Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 463
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Разбира се, твърде, твърде рано е, само един епизод е излъчен, но имам усещането, че жена ще е победител този сезон по думите на шеф Ангелов... 🤔

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:10 от Diavolo

# 331
  • Варна
За варненския пич съм. Стискам палци.

Много ми е позната жена му, в края ва визитката я показаха. Дали и тя не е участвала в някое реалити?

Не мисля или не съм я гледала. 😁

# 332
  • София
Здравейте Simple Smile Аз понеже съм с бебе, и тази година съм подкарала и Ергенът, и Хелса. Досега не съм ги гледала. Надявам се да е готино. Снощи малко скучно само визитки, но във всяко риалити е така. Мъжете много надъхани, голямо самочувствие голямо нещо. Скоро май ще се променят нещата Joy

# 333
  • София
А чухте ли Надя? "Израстък е кълМове от грах. Къде са ми кълМовете?" JoyJoy Три път го върнах, защото реших, че ми се причува, но не, няма грешка - такова отчетливо и ясно "М".

Тази ли повтори сто пъти, че работела на алаНкарт, защото менюто е по-изискано и може да се насладиш на по-качествени вкусове?
Първо се зачудих това някакъв ресторант ли е, ама като се поправи умрях от смях  Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:52 от Amidala

# 334
  • София
В къщата на Биг Брадър ли са?

# 335
  • София
В къщата на Биг Брадър ли са?
От години снимат там в студиото в Нови хан.

# 336
Марина от Велико Търново ми е позната с това фъфлене. Гледала съм я някъде. Но старост-нерадост не помня къде. Но това фъфленеее.....

# 337
Разбира се, твърде, твърде рано е, само един епизод е излъчен, но имам усещането, че жена ще е победител този сезон по думите на шеф Ангелов... 🤔

Този сезон май се казва "Един шеф не стига". Дали пък няма да има двама победители?

# 338
Ох, изчетох Ви. Ами, всичко сте казали. Момата от Велико Търново трябва да се срамува от себе си, но надали. Не може да те питат "с какво е известен Наполеон" и ти в национален ефир да изръсиш "с тестото" Flushed Жалко, че почти всички от нейното, и след нейното поколение, наистина не знаят кой е Наполеон. Само Буюклиева няма да мога да я изтърпя, крайно антипатична е тая жена.

# 339
  • Другата България

Този сезон май се казва "Един шеф не стига". Дали пък няма да има двама победители?
Ако е така, поредно копи - пейст от конкуренцията.
Двама ергени, двама шефа....дано не е.
Че вече наистина не остана нещо неизкопирано от сходни и съседни формати.

Кой е ресторанта на Патрицио във Враца? Срам - не срам, питам, язък, че през ден съм там.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 20:09 от Merri_An

# 340
Петя Бо от влизането преиграва.

# 341
Ами, не понасям Буюклиева като държание, ама има мощен глас и ще прави родните сармички Аз само такива познавам и съм абсолютно горда, че миналата глдина сама напълних тенджерата.

# 342
  • Костинброд
Освен, че яко преиграва и театралничи в маниерите и говора си, мисля, че розовата каска на главата на Петя е перука.

# 343
Ъъъъ този кой е и с какво е известен
Срам не срам,ама не го знам

# 344
Бричката и Златка са ми най-симпатични от Златните. Обаче мисля, че Дънди, Мегз и Иво ще се представят също добре.

Общи условия

Активация на акаунт