Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 351
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Грозев се чувства “Оникално“.
Номинирани Петя и Тоника - това са моите прогнози.
Blush

# 526
Петя или Надя май ще изхвърчат.

# 527
Ох, как крещят! Не се търпи! Confounded

# 528
...Циганката (не с лоши чувства към етноса, още не съм ѝ запомнила името) много ми харесва, но с тези ръкавици, с това пипане на устата... после готвене... отвратих се. Вярно, че беше притеснена, ама все пак...
В Звездния жените са: Петя Боюклиева, Мегз, Джулката (Джулияна Гани), Черната Златка и Светланка Гущерова... Та коя е Циганката? ThinkingThinkingThinking

Егати кокошкарника! Кудкудякат, та се не траят! Но таз Петя се очертава като уникално тъпо селско парче...

П.П. Нищо лично към хората от село, не говоря за местожителство, а за селяндурщината в характера Hands V

# 529
Петя както си отваря устата много ме съмнява навремето да е била близо до Националния отбор по худ. гимнастика. Там ай си гъкнал за нещо ай си си тръгнал с 200-та пред погледа на Илияна Раева и треньорките.

# 530
  • София
...Циганката (не с лоши чувства към етноса, още не съм ѝ запомнила името) много ми харесва, но с тези ръкавици, с това пипане на устата... после готвене... отвратих се. Вярно, че беше притеснена, ама все пак...
В Звездния жените са: Петя Боюклиева, Мегз, Джулката (Джулияна Гани), Черната Златка и Светланка Гущерова... Та коя е Циганката? ThinkingThinkingThinking
Не е от звездния отбор.

# 531
Петя както си отваря устата много ме съмнява навремето да е била близо до Националния отбор по худ. гимнастика. Там ай си гъкнал за нещо ай си си тръгнал с 200-та пред погледа на Илияна Раева и треньорките.
Там има втори, трети и... хиляда сто и десети резерви Simple Smile

# 532
  • Телиш/Плевен
DanyV, за Яница става дума.

# 533
Яница, сестрата на Грозденка (Merry_An беше публикувала и техни общи снимки), и още двама роми: Янко и Радостин. Но нито един не е в звездния отбор.
Миналата година май имаше две сиганки в звездния: Роксана и Радка Булман.

# 534
  • София
Тооолкова грозно!Викове, крясъци!Обаче в случая съм на страната на Петя - Надя не можа да си организира кухнята, ръководител - зеро!Да си поеме тя отговорността!А тези верно като стадо, едната залае и другите по нея...
Надя да си ходи!

# 535
Аха, мерси за пояснението!
Не съм им гледала визитките, та се заблудих, че miamim говори за някой от Звездния отбор, коментирайки други участници от него. Hands V

# 536
  • Другата България
Ясно е /поне за мен/, че Тоника ще остане, дори предвиждам да стигне много напред.
С оглед това, че снощи Петя е спечелила резервация /не съм гледала/ мисля, че тя ще си ходи днес.

# 537
Грозев ме издразни за пореден път. Защо трябва да натъжава момчето????
Е не се ли сещате ,че е по сценарий. Момчето стана и си изрецитира репликата , за да се постигне момента на трогателност. И в предните сезони винаги дават някакъв тъжен , тежък момент от биографията на участника.
Не ми е приятен Грозев , но естествено че ще попита Марина за изцепката с Наполеон . То не само поражда недоумение , но заслужава порицание и критика от всички , защото това е отвъд определението за  невежество и тъпота.

# 538
Надуха ми главата.

# 539
За мен редно е да си тръгне Надя. Тя и вчера не беше съвсем в час какво се случва, а днес стана ясно, че тя дори не знае коя станция какво приготвя. С воденето на кухнята изобщо не се справи. Петя вчера след 2 глътки вино поне закрепи и издадоха първата резервация, което шеф Ангелов каза, че не се е случвало за 6 сезона досега.

Общи условия

Активация на акаунт