Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 272
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Брей, Нова са много бързи да го сложат само да са първи пред ергеня Grinning

# 586
Те си го имат отдавна записан и сглобен, просто го слагат в плейлистата ден по-рано, хахаха. Готови са за всички варианти Grinning
Няма как, борба за рейтинг, съответно за рекламодатели и пари.
Ако беше във времето без интернет, да, щеше да има значение. Но сега с тази интерактивна тв и с интернет, всеки може да гледа двете предавания едно след друго без проблем.

# 587
  • София
Звездният отбор не ми харесва. Кресливи свраки. А Джулиана Гани, след като каза, че би си дала детето в дом и ще си роди друго, даже не мога да я гледам, повръща ми се. Пълна идиотка, без извинение.

# 588
Джулияна дано да я изритат първа, много е неприятна. Петя Бу е най-неприятна, но няма какво да стане, тя ще стои до дупка, то се знае.

# 589
Тая сага с детето на Гани се влачи толкова време. Дано това дете не гледа/чете материалите по темата един ден. Предаването ми беше по-интересно, когато нямаше звезден отбор. Даже си спомням как се събирахме с приятели на по чашка и си го пускахме Grinning Сега го гледам с превъртане на определени моменти.

# 590
Ще гледам утре епизода. В края на епизода в сряда показаха, че в следващият епизод ще е вечерната резервация на златните и големите панаири между Петя Бу и Мегз. Би следвало да ги видим утре.

# 591
Тези така наречени звезди от звездния отбор само се излагат и с поведение и с умения
Тая Петя трябва да си хваща пътя и да не се показва ,в следващия епизод ще е отново на преден план

# 592
Със сиурност ще се залага предимно на Петя Бу от Звездния отбор, защото там дори само да припява и да каже 5 приказка е резил.

# 593
Много дразнещо същество!

# 594
Помня Петя Бу като гостуваше при Гала преди няколко години и с такава еуфория разказваше за сватбата на сина си, разперила ръце, преиграва, смее се, плаче, направо истерясва, опулила очи... Няма такова театро.
А преди 2 години някъде, по време на пандемията, тя беше една от трите певици, които спечелиха първа награда на фестивала за поп музика "София", който се провежда всеки септември месец. Тогава журито беше отсъдило еднакъв брой точки на три певици...  Марги Хранова, Петя и още една (забравих вече). И помня, че това нещо го гледах по БНТ, статуетката е една и естествено, Петя я грабна веднага, всички ръкопляскат, Петя вдига статуетката, сякаш само тя е спечелила. Дори не я даде на някоя от колежките си, които наравно с нея получават наградата. И като гостуваше в Преди обед или в На кафе (не помня), казва "и  спечелих конкурса "София" миналата седмица, прекрасен фестивал, организиран от Пейо Пеев от група Спринт (бащата на Рая Пеева - бел.ред),  спечелих голямата награда, благодаря на всички, благодаря на журито, на публиката, прекрасни сте, мили мои, без вас не мога"... Дори не спомена, че наградата е спечелена от трима изпълнители, не само от нея! Как може такова нещо...

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 12:41 от diziler

# 595
Лидия е на 53-54год !! - не я гледа майчински Ангелов е на 52-3, защото тя му е наборка🤣

# 596
Помня сватбата на сина и ,тя обикаляше навсякъде и разказваше с голяма еуфория
Кой знае как си е налагала мнението за организирането,каквато е нахална

# 597
Лидка във визитката каза "караха ни да учим молдовски"... е много ясно. Ти си живяла дълго време в държавата Молдова, и независимо, че си малцинство, е нормално да знаеш официалния език на държавата. Па вкъщи и с приятели си говори майчиния (в случая български). По същия начин реагират всички руснаци от прибалтийските страни, дето ги карат да учат в у-ще или във ВУЗ националния език на съответната балтийска държава и те са крайно недоволни от факта. Ами как няма да знаеш официалния език на държавата, в която живееш? Като не им харесват условията в Латвия, Литва, Естония (съответно ЕС, Шенген, Еврозона, уредени социални държави със средно добър стандарт, с електронни правителства...), да се връщат в родината майка и да си говорят родния език. Та и Лидето така. "Аз съм бесарабска българка от Молдова", ама говори със силен руски акцент и  втрещена, че трябвало да учи молдовски на младини. Ти да видиш, драма.

# 598
  • София
Не знам съпругът на Петя Бу като е нормален, защо не я спре да участва и да се излага насам-натам. Очевидно жената не е на център, някой трябва да се погрижи за нея и да я спре. Но предполагам, че най-вероятно тя е провайдърът в семейството и тези й циркове носят парите вкъщи. Само не знам как се живее с такъв срам, обаче знам, че някои хора за пари са готови на всичко.
Аз лично друга песен на Буюклиева освен тази за бабата не съм чувала, не разбирам откъде идва тази мания за величие и самочувствие на неповторима и изключителна звезда, около която трябва да се въртят всички и всичко.
И също съм на мнение, че ще стои до последно, за най-голям ужас на зрителите. Направо си представям Виктор ако тръгне да й прави забележки за нещо или пък, недай Боже, да я гони какво ще ни чуят ушите. Защото тя безмълвно и без възражения няма да приеме нищо от това. Joy

# 599
На рекламите за утрешния епизод мегз  кудкудяка нещо се е ядосала,доста смешно

Общи условия

Активация на акаунт