Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 356
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Радо и семейство създадоха много добро настроение - истински и топли хора, няма значение какви са.
Този Грозев какво се прави на интересен, егати тъпия чук. Такива не знам къде ми бъркат, толкова елементарни, но нагли хорица.

# 511
Шоуто на Елизабет Smiley Все едно тя е разкавач на сезона, на всеки 20 секунди обяснява какво се случва.

Жените изкарват седмица едно, след 3 дена вече не се понасят. Laughing А леля Лидия първо на картинга, а сега и като стара даскалица от едно време ми пълни душата от смях.

А Радо и като цяло гостуването в Галиче беше много мило. Личи си, че са скромни хорица, дано се задържи до края момчето.

# 512
Надя за 3 дни не научи ли кой как се казва. Петя й каза 5 пъти, че не се казва Яница, но тя усилено продължава да я нарича така.

# 513
Потърсих и аз сарми. Намерих такива, но със свинско месо и се наричат"Харманлийски"
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … D1%80%D0%BC%D0%B8
Може в тяхното семейство да предпочитат телешко.

# 514
# 515
  • София
Надявам се Радо да се вземе в ръце, млад е, да поотслабне, както и да му се отворят повече възможности, особено след предаването. Виждам го като положителен герой, усмихнат, макар и с някаква тъга в него.

И разбира се, мъжкият отбор ми харесва в пъти повече от кокошките, които са събрали. Категорично жена няма да е победител - коя от коя по-голяма кокошка, избиващи комплекси.

# 516
  • Другата България
Момичето от Козлодуй остана май единствения женски представител, на когото симпатизирам.
И Яница от Лом, засега не се е проявила, ако не засвири на струната на дискриминацията като сестра си при конкурентите, ще си викам и за нея.

Чакам новите попълнения.

# 517
Рецепа за сармите -докато се карат жените Simple Smile
парче свинско месо, мариновано със сол, черен и червен пипер,
сармата се свива с парчето месо, парче топено пушено сирене, гъби,
приготвя се и сос, ама  за него нищо не казаха.

# 518
  • София
Абе тая Лидия постоянно дъвче нещо. Тая не спря да яде.

# 519
Елизабет шампион але але, ще отстрелва мишени седмица след седмица. Накрая искам боксов дуел срещу Златка.

# 520
Горкият Патрицио, какво да прави като в италианския няма нито Х, нито Ъ и той не може да ги произнесе. "Хълк", хахаха.
Това със соса на главата да го коментирам ли изобщо? Нямам думи.

# 521
Пфффф, нужно ли беше Ангелов да залива така Патрицио?!!! Пълна идиотщина!

# 522
  • Другата България
Номинирани Петя и Тоника - това са моите прогнози.

# 523
  • София
Марина, според мен (и почти на 100% съм сигурна), си е правила зъбите и затова така не може да говори и фъфли. Както Полина в Черешката. Не е за подигравка и продължавам да мисля, че не е новата Симона, Цвети или Гичка.
Гледах днес епизода от вчера със златните. Посмях се с визитките, посмях се и при готвенето. Мегз ме изненада приятно. Амбициозна жена. И на външен вид - каквото си е "подобрила" е много по-добре от преди.
Циганката (не с лоши чувства към етноса, още не съм ѝ запомнила името) много ми харесва, но с тези ръкавици, с това пипане на устата... после готвене... отвратих се. Вярно, че беше притеснена, ама все пак...
Джули - как не си върза косата, цялата ѝ беше по дъската за рязане или каквото там ползваше. Добре че Бачорски ѝ показа косъма. От него пък съм също приятно изненадана.

# 524
Абе тая Лидия постоянно дъвче нещо. Тая не спря да яде.
И аз това виждам, а Лидия ехидно каза, че Радо щял да изяде боба. Все едно като е с наднормено тегло устятя му е 3 пъти по-голяма и ще може да яде по-бързо. Много неприятна жена...

Общи условия

Активация на акаунт