Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 313
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • Телиш/Плевен
Яница е като изгубената сестра на тризначките от едно друго предаване Joy
Тъкмо се чудех на кого ми напомня. Satisfied

Не съм изненадана, че червените пак загубиха. Повече кудкудякат, отколкото да влагат старание в готвенето.

# 646
Доста приятен епизод досега. Първо пътуване до Трявна, сега и класическа музика. Остана и хубаво да по-готвят и нещата ще се наредят.

# 647
  • София
Бу не може и едно произведение да познае, язък й за музикалното образование..
А Гущерова е подозирано куха..

# 648
Ганито-"кой беше със сватбения марш?"
Свещенна пустота.

# 649
Петя Бу имаше шанс да блесне днес, а тя се оказа, че дори в нейната сфера няма никакви познания.

# 650
  • Сф
Добре, че отворих темата да видя, че има епизод днес. И първото, което видях бе грима и фейса но ПетяБу отблизо- припаДвам!

# 651
Тези плеймейтки и трите са направоооо ужасни! Само предполагам, обаче си мисля, че ако и трите не се бяха пипали, можеше днес да са далеч по-симпатични жени. Поне нямаше да са плашещи.

# 652
  • Телиш/Плевен
Петя Бу имаше шанс да блесне днес, а тя се оказа, че дори в нейната сфера няма никакви познания.
Аз започвам да се чудя в коя сфера има познания...
И това с "Барчовски" вместо Бачорски просто ме довърши. Joy

# 653
Петя Бу ако има мъж, за орден е, аз такова нещо не бих издържала!!!

# 654
Много от скъпата боя има. Явно са актуални. Имах колежка от Галиче, чиста циганка. Май там преобладават.
Петя е била явно голяма работа, сега е една бабичка. Само се излага. Изкуфяла плюс това.
Плеймейтките са като мумии.
Другите не съм ги опознава, да видим кой ще блесне да прави шоу. Тука сеира е на почит.

# 655
Петя Бу ако има мъж, за орден е, аз такова нещо не бих издържала!!!
Има. Как я трае милия...
Петя реално май никога не е била "голямата работа" Има глас, но няма хитове. Тя си каза-баба ми от преди 40 години.

# 656
  • Сф
Защо очаквате обща култура по музика от Бу? Тя е естраден факултет все пак. Разбирай кълчене по дискотеки и клубове и самочувствие до небето. При нея специално  трагична комбинация. 🤣
Мегз какво е пипала по лицето? Не прилича на това ,което беше. Виждала съм я и наживо. Много по остри  черти имаше.

# 657
  • Телиш/Плевен
Никак не симпатизирам на Бачорски, но в момента направо ми е жал за това, на което е подложен...

# 658
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Помня я Петя от едно музикално реалити как третираше мъжа си, даже ми се върти, че го и перна веднъж. Мегз и Петя ще ги държат докрая, само ако някоя получи силен нервен срив и се наложи да напусне ще си тръгне.

# 659
  • София
На П.Бу косата й е на расти, толкова е изтощена..
Със същата лъжица с която пробва, сега изсипва ризотото, божеее.... всички около това куку-руку ги съжалявам, въпреки че никой не ми е много симпатичен..Мегз засега се държи най-нормално, а Златка изобщо не се забелязва..

Общи условия

Активация на акаунт