви кажа.
Съжалявам ама тези префънцунени и модерни неща изглеждат много красиво ама не могат да ме нахранят. Пробвал съм какво ли не, обикалял съм доста и във всякакви ресторанти съм бил. Общо взето хапнеш нещо, глътнеш - нищо. И не стига, че си тръгвам гладен ами и с яко оредял джоб. 😀😉

# 575
  • Другата България
Скрит текст:

Аз съм един от тези, които харесаха от визитките варненската автомонтьорка и дрифтерка, ама още след епизод 2 писах, че е потенциалния топ скандалджия на сезона. А след снощния епизод вече ми е под чертата. Не обичам жени, които непрекъснато крещят и истерясват. Обичам спокойствието.

Наистина не мога да проумея как е възможно да се познават от буквално два дена и да виждаме чак такива скандали и дори клетви? И това го има само в продукциите на Тупарев. Запазената им марка така да се каже. 100% много от нещата са режисирани и преекспонирани за сеира а.к.а. рейтинга.
Лидия далеч ще стигне, изобщо не съм съгласен, че скоро ще си тръгне. Шеф Ангелов вижда майка си в нея (дори и да е само заради имената, но я прегърна свойски в началото и в очите му личи, че я харесва), така че само това трябва да ви говори нещо. И изобщо не е случайно, че я прати в мъжкия отбор.

Скрит текст:
Разочарован съм и от Петя. От Надя също. И двете не знаят къде се намират, но явно шеф Ангелов вижда някакъв потенциал в тях и им дава още един шанс. Не знам. Но реално и двете си бяха за гонене снощи.

Радослав отново много ми хареса. Братята му, атмосаферата, всичко. Стискам палци на това момче. А и аз обичам най-вече предимно такава храна в каквато той е майстор.
Да има яко месо, скари, салати, бобец. Отделно си обичам мусака, баница, гювеч, шкембе и т.н. Тъп балканец, какво да ви кажа.
Съжалявам ама тези префънцунени и модерни неща изглеждат много красиво ама не могат да ме нахранят. Пробвал съм какво ли не, обикалял съм доста и във всякакви ресторанти съм бил. Общо взето хапнеш нещо, глътнеш - нищо. И не стига, че си тръгвам гладен ами и с яко оредял джоб. 😀😉
Може да вижда майка си, но Лидия е скучна.
За формата имам предвид, иначе може да е прекрасен човек.
Именно това ми говори, че няма да се задържи дълго.
Според мен я премести за да има някакво равенство в числеността, ето снощи не изгони никого от червените.
Върни се назад в сезоните и виж колко по-възрастни участници са останали до втория етап на формата.
Може и да греша де, но така смятам.
Скрит текст:

Наистина не мога да проумея как е възможно да се познават от буквално два дена и да виждаме чак такива скандали и дори клетви?
И това го има само в продукциите на Тупарев. Запазената им марка така да се каже. 100% много от нещата са режисирани и преекспонирани за сеира а.к.а. рейтинга.

Скрит текст:

Именно. Това казвам и аз, тук включвам и ексцесиите с храната, и то без да се налага да се обяснявам. Blush
Сеира продава, и вдига рейтинга. Колкото повече - толкова повече. А хейта генерира повече мнения, и също е рейтинг. Blush

# 576
Сещам се за Клаудия, майката на Васил от сезона, който Станислав спечели. Към нея имаше едно такова уважение от шеф Ангелов като към по-възрастна. Май добута до черна куртка и след това я изгони с много сълзи и почести.
На мен обаче Клаудия ми беше много, много симпатична. Лидия за момента ме губи с поведението си.

# 577
Има време участници да се разгърнат и да покажат потенциал и умения. Според мен, както винаги, ще оставят най-колоритните до края, дори да не се справят добре.
Сещам се за Клаудия, майката на Васил от сезона, който Станислав спечели. Към нея имаше едно такова уважение от шеф Ангелов като към по-възрастна. Май добута до черна куртка и след това я изгони с много сълзи и почести.
На мен обаче Клаудия ми беше много, много симпатична. Лидия за момента ме губи с поведението си.

# 578
Здравейте и от мен. Просто съм потресена от нивото на женската истерия тази година. И то съвсем в началото, когато и имената още не си знаят. Тази Елизабет (язък за красивото име) не ми хареса още от началото - типичното "були" в училище - груба, безочлива, със самочувствие без покритие. Като типично були, ще заформи клика като лошите момичета в училище (подозирам Тоби и Марина и може би Ивелина) и те ще колят и бесят. За диальектичи изобщо и да не почвам - без субтитри е трудно гледаемо.
А Петя Бу да не ти е в къщата. Подозирам, че Мегз ще стане любимката на България, като набързо я свали на земята, че каквато и "звезда" да е, това е готварско предаване и никой не й е длъжен да й асистира. Мисля, че за нещо подобно ще е разправията им в следващия епизод. Мегз може да е всякаква, но има силно изразено чувство за справедливост и няма да остави Петя да си разиграва коня.

# 579
Участниците са ясни, влезли са за награда. Ама този сезон ми се плаче за отбора на звездните, миличките ще страдат доста, но не от шеф😁

# 580
Само три дни в седмицата ли ще има епизоди?

# 581
Да, от понеделник до сряда вкл.
Само три дни в седмицата ли ще има епизоди?

# 582
Тоника много ми прилича на сръбската певица Мария, която изпя "Молитва" на Евровизия. Много любима песен.

А по темата с участниците и любимците за пореден път жените само врякат и крякат. Няма почти никоя симпатична, камо ли фаворитка. Особено Тоби, Лидия, Елизабет.

# 583
  • Другата България
Тоника много ми прилича на сръбската певица Мария, която изпя "Молитва" на Евровизия. Много любима песен.

Скрит текст:
А по темата с участниците и любимците за пореден път жените само врякат и крякат. Няма почти никоя симпатична, камо ли фаворитка. Особено Тоби, Лидия, Елизабет.
Мария Шерифович.
Наистина прилича.
И моя любима. Страхотна! Heart

# 584
  • София
В неделя ще има извънреден епизод, в което ще излъчват посещението в Трявна. Вероятно това се прави защото и Ергенът ще има извънреден епизод.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 23:40 от дядо хаджия

Общи условия

Активация на акаунт