Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 575
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Ахахаха какво е това куку дето пее "шницел по Виенски, надявам се да ви хареса " Joy Sob 🙉

# 181
Пълно,чисто куку
Розовата лейди

# 182
Не знам защо ми напомни на Мисис баба вселена.

# 183
  • Сливен
Сега ги дадоха  в '' На кафе, от "къщата"-онзи от" Бричка"/беше с една точилка в ръце/, Петя Буюклиева/тя говореше пред камерата/ и Златка-беше много навъсена,гледаше надолу, даже си скри по едно време от камерата ще има" една работа" 😃.

# 184
Бричката в интрото ми се видя много пухкав.

# 185
  • София
На мен пък ми попадна клипче как Мегз крещи, а червенокосата баба пее за фаталната си баба. Отново.

# 186
Да, това видео е качено в профила на Хелс китчън. Големи крясъци са, а Бачорски се оплаква, че го е заболяла главата. Довечера в 8 започва.

# 187
  • София
Ооооххххххх, Буюклиева дразни още от интрото Confounded
Не сме забравили, че е певица. Може да спре да го напомня.

# 188
  • София
Всеки сезон едни и същи типажи до втръсване. Продуцентите като сте се изхабили толкова, па сменете екипа и измислете нещо ново. Седми сезон ще гледаме едно и също.

# 189
  • София
Щом Бачорски се хваща за главата смятайте какъв криндж е... Grinning

# 190
Ново клипче което ще видим довечера, женския отбор и тази година ще е тотал щета. Даже и Никола се оплака че не е виждал толкова кокошки на едно място: https://www.facebook.com/hells.kitchen.bulgaria/videos/156410887 … 5392?locale=bg_BG

# 191
  • София
Вижте сега този видеколип. На него участници няма, но чинии с готови ястия стоят на масите на състезаващите се и един от ги пренася на масата за презентиране. Кой, кога и как е приготвил чиниите, знаят само редакторите.

# 192
Сега загрях, че мъжа, залят със зелен сос от Шеф Ангелов, е гадже на Цветомира от 5ти сезон 😃

# 193
  • Другата България
Аз го знаех.
Италианеца е това.
От Враца. Joy

# 194
Боже какъв смях беше с Цвети. Да видим какво ще е положението с гаджето.

Общи условия

Активация на акаунт