Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 340
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някои неща са доста нагласени.... Някакси не мога да повярвам, че Тоника е направила прегорял и черен като подметка дроб и го е плейтнала съвсем спокойно. Правят изкуствени драми, да има сеир...

# 541
  • София
Олеле, не се издържат тия крясъци. И Петя и Надя да се махат. Петя започва да ми става все по-противна. Самочувствие и арогантност, а не виждам покритие.

# 542
Някои неща са доста нагласени.... Някакси не мога да повярвам, че Тоника е направила прегорял и черен като подметка дроб и го е плейтнала съвсем спокойно. Правят изкуствени драми, да има сеир...

То всеки сезон така се говори, ама едно е да си работиш сам или с 1-2 човека тихичко в ресторанта, друго е тука като ти светнат лампите и всеки почне да вика и обикаля и се изискват 10 неща наведнъж. Подценява се напрежението в една такава обстановка и ако не си свикнал да работиш така рязко може да се паникьосаш дори и да имаш опит.

# 543
Е не е честно.  Надя спаси кожата

# 544
Никой не изгони, разочаровах се. В спойлер темата днес хвърлих едно око и видях, че Лидия е синя. Обаче не очаквах, че ще стане още днес.

# 545
Ахахах Мегз ще набие Петя Бу Joy

# 546
  • София
Не знам, обаче и в този, и в миналия сезон, жените са крайно истерични. И това са майки, които уж (ще) възпитават деца... То не може един нормален разговор да се проведе, всяка си мери възможностите, пък стават и каканижат на главата на другата, подбутват се...

# 547
  • Другата България
Пффф, Петя остана.
Жалко.

В предишните сезони сякаш не се мятаха толкова чини с храна....шефа де, не изхвърляше толкова.
И това с Патрицио и соса на главата му.....

# 548
Ахахах Мегз ще набие Петя Бу Joy

Дано! Тази Петя е звезда, но е много противен човек…

# 549
Според вас дали Петя Бу е толкова изчаткала в реалния живот или това е 100% само сценично поведение, което не би имала ако е вкъщи с внучето и мъжа си?

# 550
Петя Буюклиева ще изнася рецитал в понеделник. Ще пее "Никола" Joy

# 551
  • Другата България
Подозирам, че ще го пропусна. Blush

# 552
Дооообре, че свършиха с крякането, че съседите ще решат, че се дърляме у нас Simple Smile
Лидия извади късмет с мъжете,  добре си похапна Simple Smile
Как може да си учител по български, когато не можеш да го говориш?
Като поведение ми прилича на Кобилкина.

# 553
  • Другата България
Същото мисля.
Трябваше да има някакъв съспенс около нея, но наистина мисля, че ще остане повече време, и дано.
От друга страна Тоби беше една от почти неизлъчваните момичета тази вечер, а Марина изобщо беше ли там?
Ивелина също.....едни хора стоят в миманса, докато на едни други се акцентира два часа, и се опитват да ни убедят, че от тях нищо не става. Което пък автоматично означава /за мен/, че от жените някоя от тези, “кротките“, ще си ходи скоро. Blush
Лидия също, абсолютно безразлична ми е, но когато и да си тръгне, все ще е късно. Тя основно се храни в този формат, видя се, че не може да води кухнята изобщо, не може да презентира.....и на нея не ѝ предвиждам дълъг “живот“ във формата.
Като цяло сигурно ще има някой добър участник от новите попълнения, и ако жена ще печели, то значи, че ще  е жена.

# 554
Петя Бу е толкова неприятна в живота колкото и на екран. Съчувствам понякога на мъжът й,който често се срамува от нея,но...той си я е избрал.Гледам,че ако някой може да я накара да млъкне ,това ще е Мегс. За съжаление за сметка на възпаление на ушите на присъстващите😂

Общи условия

Активация на акаунт