Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 275
  • 757
  •   1
Отговори
# 555

Синхроните след епизод 3.

# 556
  • София
За Петя от червения отбор - само на мен ли ми се стори, че в един момент на резервацията стоеше без работа и попита Надя аз какво да правя и оная въбоще не я отрази. Даже не съм сигурен дали два пъти не я пита.

# 557
  • Другата България
Blush Както и казах - Марина и Ивелина с най-малко синхрони до момента.
То те са незабележими.
Явно една от двете ще ни напусне скоро.
За сметка на Елизабет, която е в челото на класацията, то като че ли цял епизод беше Елизабет, Елизабет, и пак Елизабет....
Същото се отнася за този младеж Шкодров.
Незабележим беше, добре, че му е специфична фамилията, че иначе няма запомняне.

# 558
Марина осъзнава говорния си дефект и затова е тиха, не вярвам да е новата Цвети и не вярвам, че ще участва в скандали. Според мен не е за подигравка това, най-вероятно причината е медицинска. Иначе външно е много симпатично момиче.

# 559
  • София
Ужасно досадна е Елизабет. И аз съм от Варна, но диалекта ѝ е много странен.

# 560
Знаех си, че първото ми впечатление ще е грешно /за някои/.
Първа грешка - Елизабет.
Мега гига досадно същество. Груба и невъзпитана.
Имам чувството, че 39 минути вече само нея слушам.

Силве, това картинг пистата във Враца ли е?

Още не съм гледала епизода, но малко мернах на рекламите и не ми приличаше.  После ще ти кажа

# 561
  • София
Марина осъзнава говорния си дефект и затова е тиха, не вярвам да е новата Цвети и не вярвам, че ще участва в скандали. Според мен не е за подигравка това, най-вероятно причината е медицинска. Иначе външно е много симпатично момиче.
И аз още първия епизод след визитката писах тук, че според мен тя има някакъв здравословен проблем или последствие от нещо и затова така говори.

Да ви прави впечатление, че ги пускат на епизоди. Един епизод (или една седмица) ни занимават само с определени персонажи, после ги слагат като бек вокалисти на заден план и вадят други и така. И после, за енти пореден сезон женския отбор го правят на ято нервни токачки.

Между другото снощи не можах да схвана за чий Лидия я пратиха в синия отбор, тя снощи освен да яде през цялото време не направи нищо, момчетата щяха да си изкарат резервацията и без нея. Даже играеше толкова неестествено и режисирано, че чак биеше на очи.

# 562
  • Бургас
Аз лично не бих критикувала говорния ѝ дефект. Съгласна съм, че ако има някакъв проблем не е ОК да се подиграваме с него, но не мога да отмина с лека ръка липсата на елементарна култура. И поради тази причина, а не заради начина на изговаряне на думите, предпочитам да мълчи. Така хем не се излага, хем щади и нас. Както е казал Линкълн: "По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупак, отколкото да говориш и да премахнеш всякакво съмнение."

# 563
Цитат на: [b
Astrella [/b]link=topic=1732521.msg49303997#msg49303997 date=1739387925]
Ако намерите рецептата за сАърмите, моля да я споделите.

https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … D1%80%D0%BC%D0%B8

# 564
Хаха, този лаф на Линкълн ме кефи. Точно такаааас

# 565
  • София
...
Аз лично не бих критикувала говорния ѝ дефект. Съгласна съм, че ако има някакъв проблем не е ОК да се подиграваме с него, но не мога да отмина с лека ръка липсата на елементарна култура. И поради тази причина, а не заради начина на изговаряне на думите, предпочитам да мълчи. Така хем не се излага, хем щади и нас. Както е казал Линкълн: "По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупак, отколкото да говориш и да премахнеш всякакво съмнение."
Когато играеш по сценарий не може да мълчиш, казваш си думичките и въпроса се приключва. Марина едва ли е пък чак толкова проста, че да не знае кой е Наполеон. Да ви направи впечатление например, че при представянето на ястията повечето от участиниците се явиха по двойки тематично? Марина се яви с уелингтън заедно друг участник също с уелингтън. Да не говоря, че имаше и други такива случаи.

# 566
  • София
За Баба Бу На Всички Времена - Лили Роза го е казала достоверно. Такава си е. Че и по-лоши неща от случили се нейни колеги по гримьорни от близкото минало знам. Гласище е, но глас и характер са отделни неща.
Авторка в Уебкафето, която изрично уточнява, че харесва шеф Ангелов, с първа рецензия, която е озаглавила:
Hell's Kitchen - риалити, пълно с измамници
Понеже се видя, че онези, които се хвалят, че са готвили и за най-претенциозните небца на света, не могат да сглобят една обикновена салата с чобански нарязан зарзават и малко нахвърлян отгоре бекон.
Значи затова предаването се казва "Кухнята на ада" - защото в него всички са адски лъжци и ще се пържат в мъки заради измамите си.

/.../
Гръмките визитки се оказват не само неверни, а и напълно излишни.
По-приятно ще е продуцентите да са честни и да кажат - събрахме ей тия скици с ужасяващ диалект, защото са страшно забавни в неможенето си.
Хем е вярно, хем по-лесно ще се преглъща, че даже и шопската салата им се струва сложна като рецепта. А ако прибавят и субтитри, за да се разбира какво каканижат участниците, предаването почти става гледаемо. Почти!

# 567
Това за субтитрите е много вярно. Но никога не съм се дразнел на чужденци. В крайна сметка български не е техен матерен език и не са длъжни да говорят правилно. Даже се радвам, че някой чужденец изобщо се е захванал да учи този адски труден български език.
Италианец да го караш да каже дума от 4 букви ("Хълк", дето даже не е и българска) като 3 от буквите ги няма в италианския език, няма нито "х", нито "ъ", нито българско твърдо "л". Имат меко ль и к накрая... И затова ... "ульк".
Но българи да говорят като неандерталци...  например онзи от Провадия, е извинявам се, ама.. това е мърлящина както от него, така и от страна на родителите му, че не са се постарали да го научат да говори правилно, не са държали на езика, не са го карали да слуша филми с дублаж или още в детските години като каже "ни мъ карайчи" да го поправят, че е "не ме карайте".. Явно защото и те си говорят така и не им пука каква отврат излиза от устата им. Но излезеш ли пред публика, в случая пред телевизионната публика, всичко лъсва.

# 568
  • Другата България
Емо, ти от формат на Тупарев друго очакваш ли?
Риторичен ми е въпроса, разбира се.
Естествено, че ще търси “скици“, не само с ужасяващ диалект, но и с всякакви други “недостатъци“, които ще може да използва, за да има ШООЛ, сеири, обсъждания и съответно - гледаемост. Където и да отворя в нета, ако не за днешния бойкот, което е като водещо в мемета, колажи и всякакви гръмки заглавия, се говори и пише за Петя Боюклиева, Джулката Гани и останалите персонажи /събрани от кол и вЪже/. То е ясно, че всичко е за сеир, и на участниците би следвало да е ясно, на зрителите също.
Затова винаги съм писала, че Виктор Ангелов е като тях - участник, той си взима хонорара, играе си ролята /тази година обаче поне ми се струва, че повече ще гони образа на Рамзи/, и си заминава. Не знам дали заради него и слабостта му към нашия край има толкова участници от СеверозападА, но с Патрицио са в “десятката“. Не само заради Цвети, той си е колоритен, а с говора му тепърва очаквам да има “изцепки“. Затова и смятам, че ще стои до ....колкото повече, толкова повече. Дори в спойлерната тема, още когато излезе инфото, че ще е участник предположих, че защо не и да предложи брак на Цвети, или нещо подобно. Blush
Всичко е за рейтинг, и с това “само един шеф не стига“ дано не копират Ергенът и двамата ергени тази година.
Да се появи още един шеф или победителите да са двама.

# 569
  • София
Според вас дали Петя Бу е толкова изчаткала в реалния живот или това е 100% само сценично поведение, което не би имала ако е вкъщи с внучето и мъжа си?
Не е сценично поведение за жалост.
Във Вип Брадър разгърна потенциала си дотам, че беше плеснала мъжа си през устата, докато горкичкият я фризираше. Той специално ходеше да й прави нещо по нелепата прическа.
Тази персона се изявява като звезда от световна величина. Винаги е "Аз, аз, аз". Всичко и всеки трябва да се въртят около нея и да задоволяват и най-малките й капризи. Обсебваща и изискваща, с его, стигащо неподозирани висоти. Адски дразнеща и неприятна женица, взела се за мега популярна примадона с една-единствена известна песньовка отпреди 40-50 години - баба й, дето е жена на всички времена.

Елизабет е другата отвратителна жена във формата. Анти жена всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт